BZI LIVE

LIVE VIDEO Ediție de maxim interes! Care va fi soarta angajaților în sănătate în anul 2020? Iulian Cozianu, președintele Sanitas Iași va discuta despre ultimele noutăți privind salariile și alte modificări legislative de ultimă oră – FOTO

Publicat: 23 ian. 2020

Vineri, de la ora 13:00 invitat în studioul BZI LIVE este Iulian Cozianu, președintele Sindicatului Sanitas Iași. Invitatul Biancăi Ciubotariu va discuta despre ultimele noutăți privind salariile și alte modificări legislative care se vor aplica pentru personalul medical ieșean. În acest moment există discuții generate de nemulțumirile angajaților în legătură cu salariile primit. Președintele Sindicatului Sanitas va lămuri într-o ediție de impact, toate polemicile legate de salariile personalului medical. Totodată, acesta va discuta despre reprezentanții Sanitas din toate spitalele din Iași. Ce impact au aceștia asupra angajaților? Cât de importantă este prezența unui astfel de reprezentant în spitale? Cum contribuie acesta la soluționarea problemelor ridicate de salariații din sănătate? La aceste întrebări și multe altele, va răspunde în direct, Iulian Cozianu.

Toți cei care doresc să adreseze întrebări o pot face la rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.



loading...

Adauga un comentariu