Titlurile zilei

Despărțire șoc înainte de Bobotează! Preotul de la Andrieșeni a fost lăsat de unul singur! Domnișoara Cecilia a plecat – FOTO

Publicat: 06 ian. 2024
_____ Vizualizări 26 Comentarii
Despărțire șoc înainte de Bobotează Preotul de la Andrieșeni a fost lăsat de unul singur Domnișoara Cecilia a plecat - FOTO
În localitatea Andrieșeni, chiar înainte de Bobotează, a avut loc o despărțire șoc

În localitatea Andrieșeni, chiar înainte de Bobotează a avut loc o despărțire șoc. Astfel, după ce mai mulți enoriași s-au revoltat, Cecilia Cepeliuc, fiica preotului paroh Mihai Cepeliuc, a renunțat să mai meargă alături de preotul suplinitor prin sat pentru a strânge contribuția anuală

Cecilia Cepeliuc a mers alături de Cornel-Mădălin Radu, preot paroh în satul Buhăeni, comuna Andrieșeni, dar și de dascălul din parohie, pentru a strânge contribuția anuală de la enoriași. Cecilia Cepeliuc a primit, în acest sens, aprobarea Consiliului Parohial, deoarece s-a considerat că ea cunoaște foarte bine comunitatea.

Despărțire șoc în Andrieșeni, chiar înainte de Bobotează: „Preotul suplinitor și dascălul din sat sunt însoțiți, în momentul de față, de un alt membru al Consiliului Parohial”

Cu toate acestea, deoarece o parte dintre enoriași s-au revoltat și au considerat că fiica preotului Mihai Cepeliuc nu a mers cu Ajunul Crăciunului și cu Ajunul Bobotezei pentru că știe mai bine comunitatea din Andrieșeni, ci pentru a obține foloase financiare, s-a ajuns la concluzia ca preotul Cornel-Mădălin Radu să fie însoțit de dascăl și de un membru din cadrul Consiliului Parohial.

„Nu este nevoie de aprobarea Mitropoliei Moldovei și Bucovinei pentru ca o persoană, în cazul de față domnișoara Cecilia Cepeliuc, să însoțească preotul care suplinește acum Parohia Andrieșeni și care în această perioadă merge cu Ajunul la credincioșii din comunitate, ci e nevoie de un acord și un proces-verbal al Consiliului Parohial al respectivei parohii, documente care există. Chiar și așa, pentru a se evita unele discuții necuviincioase, preotul suplinitor și dascălul din sat sunt însoțiți, în momentul de față, de un alt membru al Consiliului Parohial și înțeleg că persoana care a adus acuze pe o rețea de socializare și-a retras acele cuvinte, cerându-și scuze pentru insinuările lansate în spațiul public.

Ideea e ca preotul suplinitor să fie însoțit, cu aprobarea Consiliului Parohial, de cineva care cunoaște bine comunitatea din Andrieșeni”, a transmis pr. Lucian Apopei, director de comunicare al Arhiepiscopiei Iașilor.

Decizia Consiliului Parohial din Andrieșeni i-a revoltat pe enoriași

Cecilia Cepeliuc
Cecilia Cepeliuc, fiica preotului paroh Mihai Cepeliuc, a renunțat să mai meargă alături de preotul suplinitor prin sat pentru a strange contribuția anuală

Chiar dacă Cecilia Cepeliuc a avut aprobarea Consiliului Parohial pentru a merge alături de preotul care suplinește în parohia Andrieșeni, asta nu înseamnă că locuitorii au fost de acord cu această decizie.

„Eu n-am mai văzut să meargă o femeie cu preotul prin sat. Ea zice că strânge contribuția anuală, are o agendă și notează banii pe care îi primește, înainte, tatăl ei făcea asta”, a declarat un locuitor din Andrieșeni.

O parte dintre enoriași cred că Cecilia Cepeliuc nu merge prin sat pentru a ajuta comunitatea, ci din contră, pentru a profita de poziția tatălui, preotul Mihai Cepeliuc, și pentru a mai obține câteva foloase bănești de la enoriași.

„Chiar acum, fata fostului preot umblă prin sat, este la câteva case distanță de aici. A umblat și cu Ajunul Crăciunului. Ea nu e căsătorită, familia nu are o situație specială, dar mereu au fost disperați după bani”, a declarat un alt enoriaș.

În urma articolului „O tânără nemăritată a luat locul unui preot din Iași, care a murit înainte de Crăciun. Ieri a mers cu Ajunul Bobotezei cu dascălul după ea: «Notează banii pe care îi primește»”, în localitatea Andrieșeni a avut loc o despărțire șoc, Cecilia Cepeliuc renunțând să mai strângă contribuția anuală de la enoriași.

Comentarii
  • Câtă lăcomie! Cât de lacome pot fi aceste ființe?!?!?! Cu 5 case în Andrieseni, cu apartamente în Iași și cu ditamai vila în Suceava, prin apropiere de Varatec, să umbli din casă în casă pentru a lua și ultimul bănuț al oamenilor sărăciti și necăjiți… Rușine!

  • E multa polemica pe seama contributiei anuale de la enoriasii care au spetit sclavi prin strainezia si tot se leaga de biata asta fata si nu se mai termina. Cum asa ?
    Eu de cand ma stiu contribui doar cu Michigan si treaba merge la fix. Boaba mica si gustoasa. Asezonezi cu ce vrei sau cu ce ai. Fibra curata, arderi bune, iar rezultatul e mercaptan curat. Fuge si dihorul de langa tine. Si presiune buna dezvolta, nu e de joaca, bubuie mai dihai ca la formula 1 cand testeaza aia vreun motor. E drept, alea mai fara presiune sunt pericol de fierbinti, juri ca topeste urzeala la pantalon, dar is nepretuite iarna. Caldura gratis.
    Vara, cand nu curge apa cate o saptamana pe la tara acolo, mda, ar fi o problema. Mai torni otet deasupra, dar nu-i tot aia !

  • După articolul anterior unde a fost numita în comentarii mamaie cu căciulă sovietica, acum a mai apărut o poza ca să vaza toți proștii ca madama e bunaciune… in mintea ei. Tot o patachina parvenita și urata ești tantzco. Și foarte respectata de comunitate 😂😂

  • Aceste persoane au furat și de la donațiile oamenilor să-și facă ei gardul de 80000 lei la casa ptr nunta balenei pe nume Teofana.Gata cu cerșitul și cu furatul că ați furat o viață întreagă să vă faceți casa in Campul lung,2 case in Andrieșeni,,Înțelegeți că sa terminat cu pomana și cu cerșitul prin sat jigodiilor ce sunteți..Vi sa tăiat mălaiul după ce a murit Mihăiță👏👏👏👏…Nu mai mințiți lumea că strângeți pentru donati sau altceva ca nu este adevărat,ați mințit lumea că strângeți donati pentru copii jigodiilor,trimitel la munca pe taranul de Cosmin sa numai stea cu mâna întinsă și numai culegeți duminică de pe masa de la pomana in saci să vă cresteti porci țăranilor💩💩💩

  • A fost o balena ordinară și o petarda in sat amândouă balene,de rușinea lui Mihai nu vorbea lumea,,,o panarama au fost amândouă și bețive ordinare👏👏👏

  • Gata cu prostitul la lume,,ați stat în casa aia și ați consumat curentul pentru a va face vouă curul mare la firma și la slujba Mihăiță se plângea că nu are să plătească curentul și lumea naivă din sat plateau că tâmpiți pentru voi😄😄,,,Deacuma ducețiva la munca rapanosilor ce sunteți sau apucativa de videochat,,v-ați cumpărat mașini și aur pe seama săracilor din ați dat miei la diverse persoana în orașul Iași să vă lase împace și poliția din sat le făceați mese sa nu va zică nimic în pandemie sa vă lase să cerșiți la slujbe,strângeți de pe mese tot ce aducea lumea și puneați in saci inloc sa dați de pomană la lumea din sat zdrențelor ce sunteți💩💩💩

  • Cata CRE(S)TINATATE si cati CRE(S)TINI postaci oror-abili! Ce cu(r)cernici in exprimarea trairilor lor sfinte,in zi de sarbatoare si in respect fata de un preot plecat la cele vesnice, care nu se mai poate apara pe sine sau pe ai sai, dar care s-a luptat cu un stat eretic si abuziv, ca in vremile plademoniei , cre(s)tinii astia sa aiba Sfanta Liturghie, ca sa se indure de ei Dumnezeu! Cata oror-abilitate!!! Pe masura ziarului ce-i publica! Felicitari!

  • Toata daravera asta pute a rabunare de femeie geloasa. Numai o femeie poate scrie „o tanara nemaritata … etc, etc”. Pe barbati ii doare la basca daca e sau nu maritata.

  • ✝️ VREM PREOȚI FEMEI ! GATA CU DISCRIMINAREA ! VIITORUL PATRIARH AL ROMÂNIEI SĂ FIE O FEMEIE !💖 spune:

    Toate femeile din UE au dreptul și libertatea de a ocupa ce functie vor ele.

    Din 2024 vrem in functia de arhiereu sau mitropolit sa fie numită o femeie.
    La sate și femeile să fie numite in postul de preot. Stop discriminare femeilor românce!

    Vreau sa mă spovedesc la un duhovnic femeie !

    Vreau să stiu că duhovnica mea poartă lenjerie cu dantelă pe sub sutană👙 …NU vreau preotese cu chiloți de babă🩲 pe dedesupt ! ;)))

    🪙💰🪙💰🪙💰🪙💰
    Duoamne ajută, bani de o sută !
    💰💰💰🪙💰🪙💰🪙💰

  • iar o aparut toanta de la filo. mai daunazi voia bloace de 100 de etaje. acuma vrea femei preot. urmeaza basina cu miros de levantica.

  • Cata răutate,va veni sfârșitul lumi curând ,in satul ăla de cacat unde au fost distruse familii cu valori morale și care v-au pus satul pe harta ! L-ați băgat in pușcărie pe Doctorul Babin care prin noroaiele care le-ați avut pana acum câțiva ani a venit zi și noapte și v-au tratat așa cum a putut și știu el mai bine ! In urma stresului acumulat și in urma lunilor se detenție a făcut un cancer galopant și a murit ! Și ca prejudiciu a avut doua găini date tot de voi ! Acum preotul care a slujit 38 de ani nu are nici 40 de zile de la înmormântare ii tarați familia printr-o mocirla de doi lei fabricata de niște Petarde ,,tefeliste,, USR iste care toată viața lor au umblat numai după bărbați bogați !Au ajuns toate non Valorile sa conducă și sa judece toți neștiutori de carte care nu au citit in viața lor un roman ! Va spun eu in cunoștința de cauza parintele din Andriseni a fost înfiat de către o familie din Bucovina foarte bogata care ia lăsat moștenire nu a făcut cu bani voștri vile in Bucovina!!Va slujit cum a știut el mai bine va învățat copii la scoala despre credință a făcut lucruri pentru comuna înapoiată Andrieșeni !Si mulți alții care i-ați bârfit și tarat prin noroaie ,comuna este condusă de niște analfabeți care au făcut facultate la fără frecventa la Bătrânețe acum in lumea Plagiatelor! Asta e era in care trăim unde prosti au ajuns sa judece intelectuali ! Șotiile de șoferi care sunt vinitice in sat casnice de meserie care respira degeaba ,matura pe jos cu oameni care s-au chinuit ,învățat și muncit pentru ceva in viata !! Una peste alta sunt multe de povestit dar diferența dintre un prost și un deștept este ca desteptul poate totdeauna sa o faca pe-a prostul dar prostul niciodată pe-a desteptul in concluzie închei cu Citatul lui Brâncuși !!,,Cand am plecat de aici V-am lăsat săraci și prosti ..Când am revenit ,V-am regasit și mai prosti și mai săraci (de minte)

  • Adevarul că o femeie preot e mai faină in altar !

    Cum plm să pupi mâna unui bărbat care șî-a ținut penisul cu mâna când se pișa?!? Gâ-gah🤤

    Femeile sunt mult mai curate decât bărbații, asta e demonstrat științific !

    Un bărbat își schimbă chiloții abia după 7 zile…adică in fiecare sâmbătă,🤭 iar o femeie își schimbă chiloții chiar și de 2-3 ori pe zi…😍

    Morala? Dacă se legalizează ca femeile să slujească in biserică ( doar alea frumoase,pe alea urâte le punem pălimar)…toate bisericile unde bărbații sunt popi se golesc …dau faliment 100% 🤭🤣

  • Stire de interes national, de asta sufera omenirea sau moldovenii…de mii de ani…de prostie si curve, angajate peste tot. mai ales la ituica de care s-a saturat tot orasul. Mars la munca!!!!

  • Ei nu a plecat domnisoarea !, e prea ocupata acum ca are mai multi clienti pe videochat !, so vedeti pe onlyfans ce suge la banane

  • In concluzie un ziar de kkt unde toți retarzi își dau cu părerea și comentează in necunoștință de cauza ! Ce sa zic asta e nivelul din ziua de astăzi ..se plătește pentru a denigra oameni dezinforma și promova prostia .. ,,România lucrului bine făcut,, analfabetism lipsa de moralitate și batjocora de niște oameni care au trăit intr-o lume cu totul diferită de ziua de astăzi !! De ce nu scrieți in ziar despre realizări !

  • In Anglia, Danemarca, Elveția,etc… femeile au voie să slujească in altar. E timpul si in Iași sa avem o popeasă( fumeie) șefă la Mitropolie !

  • Umberto Eco :

    „Reţelele de socializare dau drept de cuvânt unor legiuni de imbecili care înainte vorbeau numai la bar după un pahar de vin, fără a dăuna colectivităţii. Erau imediat puşi sub tăcere, în timp ce acum au acelaşi drept la cuvânt ca şi un premiat cu Nobel. Este invazia imbecililor.
    Televiziunea a promovat idiotul satului faţă de care spectatorul se simţea superior. Drama internetului este că l-a promovat pe idiotul satului ca purtător de adevăr”

    Subiectul, ca și comentariile (majoritatea lor) confirma spusele lui Umberto Eco.

  • Asta da despărțise soc😄😄😄,o rasa de putori care o viață întreagă numai după furat și stors oameni pentru ultimul bănuț,,și pentru Iulian Adam ce realizări au făcut💩,,dc nu spuneți ce a vrut să facă doamna Solomon la biserică și ei nu au vrut,dc nu spuneți asta,,

  • Dragi Andrieșeni!!Era normal după ce moare părintele să iasă la iveală multe nereguli făcute de ele cat trăia părintele,,sa saturat lumea in sat de ele care toată viața sau crezut fete cuminți și ele nu erau așa,sa saturat lumea din sat de prosteala părintelui adusa la liturghie și cum cereau bani pentru lumina și ele de fapt făceau mancare pentru firma din curentul platit de enoriași,,sa saturat lumea de aceste persoane atâția ani și de hoția lor și venea la lume la poarta sa le de-a așa zisa contribuție că dacă nu părintele și ele se supărau pe acei oameni care poate nu aveau de pâine și erau obligate să de-a,,,așa că dragi săteni hai sa spunem și adevărul și să nu le mai luam apărarea la acești oameni că nu sunt nimic in fața noastră.dc nu spune lumea care au lucrat la ele cum se comportau și cum făceau mancarea pentru praznice in ce hal,,fetelor care ați lucrat la ele și doamnele dc nu aveți curajul să spuneți,,🤔🤔🤔,,

Adauga un comentariu