Eveniment-Social

Dosar penal pentru o femeie care a condus un autoturism având o alcoolemie uriașă

Publicat: 19 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dosar penal pentru o femeie care a condus un autoturism având o alcoolemie uriașă
O mamă și cei doi fii ai ei au fost trimiși în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași în același dosar

Poliţiştii ieșeni au depistat, pe raza municipiului Iași, o femeie în vârstă de 35 de ani în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice. Femeia consumase o cantitate considerabilă de alcool iar în urma testării alcoolscopice a rezultat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul respirat.

Așadar, tânăra a fost preluată de poliţişti şi condusă pentru a i se preleva mostre biologice de sânge. În speţă s-a deschis dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice:

La data de 18 iulie a.c., poliţiştii Biroului Rutier Iaşi au depistat pe raza mun. Iaşi o femeie, de 35 ani care conducea un auto pe drumul public, având în urma testării alcoolscopice, valoarea de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Aceasta a fost condusă la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Cercetările continuă. se arată în comunicatul emis de oamenii legii.

Adauga un comentariu