Local

De ce nu a adus Nelson Mondialu o coroană de flori la înmormântarea lui Costel Corduneanu? – FOTO, VIDEO

Publicat: 22 apr. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
De ce nu a adus Nelson Mondialu o coroană de flori la înmormântarea lui Costel Corduneanu - FOTO VIDEO
Persoane din toată România au fost prezente la Iași, la înmormântarea lui Costel Corduneanu, printre care și Nelson Mondialu

Persoane din toată România au fost prezente la Iași, la înmormântarea lui Costel Corduneanu, printre care și Nelson Mondialu. Acesta a ajuns de joi la căpătâiul prietenului său și a participat la funeralii plin de emoții.

Nelson nu a adus flori sau coroane, dar a lăsat 100 de euro pe sicriul sportivului. De asemenea, cunoscutul interlop a transmis un mesaj dureros.

„De la mine nu puteţi să auziţi aceleaşi cuvinte ca ale lui Pascu Aurel. Atâta de iubit era omul ăsta, dacă acum s-ar putea da minute şi ore din partea fiecărui cetăţean al României, ar putea trăi mai mult ca Avram. Cu asta am spus tot. Doamne ajută la familia lui, să aibă putere De vreo 10 ani îl cunoşteam. Ultima amintire eram cu marţianul, Costel, Adrian, am dat un dineu. Ne-am simţit bine toţi”, a transmis Nelson Mondialu.

Citește și: Nelson Mondialu, declarații bombă la mormântul lui Costel Corduneanu: „Era atât de iubit, încât trebuia să trăiască cât Avram” 

Nelson Mondialu a ajuns la căpătâiul lui Costel Corduneanu. A intrat emoționat în cortul în care sunt sute de persoane 

Comentarii
  • Nici nu l-a cunoscut baragladina aia ciorditoare de parfumuri din Italia, ce coroana sa aduca? E amic doar cu tiktokarul ala retardat de Beleaua.

Adauga un comentariu