Diete si regimuri

De ce sa puneti pestele in lapte inainte de a-l prepara

Publicat: 09 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De ce sa puneti pestele in lapte inainte de a-l prepara
De ce sa puneti pestele in lapte

De ce sa puneti pestele in lapte? Laptele, o sursă de vitamine și calciu esențiale pentru sănătatea noastră, are virtuți ascunse. Există oameni care beau lapte cu dificultate, deoarece sunt intoleranți la lactoză (sau cred că sunt), dar ignoră, ca și cei care îl adoră, utilitatea acestui aliment foarte simplu. Acesta este motivul pentru care va oferim acest articol.

Laptele are multe virtuți, dar este foarte posibil să nu cunoașteți câteva dintre aceste mici trucuri neobișnuite de utilizare a acestei faimoase băuturi. De exemplu, poate fi util pentru frumusețea personală sau pentru întreținerea căminului.

O calitate excelentă a laptelui este pH-ul său aproape neutru, de aceea este mult mai util decât apa de la robinet (care este departe de a fi neutra) pentru a alina durerea după ce ai mâncat o mâncare picantă.

Iată, așadar, 14 sfaturi surprinzătoare care cu siguranță vă vor fi foarte utile.

1) Laptele îndepărtează machiajul

Laptele este un demachiant natural, blând, conține enzime care ajută la calmarea pielii după o zi lungă. Puteți combina lapte cu cel de migdale. Ar trebui să înmoați o bilă de bumbac în lapte de migdale sau lapte de vaca in care mai adaugati câteva picături de ulei de migdale și îndepărtați machiajul. Datorită migdalelor, pielea va deveni suplă prin acțiunea acizilor grași și a antioxidanților.

2) De ce sa puneti pestele in lapte? Laptele oferă peștelui înghețat un gust mai pronunțat

Laptele oferă un gust mai bun peștelui, fructelor de mare și picioarelor de broască dezghețate. După gătit, se va observa că peștele are un gust mai bun și este mai ușor de tăiat. Laptele este excelent pentru fragezirea cărnii.

3) Laptele tratează părul

Laptele, foarte bogat în proteine ​​și enzime naturale, are calitatea de a repara părul. Este foarte simplu de aplicat: după șamponare, trebuie să turnați 30 ml de lapte pe păr și apoi să clătiți.

4) De ce sa puneti pestele in lapte. Laptele calmează mușcăturile de insecte

Trebuie să faceți o pastă cu lapte, apă și sare, aplicați-o pe piele și mâncărimea va dispărea.

5) Laptele folosit pentru ras

Puteți folosi lapte praf cu puțină apă ca o cremă pentru îndepărtarea părului; această cremă va hidrata și va calma pielea. Poate fi folosit și după bărbierit.

6) Dureri dupa sport

După ce faci sport și pentru a evita durerile și crampele, bea lapte.

7) Laptele curăță mâinile

Pentru a menține mâinile curate și moi, puteți face o pastă de fulgi de ovăz și lapte.

8) De ce sa puneti pestele in lapte. Laptele împotriva mirosurilor casnice

În loc să folosiți produse comerciale, care sunt toxice, puteți pune lapte prin casă; va elimina mirosurile iritante.

Adauga un comentariu