Actualitate

Doliu în România. Un candidat la alegerile locale Dolj a murit în timpul campaniei electorale

Publicat: 11 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Doliu în România. Un candidat la alegerile locale Dolj a murit în timpul campaniei electorale
Doliu în România. A decedat un mare campion al sportului românesc

Vinerea neagră în România. Astăzi, 11 septembrie 2020, s-a produs un eveniment şocant în timpul campaniei electorale pentru alegerile locale care au loc pe data de 27 septembrie. Un candidat la preşedinţia Consiliului Judeţan Dolj a decedat în timpul discursului său.

Gabriel Ciulu, candidatul la CJ Dolj, a decedat

Candidatul Partidului Puterii Umaniste la preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj a trecut la cele veșnice vineri, la Dăbuleni, în urma unui infarct, în timpul unei discuţii cu alegătorii.

Gabriel Ciulu, candidatul PPU-SL la Preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj a decedat după ce a ținut un discurs electoral. Bărbatul avea vârsta de doar 54 de ani și primul diagnostic este infarct miocardic.

Liderii de campanie și colegii PPU-SL au transmis condoleanțe familiei și păreri de rău. De asemenea, aceștia au răbufnit asupra faptului că în orașul Dăbuleni nu există un medic constatator.

„În plină campanie electorală, colegul nostru Gabriel Ciulu, candidatul PPU-SL la Președinția Consiliului Județean Dolj, cu care mă aflam la Dăbuleni, a decedat în urma unui infarct. Dumnezeu să-l odihnească!”, a transmis Dragoș Frumosu, președintele Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Industria Alimentară „SINDALIMENTA”, unul dintre liderii de campanie ai PPU-SL.

Acesta a mai scris: „Oameni buni, trăim într-o țară condusă de ani de zile de nemernici. Orașul Dăbuleni nu are medic constatator. După ce salvarea a încercat resuscitarea 45 de minute a plecat, a venit polițist de la criminalistică și trebuie găsită mașină ca să fie dus la morgă, la Bechet. Incredibil!”.

Un senator, vindecat inițial de coronavirus, găsit decedat în propria locuință

Un senator a fost găsit decedat în propria locuința, după ce inițial se vindecase de infecția cu noul coronavirus. Din câte se pare, acesta ar fi suferit un infarct. Din nefericire, cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul.

Senatorul de Vrancea, Jan Vraciu, a fost găsit mort în locuința sa din municipiul Focșani. Acesta se pare că ar fi suferit un infarct.

Inițial, politicianul a fost diagnosticat cu virusul Covid-19 și internat în spital. După mai multe zile, acesta s-a vindecat. Jan Vraciu a fost subprefect de Vrancea, senator şi preşedinte al Partidului Democrat Vrancea.

Jan Vraciu avea vârsta de 62 de ani.

A fost subprefect al județului Vrancea (1996-2000), consilier județean, președinte al PD Vrancea, senator român în legislatura 2004-2008 ales în județul Vrancea pe listele partidului PD. Jan Vraciu a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Republica Populară Chineză, Republica Slovenia și Republica Turcia. Jan Vraciu a fost membru în comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională și în comisia economică, industrii și servicii (mar. 2007 – sep. 2008). Jan Vraciu a inițiat 18 propuneri legislative din care 3 au fost promulgate legi.

Soția sa, Doina Vraciu, este directorul executiv al Sistemului de Gospodărire a Apelor Vrancea.

Doliu în politică! A încetat din viață la 59 de ani

Un cunoscut fost primar, cu două mandate la activ, a încetat in viață pe 20 august 2020. Anunțul decesului său a șocat întreaga comunitate. S-au aflat și cauzele decesului fulgerător ale ex edilului din cadrul Partidului Național Liberal.

Paridul Național Liberal (PNL) este în doliu cu ceva mai mult de o lună înaintea alegerilor locale, când românii din toată țara își vor alege primarii, viceprimarii și consilierii. Chiar un fost cunoscut primar din cadrul PNL a încetat din viață.

Este vorba despre fostul primar al unei comune, Nicolae Criste, care a încetat din viață. Criste a fost primarul comunei Cizer, din județul Sălaj, timp de două mandate, în perioada 1992-2000 și 2008-2012.

Nicolae Criste era foarte tânăr. Urma să împlinească 59 de ani peste două săptămâni, însă, din nefericire, s-a stins din viaţă. Foarte mulţi ani, până în 2012, Nicolae Criste a condus destinele comunei Cizer, fiind ales pe listele PNL.

Adauga un comentariu