Titlurile zilei

Elena Pădurariu de la MasterChef, într-un scandal la Iași! Petrecere dubioasă în weekend la Zaria Club, restaurantul pe care îl deține! Polițiștii au intervenit de două ori!

Publicat: 08 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Elena Pădurariu de la MasterChef într-un scandal la Iași Petrecere dubioasă în weekend la Zaria Club restaurantul pe care îl deține Polițiștii au intervenit de două ori
Elena Pădurariu a participat la MasterChef și susține că în weekend a închiriat clubul unei alte persoane

Elena Pădurariu de la MasteChef este implicată într-un scandal la Iași. În weekend, la Zaria Club, restaurantul pe care aceasta îl administrează în zona Ezăreni, s-a organizat o petrecere ilegală. Deși legea spune clar că în această perioadă petrecerile cu participanți numeroși sunt interzise, la Zaria Club nu s-a ținut cont de asta

Elena Pădurariu, bucătarul din Iași care a participat la Masterchef, este implicată într-o poveste destul de controversată la Iași. Ea este administratorul Zaria Club, un restaurant din zona Ezăreni. În weekend, la Zaria Club a fost o petrecere la care ar fi participat aproximativ 200 de persoane, asta din spusele vecinilor.

„Toată noaptea a fost petrecere, cred că vreo 200 de persoane au fost acolo. Am sunat la poliție. A venit poliția, dar petrecerea a continuat. Nu a fost respectată legea. Am luat legătura și cu doamna Pădurariu, să-i spunem ce se întâmpla la restaurant. La un moment dat, nici nu ne-a mai răspuns”, a spus o femeie care locuiește în apropierea restaurantului de la Ezăreni. Reporterii BZI au contactat-o telefonic pe Elena Pădurariu, însă aceasta nu a vrut să ofere prea multe informații. Elena Pădurariu, managerul Zaria Club, nu a vrut să discute despre eveniment, spunând că a subînchiriat localul.

„Nu am ce să vă spun. Am subînchiriat. Este duminică și nu sunt obligată să vorbesc cu dumneavoastră”, a spus Elena Pădurariu.

Polițiștii din Iași au mers de două ori la locație în aceeași seară și au aplicat sancțiuni

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași (IPJ) Iași au precizat că sâmbătă-noaptea, polițiștii au ajuns la Zaria Club, după ce li s-a cerut ajutor.

„Polițiștii au fost sesizați printr-un apel la numărul unic de urgențe 112 despre faptul că mai multe persoane tulbură ordinea și liniștea publică. Ulterior, a mai fost efectuat un apel, iar polițiștii au mers din nou la fața locului. Au fost aplicate sancțiuni contravenționale pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și pentru nerespectarea distanței sociale”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași. În zona în care a fost petrecerea sunt foarte multe case. Muzica de la Zaria Club îi deranjează pe localnici, de aceea se ajunge la astfel de situații. „Toți vecinii sunt revoltați. Trebuie găsită o soluție. Nu este normal să se întâmple așa. Chiar nu se respectă legea”, a completat o femeie care locuiește în zonă.

Care sunt regulile pe care organizatorii petrecerii trebuiau să le respecte

În perioada stării de alertă, conform normelor emise la nivel național, evenimentele în spații restrânse pot fi organizate cu maximum de 8 persoane, iar în aer liber cu 16. Măsurile au fost luate pentru a reduce riscul răspândirii virusului, dar și pentru a limita riscul ca o persoană care s-a aflat în apropierea unei alte persoane să nu fie nevoită să stea în autoizolare pentru 14 zile. Există posibilitatea ca din data de 15 iunie să existe reamenajări ale acestei reguli. Dacă organizatorii de evenimente nu respectă aceste măsuri enunțate la nivel național, aceștia pot fi sancționați drastic de către poliție și totodată de către Direcția de Sănătate Publică din Iași. La orice eveniment organizat în această perioadă, persoanele care participă trebuie să păstreze distanțarea socială. Dacă în acest caz va fi emisă o sesizare către Direcția de Sănătate Publică din Iași, reprezentanții instituției vor începe o anchetă, iar patronii s-ar putea alege cu sancțiuni grave.

Adauga un comentariu