Diete si regimuri

Dieta Sirtfood, metoda care a ajutat-o ​​pe Adele să piardă 45 de kilograme

Publicat: 11 feb. 2020

Dieta prin care a slabit Adele. Cantareata Adele afiseaza 45 de kilograme in minus in urma unei modificari a obiceiurilor alimentare pe baza dietei Sirtfood. Aceasta metode de slăbire a fost folosita si de Pippa Middleton în 2017, pentru a slabi înainte de nunta ei.

La începutul anului 2020, Adele pare considerabil mai subțire. Fara 45 de kilograme, la 31 de ani, cântăreața și tânăra mamă este mai radiantă ca niciodată. Secretul ei de slabire? Pilates și fitness combinate cu o reechilibrare a dietei bazate pe dieta Sirtfood.

Dieta Sirtfood, făcută celebră de Pipa Middleton, promite minus 3 kilograme într-o săptămână și nu inseamna privare totala, deoarece puteți consuma ciocolată și vin roșu.

Dieta prin care a slabit Adele. Principiul dietei Sirtfood

Mâncăm în principal alimente care acționează asupra proteinelor enzimatice, care ar crește capacitatea organismului de a arde grăsimea (lipoliza) și de a exercita un efect anti-îmbătrânire (în special prin prevenirea bolilor neurodegenerative). Aceste „superalimente” sunt măr, afine, kale, ceapă, citrice, ulei de măsline, soia, nuci, cafea, ceai verde matcha, turmeric… dar și ciocolată neagră și vin roșu, ceea ce explică nebunia pentru această dietă!

Dieta în practică

În faza 1, primele 3 zile sunt limitate la 1000 kcal / zi, cu 3 sucuri de legume + o singură masă de superalimente, iar următoarele 4 zile, suntem la 1500 kcal (2 sucuri + 2 mese) ). Continuăm apoi, timp de 2 săptămâni, cu 1 masă + 3 sucuri.

Avantaje și dezavantaje

Restricția de calorii (pentru că este, chiar dacă sunt permise ciocolata și vinul, mâncăm încă destul de puțin, doar de 1 până la de 2 ori pe zi) are efecte benefice: ar proteja eficient împotriva îmbătrânirii. Această dietă lansată în 2016 de doi dietetici englezi nu i-a convins pe specialiști, mereu sceptici . Pe de o parte, la nivel științific: nu s-a făcut niciun studiu asupra efectului, iar noi nu cunoaștem efectele reale pe termen mediu și lung, deoarece această dietă promite o pierdere în greutate ultra-rapidă; în general, care garantează topirea grăsimilor, dar și a masei musculare, precum și o reluare a kilogramelor la fel de rapid: „faimosul” efect yoyo.loading...

Adauga un comentariu