Local

Este primul care a adus un aparat de rinoplastie ultrasonică în zona Moldovei! Gabriel Mazilu, esteticianul ce reușește să facă adevărate minuni

Publicat: 14 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Este primul care a adus un aparat de rinoplastie ultrasonică în zona Moldovei Gabriel Mazilu esteticianul ce reușește să facă adevărate minuni
Doctorul estetician Gabriel Mazilu a reușit să fie cunoscut și în rândul vedetelor

De aproape 3 ani, Gabriel Mazilu, doctor estetician ieșean, a adus în țară aparatul de rinoplastie ultrasonică, fiind primul și singurul, în momentul de față, care face o astfel de intervenție în regiunea Moldovei. Printre beneficiile rinoplastiei ultrasonice se numără recuperarea mai rapidă a pacientului, trauma chirurgicală fiind mai mică, remodelarea oaselor nazale având loc fără fracturarea lor

Doctorul Gabriel Mazilu este adeptul noutăților în materie de estetică, fiind unul dintre cei mai căutați chirurgi esteticieni din Iași. Dintre diversele intervenții și tratamente estetice pe care le realizează, Gabriel Mazilu este apreciat mai ales pentru augmentarea mamară, liftingul facial și rinoplastia ultrasonică, inovație în medicina estetică, pe care însuși tânărul medic a adus-o în zona Moldovei. Rinoplastia ultrasonică este ultima tehnologie în domeniul intervențiilor estetice medicale care, cu ajutorul unui aparat de piezochirurgie, facilitează tăierea și remodelarea oaselor piramidei nazale într-un mod mai eficient.

Gabriel Mazilu in uniforma medicala
De aproape 3 ani de zile, Gabriel Mazilu, doctor estetician ieșean, a adus în țară aparatul de rinoplastie ultrasonică

Gabriel Mazilu: „Folosesc aparatul de rinoplastie ultrasonică de aproape 3 ani de zile”

 Gabriel Mazilu purtand un echipament specific tratamentelor estetice
Gabriel Mazilu este apreciat mai ales pentru augumentarea mamară, liftingul facial și rinoplastia ultrasonică

Rinoplastia ultrasonică, spre deosebire de intervenția clasică, este o operație mult mai fină și mai controlată care facilitează atingerea scopului în sine, anume rezultatul mult dorit al pacientului. În ultimul timp, această intervenție a devenit cunoscută în țara noastră, însă, în prezent, sunt puțini doctori care o folosesc.

„Cred că sunt al doilea care a adus aparatul respectiv în țară. Primul a fost Ion Zegrea, după care eu”, spune Gabriel Mazilu.

Medicul ieșean face un număr mare de rinoplastii și este singurul din zona Moldovei ce realizează o astfel de intervenție folosindu-se de ultrasunete. Acesta a adus în țară aparatul de rinoplastie ultrasonică în urmă cu aproape 3 ani și de atunci se folosește doar de el. Elementul de noutate este faptul că se generează vibrații cu o frecvență foarte mare și amplitudine mică ce sunt transmise la un vârf metalic ce, în contact cu osul, determină tăierea osului.

„Eu folosesc aparatul de rinoplastie ultrasonică de aproape 3 ani de zile și lucrez doar cu ăsta. Adică nu mai există rinoplastie fără să utilizez ultrasunetele în chirurgia nasului”, declară medicul ieșean.

Gabriel Mazilu stand la birou
Rinoplastia ultrasonică vine cu foarte multe avantaje, căci atât intervenția în sine, cât și recuperarea postoperatorie sunt mult mai ușoare

Care sunt avantajele noii tehnologii

Gabriel Mazilu impreuna cu un pacient in timpul unui tratament estetic
Gabriel Mazilu este apreciat pentru tratamentele estetice

Rinoplastia ultrasonică vine cu foarte multe avantaje, căci atât intervenția în sine, cât și recuperarea postoperatorie sunt mult mai ușoare.

„Într-adevăr, asta este ultima tehnologie care ne ajută pe noi ca recuperarea pacientei sau pacientului să fie mult mai rapidă, cu o traumă chirurgicală mult mai mică, pentru că poți manipula elementele anatomice ale nasului, osului și așa mai departe, mult mai puțin traumatic”, precizează medicul Gabriel Mazilu.

Cât despre beneficiile din punct de vedere operatoriu, pot spune că tăierea oaselor prin piezochirurgie este mult mai fină și mai controlată, iar țesuturile moi nu sunt traumatizate. De asemenea, hematoamele perioculare sunt mult reduse în acest caz. La nivel osos, remodelarea oaselor nazale poate avea loc fără fracturarea lor și, nu în ultimul rând, trauma indusă de decolarea subperiostală și subpericondrală este redusă asupra nervilor și vaselor de sânge situate deasupra acestui abord de disecție.

Dar Gabriel Mazilu nu este cunoscut doar pentru că este primul care a adus un aparat de rinoplastie în zona Moldovei. Amintim că medicul ieșean a reușit să se remarce și în rândul vedetelor, colaborând cu Diana Munteanu și cu Nicole Cherry pe care a ajutat-o să scape de gușă, punându-i și implanturi mamare

Nicole Cherry la o sedinta foto
Gabriel Mazilu a reușit să fie cunoscut și în rândul vedetelor, căci este bine cunoscută colaborarea cu Nicole Cherry
Adauga un comentariu