Economic Local

Directorul Steofil Creangă de la Staţiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Dancu, demis – EXCLUSIV

Publicat: 20 mart. 2021
Directorul de la Staţiunea de Cercetare - Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Dancu a fost demis astăzi, 20 martie 2021. Acesta a avut două mandate de conducere a staţiunii

Directorul de la Staţiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Dancu a fost demis astăzi, 20 martie 2021. Acesta a avut două mandate de conducere a staţiunii. În urma expirării mandatelor, Steofil Creangă a fost demis.

Corpul de Control al Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a efectuat un control. În urma verificărilor, directorul staţiunii a fost demis.

Mihai Amarandei: „Dacă moare această stațiune, sunteți vinovați cu toții”

„Domnilor specialiști din conducerea ASAS BUCUREȘTI, luați mâna de pe SCDCB Dancu , nu distrugeți o stațiune FANION la nivel de țară !
Dumneavostra știți cum arăta aceasta stațiune acum 15 ani ?!
Vă spun eu domnilor, care sunt crescut aici, era o fermă cu grajduri din chirpici, clădiri insalubre, fără dotări fără laboratoare de cercetare, fără utilaje, fără o clădire modernă , o fermă care era pe punctul de a fi închisă de cei de la mediu. Doar în ultimii cinci ani au fost proiecte de investiți de peste 5 mil euro.

Nu înțeleg conducerea ASAS, încurajează neperformanta , prostul management și distruge performanța ?!
Câte stațiuni aveți la nivel de Academine, la standardele celei de la Dancu ? Dacă nu ar fi fost gura de oxigen pe care ministrul Petre Daea, a dat-o stațiunilor, cel puțin 50 % ar fi dispărut, rămâneți fără obiectul muncii .

Domnule Președintele Tabără , vă cunosc și vă respect, sunteți o persoană de o mare valoare , dar cum puteți să vă lăsați influențat de un consilier ca dl Vaida ?! Nu vi s a părut ceva în neregulă să ceară demisia domnului profesor Creangă de la conducerea stațiunii ???
Oare nu a avut dl Vaida ceva personal cu aceasta stațiune, vreo frustrare, că altfel nu văd cum să l demită pe dl director Creangă?
Dacă moare această stațiune, sunteți vinovați cu toții cei din conducerea Academiei, de la președinte, la ultimul consilier”, a transmis Mihai Amarandei, reprezentant al Consiliului de Administraţie.

 

Comentarii
  • Buna ziua iasi, aveti informatii gresite dl. emerit terminase deja al 3 mandat ( prelungire) si acum putea sa stea cat vrea, pus tot de academie( domnii stiau foarte bine situatia emeritului). Domnul Amarandei mulgea si el cat putea de la SCDCB Dancu, el trebuia sa fie plecat de mult timp, odata ce a plecat domnul Daea de la Guvern. Toate sunt minciuni ce zice dl. Amarandei, poate acuma o sa se salveze Statiunea de Cercetare dupa plecarea emeritului, altfel in 5 ani mai vedeai vaci doar in poze (aa si zice domnul de laboratoare:)) care nu merg, nu sunt autorizate, stau si prind praf. Macar acuma sa inapoieze domnul Creaga autolaboratorul, care defapt trebuia sa fie utilizata pentru asta nu pentru interesul personal al domnului emerit (24/24). Sunt foarte multe de zis.. 🙂 ( 100% informatiile sunt corecte )

Adauga un comentariu