Cancan ultimă oră

De ce nu poate divorța Nicoleta Luciu de Zsolt Csergo?

Publicat: 16 ian. 2022
Nicoleta Luciu nu poate divorța de Zsolt Csergo și asta pentru că fosta vedetă Tv nu are niciun venit

Nicoleta Luciu nu poate divorța de Zsolt Csergo și asta pentru că fosta vedetă Tv nu are niciun venit. Aceasta și-a dedicat tot timpul vieții de mămică, ocupându-se exclusiv de casă și de creșterea celor patru copii ai săi.

Cei doi nu au motive pentru a se despărți, însă în cazul în care se va întâmpla, Nicoleta Luciu riscă să rămână fără cei mici din cauză că vedeta nu are niciun venit. Băiatul cel mare are 12 ani, iar tripleții 9 ani.

Fosta asistentă Tv este stabilită de ani buni în orașul natal al soțului ei, la Miercurea-Ciuc. Acolo, acesta are un complex rezidențial de blocuri și două vile estimate la 400.000 de euro fiecare.

De asemenea, soțul Nicoletei Luciu are o avere estimată de peste 60 de milioane de euro, bani pe care i-a făcut din afaceri imobiliare și cazinouri.

Ar vrea să se întoarcă în televiziune

Deși nu a mai apărut de foarte mulți ani pe micile ecrane într-un proiect, Nicoleta Luciu nu ar zice nu posibilității de a reveni în televiziune în viitor. Bruneta se află în mai multe negocieri acum, la posturi diferite, așa că este posibil să o vedem destul de curând pe micile ecrane.
Adauga un comentariu