Dulciuri

Cum se prepară bomboloni
24 apr. 2020, 11:47

Cum se prepară bomboloni

Este de ajuns să le prepari o singură dată şi vor deveni repede reţeta ta preferată de gogoşi. Iată cum…
Prăjitura cu brânză dulce - Cum se face
23 apr. 2020, 13:47

Prăjitura cu brânză dulce – Cum se face

Ingrediente: 150 g făină / 120 g zahăr / 2 ouă / 80 ml lapte / 60 ml ulei /…
O delicioasă prăjitură cu mălai şi suc de portocale
23 apr. 2020, 13:37

O delicioasă prăjitură cu mălai şi suc de portocale

Reţeta de prăjitură cu mălai şi suc de portocale pe care o propunem are toată savoarea unui desert clasic, doar…
Reţetă de gogoşi pufoase
23 apr. 2020, 11:41

Reţetă de gogoşi pufoase

Ingrediente: -500 grame făină -25 grame drojdie proaspătă -4 linguri ulei -250 grame iaurt -2 ouă -4 linguri zahăr -1…
Tort pascal în trei culori
20 apr. 2020, 10:46

Tort pascal în trei culori

Vrei un tort special de Paşte? Iată o reţetă deosebită, cu multă ciocolată. Este greu de rezistat! În plus, prepararea…
Reţetă de Paşte - Cozonac în două culori
17 apr. 2020, 11:13

Reţetă de Paşte – Cozonac în două culori

Încearcă ceva nou de Paşte anul acesta! Cozonacul în două culori, cu nucă şi cacao, arată bine, dar este şi…
Nu are nevoie de frământare şi iese mereu pufos. Cea mai simplă reţetă de cozonac de Paşte!
16 apr. 2020, 15:00

Nu are nevoie de frământare şi iese mereu pufos. Cea mai simplă reţetă de cozonac de Paşte!

Aceasta este, de departe, cea mai simplă rețetă de cozonac de Paște. Poate nu o sa iasă fix ca cel…
Pentru masa de sărbătoare - Chec cu coacăze
16 apr. 2020, 13:06

Pentru masa de sărbătoare – Chec cu coacăze

Fructele prospete fac din acest chec un desert revigorant, numai bun după masa încărcată de Sărbători. Ingrediente pentru chec: 2…
Tort pentru sărbători - I se spune tort Cupolă
16 apr. 2020, 10:45

Tort pentru sărbători – I se spune tort Cupolă

Pe cât de spectaculos e acest tort, pe atât de uşor se prepară. Dacă vrei un desert altfel pentru masa…
Cozonacul cu aluat opărit. Ce vă trebuie pentru a prepara cozonaci gustoși
14 apr. 2020, 10:42

Cozonacul cu aluat opărit. Ce vă trebuie pentru a prepara cozonaci gustoși

Cozonacul cu aluat opărit. Cozonacul nu este un preparat pe care îl poate face oricine, este migălos și cere pasiune…
Cel mai bun - Cozonac cu gem de caise
14 apr. 2020, 10:07

Cel mai bun – Cozonac cu gem de caise

Un cozonac cu o umplutură uşoară şi revigorantă, pentru cei care preferă aromele fructelor. E ideal şi ca gustare, alături…
Pentru masa de sărbătoare - Cheesecake fără coacere
10 apr. 2020, 13:36

Pentru masa de sărbătoare – Cheesecake fără coacere

Dacă nu vrei un deset tradiţional la masa de Paşte, poţi înlocui pasca cu acest cheesecake delicios, preparat la rece.…
Reţetă de chec cu sfeclă roşie
07 apr. 2020, 09:45

Reţetă de chec cu sfeclă roşie

Sfecla este una dintre cele mai versatile şi sănătoase legume, putând fi folosită cu uşurinţă şi în deserturi. Încearc-o în…
Profiterol pentru masa de sărbătoare - Cum se prepară
06 apr. 2020, 15:03

Profiterol pentru masa de sărbătoare – Cum se prepară

Ingrediente pentru aluat: 240 ml apă 140 g făină 4 ouă 120 g unt 1 praf de sare Pentru cremă:…
Reţetă de savarină - Dulce şi pufoasă, numai bună de mâncat
06 apr. 2020, 10:30

Reţetă de savarină – Dulce şi pufoasă, numai bună de mâncat

In ingrediente simple, dar făcute cu multă dragoste, deliciile din seria „Deserturile copilăriei”, alese de Click! Poftă bună!, sunt menite…
Cum se fac amandinele
03 apr. 2020, 13:42

Cum se fac amandinele

Ingrediente pentru blat: 9 ouă 135 ml apă minerală 300 g zahăr 390 g făină 1 plic praf de copt…