Local

Diana Șoșoacă, despre candidatura lui Klaus Iohannis la șefia NATO: „După 100 de ani se trezește mutul și începe”

Publicat: 18 mart. 2024
_____ Vizualizări 16 Comentarii
Diana Șoșoacă despre candidatura lui Klaus Iohannis la șefia NATO După 100 de ani se trezește mutul și începe
Senatorul de Iași, Diana Iovanovici-Șoșoacă, președinte S.O.S România

Senatorul de Iași, Diana Șoșoacă, a avut o primă reacție la BZI LIVE după ce Klaus Iohannis și-a anunțat candidatura la șefia NATO. Liderul S.O.S. România susține că președintele României își aranjează o imunitate internațională de cel mai mare rang.

„Va avea locul asigurat în funcție de cât a dat, mai ales în cazul Roşiei Montane. Problema e că fiecare îşi aranjează momentul şi e o luptă să fugă. Îşi aranjează o imunitate internaţională de cel mai mare rang. Procentele Dianei Șoșoacă nu au scăzut în urma scandalului provocat de Serviciile Externe şi Interne. Mi se spune că dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime din casa mea când mă spel, mă aranjez. Mi s-a cerut demisia. Am depus plângere penală împotriva individului. În fiecare zi pentru orice mizerie depun plângeri penale. La Maramureş am primit ameninţări şi hărțuiri din partea celor care au deţinut conducerea Maramureşului. Am venit şi am făcut ordine. Să vedeţi urmăriri, presiuni, să nu îndrăznesc să numesc pe altcineva. Lumea nu poate înţelege, de aia mulţi sunt sideraţi până unde pot merge eu. Eu am intrat pe un drum pe care nu mai pot ieşi, drumul meu e înainte. Nu mi-am dat seama de consecinţe, de nivelul la care am ajuns, nu am conştientizat la început de gravitatea lucrurilor. Eu am dat direct în sistem cu un curaj nebun, cu o dorinţă de justiţie pe care nu a mai avut-o nimeni niciodată. Mai sunt şi femeie. Iau în greutate că e stres. Oricând poate să mi se întâmple orice. Mintea mea trebuie să susțină un consum, zile fără somn, nu mănânc, beau kg de cafea, stresul e atât de mare, mă lupt cu hidra asta. Numai câtă grijă trebuie să am de copiii mei. Este evident că sistemul trepidează, altfel nu ar încerca să distrugă o familie, încrederea într-o femeie care ţi-a expus legile”, a transmis Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă, despre candidatura lui Klaus Iohannis la NATO

Senatorul de Iași a transmis că președintele României a luat-o razna în ultimul timp și abia după 10 ani de mandat „s-a trezit”.

„Eu mi-am exercitat mandatul ca la carte. Iohannis în ultimul timp a luat-o razna, în sfârşit după 10 ani de domire s-a trezit „frumoasa din pădurea adormită”. După 100 de ani se trezeşte mutul şi începe. Pe lângă faptul că vrea la NATO și îşi depune candidatura imediat după Roșia Montană. În loc să se ducă pe ideea de război, România nu intră în război, că vom ajuta Ucraina ca şi până acum. Au analizat ce zice poporul român, ei fac sondaje peste sondaje. Sunt 500.000 de agenţi în Serviciile Secrete. Au vazut că Diana Șoșoacă e iubită şi poporul român rezonează cu ce spune ea. Ce învață Diana Șoșoacă, pace. Cum să accept ca copilul meu să moară pe câmpul de luptă pentru un stat străin. În Polonia au ieşit femeile să militeze că nu-și lasă bărbaţii la război. Iohannis să meargă întâi pe câmpul de luptă, să păzească lanurile de maci ca Ciucă. După să vrei post la NATO. El vrea imunitate internaţională care-i rămâne şi după terminarea mandatului. Ei văd că se strânge lațul, va incerca să-şi găsească post bun cu imunitate internațională şi să le rămână şi după. Asta se caută acum, ei ştiu. Procentele naţionaliştilor sunt atât de mari încât ei trebuie să se asigure de chestia asta. Americanii nu au chef de Iohannis la NATO, au alte slugi obediente. S-ar putea să nu obțină, dar negocierea va fi interesantă. Cu cât îs mai mulţi, el va face nişte chestii interesante cu bogăţiile astea, pe ultima sută de metri. În funcţie de ceea ce va da va obține o funcţie. Îţi depui candidatura, le strici planurile sau încurci. Îi pui să intre în negocieri cu tine.
S-a făcut un sondaj, îmi arată că e de la EVZ, în care cine e mai potrivit pentru NATO. Klaus Iohannis avea 15 la sută, George simion 12 la sută, Cătălin Drulă 10 la sută și Diana Șoșoacă 57 la sută. Nu pot crede că oamenii s-au gândit să mă trimită la NATO şi să-l conduc. Nu se poate, am râs. Trebuie să fi susţinut de o ţară membră NATO. M-au făcut rusofilă şi putinistă, zic să mă susţină Rusia prin intermediul Turciei. Eu mă gândesc serios să-mi depun candidatura ca secretar general NATO. Nu-mi mai venea să dorm, am râs. Klaus Iohannis, ce ziceţi, credeţi că aveţi şansă în faţa mea? Sunt Xena, războinica, iar dvs. sunteţi dulapul, mutul sau frumoasa adormită. Vine Șoșoacă şi-i fură postul”, a conchis Diana Șoșoacă.

Comentarii
  • Mutu’ tace și face. Și-a anunțat candidatura la șefia NATO, cu toate că știe că n-are nici o șansă în fața premierului olandez, în speranța că obține un premiu de consolare prin structurile UE.

  • Saraca femeia cu copii , fugita din Anglia, i-a adresat o solicitare ajutor plavanului de la cotroceni !!?? ca vor sa ii ia copii ! Ce sa faca kaizerul, doar sa faca ce a facut cu unii copii de la Sibiu, poate !! tantalaul este pe dinafara cu totul !!

  • Daca si cei care o sustin pe Sosoaca gandesc si vorbesc la fel suntem jalnici.Ne rugam sa fie cat mai putini. Voi din redactie le faceti publicitate lui Simion si ei, banuiesc ca nu va intereseaa decat banii de la ei.

  • Acelasi oligofren iar mananka kkt- ul Dianei Sosoaca la ora 12 : 14 ,apoi alt kkt al Dianei mananca oligofrenul la ora 2: 25. Maaaaa pish pe tine si pe ma – ta idiotule !!!!!!!! Klaus – muia anus va ajunge la natio cand va zbura porcul, i -au intins o capcana prostului si el a crezut ,ca este un slugoi prost,asta trebuie pus la zabrele la Jilava asta este nato lui iohanis. Traiasca Diana Sosoaca Presedinta Romaniei!!!!!! La toate alegerile voi vota SOS !!!!!!!

  • HOP SI EU…….SCROAFAAAAAAAAAAAAAAAAAA SOVIETICAAAAAAAAAA, MAHALAGIOAICAAAAAAAAAAAA, DULAP FARA USI, URLATOARE, UNDE TII FLUIERUL DE LA GAT ?

  • Nu ma intereseaza de toata mascarada penala pe care o faci aici si nu ma influenteaza nici pe mine nici pe milioanele de votanti Diana Sosoaca. Votez Diana Sosoaca, numai ea imi inspira incredere! Mult respect doamna senator! Aveti votul meu!

  • După cum ai scris, esti bucățică ruptă din mahalagioaica de Sosoaca. Să dea Domnul să nu mai prindă niciun loc în parlament.

  • Nu trece zi fără sa va vărsați frustrările de medievali needucați înjurând oameni simpli care exprima o părere sincera despre mult iubita voastră dihania. Nu simpli alegători o fac scroafa și mahalagioaica, EA FIX ASTA ESTE. Spor la cheltuit în van rublele sovieticilor 😉

  • Priviți cam ce comenturi pot lăsa fanii haurari dacă mai aveți vreo speranța. Ce credeți ca vor face asemenea specimene odată ajunse la putere? Fix ce fac și azi: mahala de ghetou.

  • Pentru cei ce vorbesc urit de DIANA SOSOACA sunteti prea inculti sunteti jegosi
    tradatori ,criminali, care distrug Romania.Pupincuristi ai sistemului criminal din Romania.Voi nu aveti ani cita scoala are Diana Ivanovici Sosoaca.Iar dei ca voi am vazut murind la rind la inghetata.

    .

  • Deci cei care vb urat despre Diana sunt inculti!!?? Hmm! Dar Tu care vb urat despe ceilalti cum esti?? Votati sos si vedeti ce va asteapta . Cretino-ideologi cu mintea’ n colturi.

Adauga un comentariu