Actualitate

Dezvăluire incediară făcută de Codrin Ștefănescu despre Liviu Dragnea: „Trebuie să se opereze la coloană și nu este lăsat!“

Publicat: 08 sept. 2020
odrin Ștefănescu într-un studio de televiziune
Codrin Ștefănescu susține că Liviu Dragnea trebuie să se opereze la coloană și nu este lăsat

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, scrie într-o postare pe pagina sa de Facebook că a fost în vizită la fostul lider PSD, Liviu Dragnea, la Penitenciarul Rahova.

Codrin Ștefănescu dezvăluie faptul că Liviu Dragnea ar fi pedepsit pentru că a dat un interviu în presă și, în ciuda faptului că are dureri mari de spate, nu este lăsat să se opereze de coloană.

„Anunț pentru membrii, simpatizanții și sustinātorii PSD! Astāzi am fost in vizitā la Liviu Dragnea! Liderul nostru uitat de Ciolacu și echipa sa de academisti SRI, provizoriu aflați la conducerea partidului. Pe care și l-ar dori putrezit in închisoare și niciodatā liber. Liviu mi-a spus cā este pedepsit dupā interviul dat in presā! Singurul caz dupā Revoluția din Decembrie 89! I-au interzis dreptul la muncā, îl țin forțat in camerā, i-au interzis dreptul la pachete, vizite și interviuri in media! Deși sunt cereri imense în acest sens!“, scrie Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

Dezvăluire incediară făcută de Codrin Ștefănescu despre Liviu Dragnea: „Trebuie să se opereze la coloană și nu este lăsat!“

Fostul secretar general al PSD susține Liviu Dragnea are neapărat nevoie săp se opereze la coloană, dar acest lucru este tergiversat în mod voit.

„Chiar și dreptul său la sănătate este refuzat, amânat, tergiversat. Trebuie sā se opereze la coloanā, are dureri imense și asteaptā sā i se permitā asta! E un om puternic, nu plânge, nu urlā! Dar ceea ce i se intâmplā este inadmisibil! Sistemul este înfricoșat de el, știm asta! Dar unui patriot nu trebuie sā i se încalce toate drepturile, doar pentru cā PSD și opinia publicā tac complice!“, precizează Codrin Ștefănescu.

Atac dur la Marcel Ciolacu: „Ai vrut să ajungi un fel de Liviu Dragnea!“

Fostul secretar general al PSD și un apropiat al lui Liviu Dragnea lansează un apel la toți susținătorii fostului lider social democrat să ia poziție față de modul în care este tratat Liviu Dragnea

„Sunt mulți oameni curajoși care vor lua poziție in sensul acesta! Eu sunt unul! Am vrut sā vā informez ca sā știți situația realā! Sunt sigur cā avocații sāi vor prezenta situația asta intr-o conferintā de presā in zilele urmātoare. Fiți alāturi de el! Are nevoie, deși nu o cere!”, mai scrie pe pagina sa de Facebook Codrin Ștefănescu.

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, îl face praf, într-o postare pe pagina sa de Facebook, pe președintele partidului, Marcel Ciolacu. Codrin Ștefănescu pune eșecul din Parlament, privind moțiunea de cenzură la adresa Guvernului Orban, pe seama lui Marcel Ciolacu.

„Deci a fost un mare fâsss, Marcele! Și nu mai da vina pe cei câțiva colegi aflați în spitale sau carantinați ca suspecți de COVID! Când pregătești o moțiune și chiar vrei să treacă, negociezi! Aveai cel puțin 9-10 voturi de la minorități, cel puțin 8 voturi de la neafiliați plus PSD-iștii goniți de tine în ultimele luni. Să nu mai zic de UDMR-iștii care nu iubesc în ruptul capului acest guvern, dar nici de la “negociatorii” tăi nu au înțeles exact ce vrei!”, a scris Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

„Sunteți slabi și vânduți, Marcele!“

Fostul secretar general al PSD susține că actualul șef al PSD, Marcel Ciolacu, și-a dorit să ajungă la nivelul lui Liviu Dragnea, dar a sfârșit prin a fi mai slab decât umbra fostului lider al social democraților.

„Sunteți slabi și vânduți, Marcele! Și se vede limpede ca lumina zilei. Ai vrut să ajungi un fel de Liviu Dragnea, dar nu ești nici umbra lui pe timp de noapte! Pentru că el nu ne-a pus niciodată într-o astfel de situație ridicolă! Și vorba lui Șerban Nicolae: e o mare și nescuzabilă rușine!”, a precizat Codrin Ștefănescu.

Moțiunea inițiată de PSD ar fi putut trece la limită, opoziția bazându-se pe nu mai puțin de 234 de parlamentari. Pentru a pica Guvernul Orban erau necesare 233 de voturi. Cinci parlamentari social democrați nu au ajuns la Parlament, astfel încât nu a fost asigurat cvorumul pentru ca moțiunea să poată fi votată. Şedinţa plenului reunit al Parlamentului în care trebuia dezbătută şi votată moţiunea de cenzură nu a putut să aibă loc, luni, din lipsa cvorumului. În urma apelului nominal, doar 226 de parlamentari au fost la şedinţă, fiind necesară prezenţa a 233 de deputaţi şi senatori.

 

Comentarii
  • Locul PATRIHOTILOR este acolo lângă dragnea nu in societate lângă adevărații PATRIOTI. Partea proasta este ca avem foarte multi PATRIHOTI si de aceea România este o țară săracă. Dacă avea probleme cu spatele de ce nu si-a vazut de treaba, sa nu încalce legile,pentru a nu ajunge acolo. Toti HOTII cand ajung la pușcărie au probleme de sanatate,oare de ce nu se gandesc înainte de a incalca legea ca au probleme de sanatate. Va doresc sanatate ca sa puteti sta cat mai mult acolo.

Adauga un comentariu