Cancan ultimă oră

Este incredibil ce sume cer Adrian Minune și Vali Vijelie pentru un show live la o petrecere

Publicat: 17 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Este incredibil ce sume cer Adrian Minune și Vali Vijelie pentru un show live la o petrecere
Vali Vijelie și Adrian Minune cer 4.000 de euro pentru o oră de muzică live la un eveniment

Pentru cei care vor să le cânte la nuntă Vali Vijelie sau Adrian Minune, aceștia trebuie să scoată din buzunar sume imense. Fiind considerați printre cei mai importanți maneliști, tarifele acestora pe oră sunt fabuloase.

Sumele la care se pot ridica pentru ca Vali Vijelie să cânte live la nuntă, pot fi chiar și 4.000 de euro pe oră.

Tarifele pe care le cer Vali Vijelie și Adrian Minune pentru evenimente

Muzica este un aspect foarte important pentru cei care vor să aibă parte de o nuntă de vis. Astfel că pentru cei care țin cont de acest aspect, scot sume din buzunar sume mari de bani, pentru a avea parte de artiști de renume care să le cânte live la evenimentul mult dorit.

Astfel că, pentru mirii cărora le place muzica lui Vali Vijelie și își doresc ca artistul să le cânte live la nuntă, pot plăti și 4.000 de euro pe oră.

Exact același tarif îl cere și Adrian Minune pentru o singură oră cântată live. Pe măsura sumelor sunt și așteptările, calitatea show-ului nefiind pusă la discuție, atât mirii cât și invitații așteptând ca de banii dați să primească tot ce-i mai bun la favoriții lor artiști.

Câți bani fac Florin Salam și alții într-o noapte de cântat

Nici Florin Salam nu se lasă mai prejos, astfel că acesta ar putea face chiar și 200.000 de euro doar într-o singură noapte. Amintim faptul că o mare parte din sumele încasate de artiști provin și din dedicațiile invitaților de la nunți.

De asemenea și Culiță Sterp și Vlăduța Lupău care au devenit extrem de cunoscuți în ultimii ani prin melodiile lor, sunt chemați la petreceri să presteze. Prin prezența lor pe rețelele de socializare și pe platforma Youtube oamenii au ajuns să-i cunoască și să-i îndrăgească, astfel că, cererile pentru a le cânta acestora la nuntă a crescut considerabil.

În cazul lui Culiță Sterp, piesele lansate de acestea au devenit hit-uri în rândurile iubitorilor de petreceri, devenind printre cei mai ascultați cântăreți de manele din România

De aceeași popularitate se bucură și Vlăduța Lupău, care inițial s-a remarcat prin muzica populară, s-a orientat și către muzica ușoară sau manele, făcând furori. Astfel că oamenii au devenit foarte dori ca fie că e vorba de Culiță Sterp sau Vlăduța Lupău, să vină să le cânte la nuntă, potrivit click.ro.

În ceea ce privește sumele și acestea sunt piperate, mirii scoțând din buzunar între 4.000 și 5.000 de euro pentru a-l asculta live pe Culiță Sterp și 5.000 de euro pentru Vlăduța Lupău.

Florin Salam sfătuit de medici să pună pauză la concerte

Amintim faptul că manelistul Florin Salam are din nou probleme cu vocea fiind nevoit să-și anuleze toate concertele pentru o perioadă de câteva săptămâni. Această decizie a venit în urma consultărilor pe care le-a avut cu medicii care îl supraveghează.

Acesta a fost pus de către doctori pe un tratament medicamentos și se urmărește atent starea sa.  Mai mul de decât atât aceștia i-au recomandat să se odihnească și să nu consume deloc alcool.

Ultima dată, acesta a fost internat la un spital din Austria, din cauza epuizării fizice ca urmare a nenumăratelor nopți nedormite, consecințele răsfrângându-se și asupra vocii sale.

Adauga un comentariu