Titlurile zilei

De luni, Spitalul CF Iași va avea un nou manager! Medicul Elena Cristina Mitrofan, favorită pentru această funcție. Este apropiată de liderii PSD

Publicat: 09 dec. 2022
_____ Vizualizări 26 Comentarii
De luni Spitalul CF Iași va avea un nou manager Medicul Elena Cristina Mitrofan favorită pentru această funcție. Este apropiată de liderii PSD
Medicul Elena Cristina Mitrofan va fi numită manager al Spitalului CF Iași

De luni, Spitalul CF Iași va avea un nou manager. După ce medicul anestezist Constantin Apintilesei și-a dat demisia, funcția a devenit vacantă. Se pare că la conducerea instituției va ajunge o femeie

De luni, Spitalul CF Iași va avea un nou manager. Luna trecută, medicul anestezist Constantin Apintilesei și-a dat demisia din funcția de manager al spitalului. Acesta devenise manager la unitatea medicală din Iaşi la jumătatea lunii octombrie 2022, venind de la o clinică privată din Bacău, Cronos Med Bacău. Din câte se pare, de luni, spitalul aflat în subordinea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii va fi condus de medicul pneumolog Elena Cristina Mitrofan.

Trebuie precizat că dr. Mitrofan lucrează de ani de zile în cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie din Iași, iar uneori este solicitată și la Spitalul CF pentru a evalua angajații CFR în „Siguranța Circulației”. De altfel, medicul Mitrofan are un contract de prestări servicii cu Spitalul  CF.

Medicul Cristina Elena Mitrofan, apropiat de liderii PSD

Deși nu a absolvit Școala Națională de Sănătate Publică – Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar, nu o împiedică pe Elena Cristina Mitrofan să devină manager interimar. Totuși, dacă va vrea să se înscrie la concurs, atunci când Ministerul Transporturilor și Infrastructurii va decide că postul trebuie ocupat definitiv, Mitrofan va trebui să aibă cursurile finalizate.

Din informațiile deținute în prezent, medicul pneumolog s-a înscris la cursuri pentru a obține diploma de management în sănătate. Elena Cristina Mitrofan are 54 de ani și este apropiată a liderilor din PSD. Mai mult decât atât, în anul 2020, numele ei a apărut pe lista PSD pentru Camera Deputaților.

Medicul Cristina Elena Mitrofan: „Vom vorbi luni”

Reporterii BZI au contactat-o pentru a-i cere un punct de vedere legat de numirea ei în funcția de manager. Aceasta nu a confirmat, dar nici nu a infirmat cele relatate mai sus.

„Deocamdată nu am primit un document oficial. Vom vorbi luni”, a precizat Elena Cristina Mitrofan.

Spitalul Clinic CF Iași este un spital general pentru bolnavi acuți și cronici, organizat într-o structură de opt secții, cu specialități de bază, din care șase sunt secții clinice universitare – medicina internă, chirurgie, ORL, oftalmologie, dermatologie, balneologie și două neclinice – neurologie, Anestezie și Terapie Intensivă.

Rămâne de văzut dacă medicul Elena Cristina Mitrofan va asigura interimatul sau dacă va fi definitiv manager al unității medicale.

Comentarii
  • Care PSD-ist o reguleaza si pe asta…de a ajuns mare cucoană sefă. Auzi, are contract de colaborare cu Spitalul CF. De unde naiba stie ea mersurile si lipsurile din spital daca vaca asta lucreaza la Pneumo?

  • Apropiata psd? Alo, mizerabile Maricel Popa, eu membru PSD am sa ma cac în gura ta, boraciune. Organizație psd oraș iasi; nu avem. Nu avem nici cui sa ne plângem pentru ca bate vântul prin sediu dar cotizațiile ni le luați. Ratatilor, și voi puneți în funcții de conducere amantele unor rahati? Misca-ti curul ala și fa ceva pentru psd iasi și termina cu manevrele si promovarea unor tarfe care nici măcar membre de partid nu sunt. Felicitari pnl ului care își ajuta membrii de partid ca doar de asta le dau funcții în partid. Mafiotule de Popa, mars și da-ti demisia din psd Iași pentru ca NU AI FACUT NIMIC PENTRU MEMBRII PSD!

  • Doctorița Mitrofan este un medic foarte bun. Este o femeie cinstită și corectă și nedornică să facă avere peste noapte din bani necinstiți, cum sunt alții un pic mai la vale de pneumo. Unde spre exemplu până și de la combinațiile cu greutatea coletelor primite prin firmele de curierat se fură banul public de se rupe. Cât despre cel cu pseudonimul TIMOFTE de mai sus, sau nume ce o fi, să știi că nu totul se face pe bază de ,,regulat ” cum ai tu în capul tău sec. Poate așa te-a creat pe tine natura și e foarte posibil din moment ce ai astfel de frustrări. Pe bune!

  • Numai pe politica se ajunge in post caldut! Uitati va si in curtea caminului de pensionari Sf. Parascheva din Copou unde sotia lui Frasila , da, xel cu televiziunea, prietenul politrucilor, a ajins mare director! Acum face ce vrea muschiul ei cu angajatii! Multi au plecat si restul lucreaza sib teroare la cum se comporta si ameninta prin institutie! E pe mosia ei! Ce ar fi sa va uitati si prin curtea ei putin? Asa, de proba!

  • mitrofan nu misca un deget fara spaga si mita, multi au murit din cauza ei pt ca erau amarati si nu au avut bani ..ii lasa flamanzi ,pisati pe ei pe batranii amarati ,le dadea doar o pastiluta pe zi ca sa se spele ea pe maini in caz de ceva ..

  • Doamna Doctor Mitrofan Elena este un medic EXCEPTIONAL de BUN , e Profesionista , prin tratamentele indicate de doamna doctor , mamica mea a fost salvata ,,, asta in primul ramd este un super mega specialist ,, in perioada Covidului cele mai EFICIENTE RETETE ni le a dat dumneaei ,,, este un OM de aleasa OMENIE,,, MERITA sa fie Maneger, al oricarui SPITAL din frumosul nostru oras!!! Inca o data FELICITARI!!!, RESPECT, PRETUIRE ALEASA,,,,,,

  • Ce păcat! Și aici este politic?!?
    Libidinoșii din politică au așa o influență?
    Spitalul CFR este unul dintre cele mai respectate, sunt chirurgi dăruiți acolo!

  • Doctorita Mitrofan,este un castig pentru spitalul CFR si o pierdere pentru spitalul de pneumoftiziologie, nu mai discutam de pacientii domniei sale!

  • Ar trebui sa isi dea cu parerea pacientii dumneaei , care nu sunt putini si nu toti tiriflicii care varsa doar venin si se ascund dupa tastatura.

  • In ce hal poate fi terfelită în presă o femeie-doctor,care salvează vieți!
    O femeie care este și foarte frumoasa!
    Deranjează pe cineva că ar putea ocupa un post de manager la un spital?
    Stimați ziariști,ați fi putut macar sa cenzurați mesajele grobiene și triviale la adresa d-nei doctor!
    In alte situații,când au fost criticate niste autorități ,ați șters efectiv mesajele din istoricul articolelor!
    Pentru că d-na doctor este foarte deșteaptă și capabila trebuie discreditată!
    Acesta este nivelul unora!Și colcăie misoginismul!
    Succes d-na doctor!

  • Este un medic bun cand doarme probabil ,degeaba a fost frumusica daca habar nu are de medicina ,are buzunarele f adanci ca popa atat .

  • Aceste articole spun adevarul crunt dar necesar pentru ca oamenii sa stie cum sa supravietuiasca adevaratei pandemii pe care o raspandesc vaccinurile ucigase.
    Daca voi continuati sa cenzurati adevarul, mai devreme sau mai tarziu oamenii si vor da seama ca sunteti CRIMINALI cu adevarat si prin actiunile voastre i-ati impins la moarte.
    Atunci veti fi linsati la propriu pana sa fiti judecati si spanzurati asa cum merita criminalii care pentru cativa arginti s-au vandut Satanei si si-u omorat semenii.
    Niciun argint de la satanisti nu va va scapa de furia celor pe care i-ati condamnat la moarte prin ascunderea adevarului.
    Pentru ca Dumnezeu nu bate cu parul, cred ca veti ajunge chiar voi sau membrii famiilor voastre in situatia soldatului din articol, ca sa primiti sange de la vaccinati.
    Chiar daca patronii trusturilor de presa sunt khazari, masoni sau satanisti si va forteaza sa ascundeti adevarul, ganditi-va ca bumerangul se intoarce, si daca aveti un dram de constiinta si putina credinta cat un bob de mazare, ori protestati ori va dati demisia.
    Militarii au alt regim decat angajatii civili, si multi s-au opus cu mari riscuri.
    Re Deveniti OAMENI si abandonati CRIMA !

  • Aceste articole spun adevarul crunt dar necesar pentru ca oamenii sa stie cum sa supravietuiasca adevaratei pandemii pe care o raspandesc vaccinurile ucigase.
    Daca voi continuati sa cenzurati adevarul, mai devreme sau mai tarziu oamenii isi vor da seama ca sunteti CRIMINALI cu adevarat si prin actiunile voastre i-ati impins la moarte.
    Atunci veti fi linsati la propriu pana sa fiti judecati si spanzurati asa cum merita criminalii care pentru cativa arginti
    s-au vandut Satanei si si-au omorat semenii.
    Niciun argint de la satanisti nu va va scapa de furia celor pe care i-ati condamnat la moarte prin ascunderea adevarului.
    Pentru ca Dumnezeu nu bate cu parul, cred ca veti ajunge chiar voi sau membrii famiilor voastre in situatia soldatului din articol, ca sa primiti sange de la vaccinati.
    Chiar daca patronii trusturilor de presa sunt khazari, masoni sau satanisti si va forteaza sa ascundeti adevarul, ganditi-va ca bumerangul se intoarce, si daca aveti un dram de constiinta si putina credinta cat un bob de mazare, ori protestati, ori dati-va demisia. Militarii au alt regim decat angajatii civili, si multi s-au opus cu mari riscuri.
    Astfel de articole sunt scrise de ziaristi curajosi cu surse reale si credibile.
    Re Deveniti OAMENI si abandonati CRIMA spunand adevarul si nu-l mai CENZURATI !

    ,,Militarii Palariilor Albe distrug rezervele de sange contaminat cu vaccin
    După ce Congresul a votat 350-80 în favoarea abrogarii mandatului neconstituțional al vaccinului Covid-19 al lui Lloyd Austin pentru toți membrii forțelor armate, diviziunea White Hat a armatei americane a făcut un pas mai departe, distrugând donațiile de sânge luate de la militarii vaccinați.
    Ei spun că dovezile empirice demonstrează dincolo de orice îndoială că, deși donatorii ar putea să nu prezinte efecte secundare legate de vaccin, primitorii de plasmă contaminată au avut reacții adverse, inclusiv moarte subită, de la sânge contaminat. Caz concret: Sgt. William Wright, un bărbat sănătos, în vârstă de 36 de ani, staționat la Fort Bliss, Texas, a fost rănit în timpul unui exercițiu de antrenament până a avut nevoie de o transfuzie. Wright nu a fost vaccinat; dusese o luptă grea pentru a obține o scutire religioasă. Era inconștient în acel moment și, prin urmare, nu a putut întreba dacă plasma care i-a intrat în vene a fost sifonată de la o persoană vaccinată. Fără să știe Wright, donatorul fusese dublu vaxat și stimulat. Părea să-și revină – vitalele lui erau normale și mânca alimente solide – dar a rămas sub observație la Centrul Medical al Armatei William Beaumont-Fort Bliss și a avut suficientă putere pentru a întreba dacă i s-a dat sânge vaccinat. Când i s-a spus că a făcut-o, a protestat. Două zile mai târziu, Wright, încă la spital, a murit brusc – atac de cord major. O examinare post-mortem a găsit un cheag de sânge de 11 inchi într-o arteră a plămânilor lui.
    Mișcarea medicilor White Hat susține că regimul criminal Biden a îngropat sute de rapoarte similare care calomniază prețiosul său vaccin.
    „Când un pacient nevaccinat primește plasmă vaccinată, ei bine, statisticile nu mint. Ceea ce am fost martori este un număr astronomic de mare de trupe care prezintă totul, de la efecte secundare ușoare și temporare până la efecte secundare severe și de durată și, în unele cazuri, moarte. Cunosc personal 12 bărbați care au avut nevoie de o transfuzie și s-au opus cu vehement la vaccinarea cu plasmă. Li s-a spus că sunt proprietatea guvernului și nu au dreptul să o refuze”, a declarat un medic de la Womack Army Medical Center, Fort Bragg, pentru Real Raw News.
    Joi, conducerea superioară a Centrului Medical al Armatei Womack a ajuns la un consens pentru a incinera și a distruge stocul său de sânge contaminat cu vaccin – aproximativ 500 de litri de plasmă refrigerată și sânge integral care nu fusese încă turnat într-o centrifugă. Vestea actului eroic s-a răspândit rapid în rândul comunității White Hat și, în câteva ore, alte baze militare au început să distruga sângele contaminat. Fort Meade, locul unde se află Comandamentul Cyber din SUA, și-a distrus aprovizionarea, la fel ca și aerodromul Hunter Army și Fort Benning, ambele în Georgia. În total, 23 de unitati militare au distrus sângele toxic…
    „Din fericire, marinii au rezistat mandatului de la început și au donat în mod sange regulat. Estimarea aproximativă, 150.000 de marini nevaccinați care pot dona de 6 ori pe an. De asemenea, unitățile de Operațiuni Speciale au refuzat vaccinarea. Adică 43.000 de bărbați și femei. Nu vom avea lipsă de sânge nevaccinat.’’ ‘’

  • Wei, alo…e o .izda promovata de PSD. Popa a pompat la ea si restul e can-can. Asa este, e un medic bun, dar se foote in draci pentru promovare!!!

  • Este de notorietate faptul că, d-na Dr Mitrofan are cei mai mulți pacienți și tratează cu succes cele mai complicate cazuri. Se știe în rândul tuturor cadrelor medicale din oraș, că atunci când au o problema grava de sănătate pulmonară cu o ruda,prieten,cunoștință,se trimit unii pe alții la cine ..? …la doctorita Mitrofan…cum se explică asta oare???

  • Că medic și ca om,Dr Mitrofan este excepțională. Ca manager,n are cum sa fie altfel. Omul bun ii bun la toate. Lăsați rautatile că nu folosesc la nimic. Succes,d-na doctor și nu băgați în seamă toti frustrații.

  • O femeie poate evolua și altfel decât gândiți dumneavoastră,cei care faceți afirmații corespunzătoare inteligenței care va caracterizează. Și d-na Doctor, Doctor nu medic,a demonstrat pe toate planurile,că este tenace și inteligenta. Apropo, are și o familie frumoasă!!

  • La spitale pe la doctori,
    Esti trecut pe lista neagra,
    Fara îngeri păzitori,
    De nu ai la tine spaga.

    Pe la birouri la ghişee,
    Esti certat stropit cu spuma,
    De eşti sarac de nu dai şpagă,
    Nu eşti demn de-o vorbă bună.

    Corupţia-i devotată,
    Nu-i căruţă cu măgari,
    Cum se pot schimba deodată,
    Demnitarii in şpăgari.

Adauga un comentariu