Cancan ultimă oră

Ema Karter,”agățată” de Bogdan de la Ploiești! Ce propuneri i-a făcut artistul actriței din filme pentru adulți:” Era la curent”

Publicat: 17 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ema Karteragățată de Bogdan de la Ploiești Ce propuneri i-a făcut artistul actriței din filme pentru adulți Era la curent
Ema Karter este una dintre cele mai râvnite femei din România, inclusiv de bărbații din lumea mondenă

În timp ce alți bărbați o privesc pe Internet și pe rețelele de socializare, alții trec direct la fapte! Ema Karter a fost” agățată” de Bogdan de la Ploiești, iar artistul a demonstrat că știe exact ce își dorește! Iată ce propuneri i-a făcut actriței din filme pentru adulți!

Ema Karter este una dintre cele mai râvnite femei din România, inclusiv de bărbații din lumea mondenă!

Bogdan de la Ploiești se numără printre cei care au ajuns în inboxul actriței pentru adulți, iar ea a dezvăluit ce propuneri a primit din partea lui abia acum! Ema Karter l-a dat de gol pe cântăreț!

Bogdan de la Ploiești i-a făcut propuneri incendiare Emei Karter

Deși primește zilnic sute de mesaje de la o mulțime de bărbați, unele dintre ele îi rămân întipărite în minte!

Ema Karter a fost abordată inclusiv de la Bogdan de la Ploiești, care i-a trimis mai multe mesaje prin care a invitat-o în oraș. De asemenea, i-a propus să apară într-un videoclip alături de el.

Așadar, Bogdan de la Ploiești, nu știm dacă Ema karter te-a dat de gol intenționat sau nu, însă a mărturisit că a primit mesaje de la tine în urmă cu câteva luni… Din nefericire pentru Bogdan de la Ploiești, Ema Karter a dezvăluit că el nu este genul de bărbat pe care ea îl caută.

”Mi-a și scris, m-a invitat în oraș, dacă vreau să beau o cafea cu el, să mă ia într-un clip. Acum câteva luni. Am mai apărut în clipuri, dar nu m-au chemat la cafea. A mai făcut el un TikTok, a spus că mă știe, dacă era așa o invitație să merg în clip”, a declarat Ema Karter, la Xtra Night Show.

Artistul a insistat cu propunerile

Bogdan de la Ploiești nu se lasă ușor când își dorește ceva, astfel că la fel a acționat în cazul Emei Karter!

Actrița din filmele pentru adulți a mărturisit că Bogdan de la Ploiești nu a renunțat la propuneri din primul moment în care a fost ignorat, ci a insistat! A fost la curent cu toată activitatea pe care Ema Karter o are!

”M-a întrebat unde sunt, era la curent că eu plec, mă întors în România. Nu e genul meu. Să fie mai dominator”, a mai spus ea.

Adauga un comentariu