Cultural

De ce Marius Damian nu se afișează cu familia la evenimentele mondene. „E o familie în care fiecare mai are de învăţat câte ceva de la celălalt…”

Publicat: 11 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De ce Marius Damian nu se afișează cu familia la evenimentele mondene. E o familie în care fiecare mai are de învăţat câte ceva de la celălalt
Marius Damian, prezentator la America Express 2023, are o familie frumoasă de care este tare mândru.

Multă lume este dornică să afle de ce Marius Damian nu se afișează cu familia la evenimentele mondene. Actorul este extrem de discret când vine vorba de viața privată și oferă puține detalii despre femeia care i-a cucerit inima și l-a făcut tată. Iată câteva detalii nebănuite din biografia prezentatorului de la America Express 2023.

De ce Marius Damian nu se afișează cu familia la evenimentele mondene

Marius Damian este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Acesta are o carieră de succes în actorie și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Marius Damian se bucură de celebritate și în televiziune. Faimosul actor va prezenta America Express 2023 alături de Ionuț Dongo și Irina Fodor. Printre concurenți se află și Nelu Cortea, ce îl va avea ca partener pe bunul său prieten, Cătălin Bordea. Faimosul actor este încrezător că se va descurca de minune și va cuceri publicul. La rândul lui, Marius Damian este încântat de noul său proiect de televiziune.

„Sunt foarte foarte emoționat că după un an foarte greu pentru mine am șansa să fiu din nou parte din acest proiect. Este tot ce mi-am dorit și sunt fericit că echipa de producție a avut încredere în mine.”, a declarat actorul.

Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Marius Damian are o familie frumoasă și se declară un bărbat împlinit în viața privată. Artistul este căsătorit de mulți ani cu Antoaneta Zaharia, cu care are trei copii superbi. Marius Damian și soția sa formează un cuplu nu doar acasă, ci și pe scenă, ambii fiind actori. Recent, Marius Damian a oferit câteva detalii despre mariajul său, dezvăluind cum se descurcă în rolul de tată.

„E o familie în care fiecare mai are de învăţat câte ceva de la celălalt. Radu, fiind mai mare, deja s-a aşezat pe o direcţie, a artelor frumoase, şi îl urmărim ceva mai detaşaţi, căci pubertatea are nevoie de un spaţiu de căutare. Ilia şi Mina, încă în şcoala primară, sunt două fete năzdrăvane, energice şi pline de inițiative care, şi când eşti praf cu oboseala, e bine să le ţii sub observaţie, căci se pot lăsa, încă, cu pereţi pictaţi cu uleiurile lui tata sau cu experimente în baie în care ingredientele de bază sunt săpunurile lui mama.”, a precizat actorul.

Ce spune actorul despre partenera lui de viață

Marius Damian și Antoaneta Zaharia formează unul dintre cele mai discrete și longevive cupluri din lumea mondenă. Cei doi trăiesc de mulți ani o frumoasă poveste de dragoste și se bucură din plin de rolul de părinți. Dacă pe Marius Damian îl cunoaște toată lumea, soția sa este o prezență rară în lumina reflectoarelor, preferând să fie cât mai departe de showbiz-ul autohton. Partenera de viață a actorului este discretă și vorbește de puține ori despre familia sa.

Marius Damian are doar cuvinte de laudă pentru femeia care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă și se consideră un bărbat norocos.

,,E un spirit cu totul aparte. O actriţă emblematică a generaţiei, aş zice. O artistă, căci are şi alte veleităţi. Iar ca mamă şi soţie… e o bucurie. E bine să nu o superi totuşi, căci e o leoaică tânără iubirea. Sunt un om fericit.”, a mărturisit acesta.

Marius Damian, prezentator la America Express 2023, are o familie frumoasă de care este tare mândru. Actorul se bucură din plin de celebritate și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Adauga un comentariu