Sport

De ce Radu Drăgușin nu joacă mai mult pentru Juventus: „Mereu pe punctul de a intra!” Analiza rece a italienilor

Publicat: 05 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De ce Radu Drăgușin nu joacă mai mult pentru Juventus Mereu pe punctul de a intra Analiza rece a italienilor
Radu Drăgușin, aproape să-și prelungească înțelegerea cu Juventus, cu toate că este urmărit de diverse cluburi din Europa.

Radu Drăgușin (19 ani), românul tot mai lăudat în presa internațională, e aproape să-și prelungească înțelegerea cu Juventus, cu toate că este urmărit de diverse cluburi din Europa.
Apărătorul născut la București a prins doar patru meciuri pentru echipa mare a torinezilor, în total 232 de minute, iar presa din Italia se întreabă de ce.
Într-un articol publicat de Il Bianco Nero, autorii încearcă să explice de ce Andrea Pirlo apelează atât de rar la fotbaliștii de la Juventus U23, echipă aflată pe poziția a șaptea în Serie C.

„Vedem alegerile lui Pirlo și ne dăm seama că nici atunci când e disperat din cauza accidentărilor, antrenorul nu folosește talentele de la U23. Nici pe talentatul Fagioli, nici pe mult-disputatul Drăgușin, cu atât mai puțin pe Marques sau Ake. Singurul utilizat mai des este Frabotta, respins însă după dezastrul cu Inter și care acum nu mai poate fi trimis în Serie C, pentru că a ajuns la numărul de apariții pentru prima echipă care nu-i permite să revină la formația U23”, scrie sursa citată.

260.000 de euro a plătit Juventus pentru Radu Drăgușin, în august 2018

Unii tineri nu vor ajunge niciodată să joace pentru Juventus

Drăgușin a fost lăsat pe bancă la ultimele două meciuri ale lui Juventus (3-0 cu Spezia și 1-1 cu Verona). Ziariștii se întreabă dacă fotbaliștii de la U23 sunt, totuși, atât de buni precum se vorbește despre ei.

„E posibil să fie atât de valoroși pe cât sunt descriși, dacă nu pot juca nici când titularii de drept sunt accidentați? Mereu e cineva «pe punctul să fie băgat pe teren». Acum sunt Fagioli și Drăgușin. După care văd meciul de pe bancă. Rămânem cu senzația că aceste lucruri sunt un fel de serbări superficiale de promovare a tinerilor. Tineri care în unele cazuri (dar numai în unele) trebuie să se maturizeze, iar în altele nu vor ajunge niciodată să joace pentru Juventus, ba poate nici în Serie A”, adaugă publicația citată.

800.000 de euro este cota lui Radu Drăgușin
3.500 de euro pe lună e salariul actual al românului

Adauga un comentariu