Prima pagină » Stiri si curiozitati » Dieta cu lămâie. Află cum să slăbești ușor și sănătos în doar 16 zile

Dieta cu lămâie. Află cum să slăbești ușor și sănătos în doar 16 zile

23 aug. 2022, 13:42,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Dieta cu lămâie este una dintre cele mai cunoscute diete pentru slăbit. Aceasta este recomandată persoanelor care doresc să scape, într-un timp cât mai scurt, de kilogramele în plus. Află ce presupune această dietă și cum te ajută să slăbești 10 kilograme în doar 16 zile.

Specialiștii în nutriție recomandă adesea dieta cu lămâie. Aceasta constă în consumarea a maximum șapte lămâi pe zi, fiind considerată una dintre cele mai ușoare diete pentru slăbit. În prima zi a dietei, trebuie să bei zeama de la o lămâie, în cea de-a doua zi sucul de la două lămâi, în cea de-a treia zi sucul de la trei lămâi și tot așa. Crește progresiv consumul de lămâi până în ziua a șaptea, când va trebui să bei sucul de la șapte lămâi.

Foarte important este să iei o pauză de două zile, după care să reiei dieta. De această dată, însă, consumă lămâile în mod descrescător, începând cu sucul de la șapte lămâi și terminând cu sucul unei singure lămâi în cea de-a șaptea zi.

mai multe lămâi pe o suprafață deschisă la culoare

Specialiștii în nutriție recomandă adesea dieta cu lămâie. Aceasta constă în consumarea a maximum șapte lămâi pe zi, fiind considerată una dintre cele mai ușoare diete pentru slăbit.

Dieta cu lămâie. Sfaturi de care trebuie să ții cont

Dacă vrei să ții dieta cu lămâie, trebuie să știi că sucul fructelor nu se bea concentrat. Este necesar să fie amestecat cu ceai sau cu apă, după cum preferi. De asemenea, în timpul dietei, poți folosi suc de lămâie și în diverse salate.

Sucul de lămâie este bogat în acid citric, vitamina C, A și B, dar conține și fosfor, magneziu, aminoacizi și potasiu. Acesta contribuie la stimularea digestiei, având un puternic efect antioxidant. Mai mult, grăbește arderea grăsimilor și ajută la reducerea celulitei.

Dieta cu lămâie durează 16 zile, timp în care poți pierde chiar și 10 kilograme. Cu toate acestea, trebuie să respecți toate sfaturile prezentate, pentru a obține un rezultat remarcabil.

suc de lămâie în două pahare

Sucul de lămâie este bogat în acid citric, vitamina C, A și B, dar conține și fosfor, magneziu, aminoacizi și potasiu.

Contraindicațiile dietei cu lămâie. Cine nu are voie să urmeze dieta-minune?

Dieta cu suc de lămâie nu este recomandată persoanelor care se confruntă cu afecțiuni renale, digestive sau biliare. Tocmai din acest motiv, înainte de a urma această dietă, este necesar să ceri sfatul unui medic. Acesta îți va spune dacă dieta este sau nu potrivită pentru tine.

În cazul în care prezinți afecțiuni renale, digestive sau biliare, medicul te va ajuta să iei cea mai bună decizie în ceea ce privește lupta cu kilogramele în plus.

Dacă, totuși, urmezi această dietă, mare atenție la efectul yo-yo. La finalul dietei, trebuie să consumi alimente sănătoase și să le eviți pe cele pline de zahăr sau grăsimi. Mai mult, este foarte important să faci cât mai multă mișcare, pentru ca rezultatele obținute să se mențină. În acest fel te vei putea bucura de greutatea dorită, iar viața ta va deveni din ce în ce mai frumoasă.

o femeie în blugi albaștri care a slăbit

Dieta cu suc de lămâie nu este recomandată persoanelor care se confruntă cu afecțiuni renale, digestive sau biliare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *