Titlurile zilei

Exclusiv! Scene de groază într-un apartament de la Conest Grand Residence! O prostituată aleasă de pe Publi24 a fost violată și sechestrată ore întregi!

Publicat: 01 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

O tânără a trecut prin clipe de coșmar după ce a fost „aleasă” de un individ de pe Publi24. Tânăra a cerut ajutorul polițiștilor și a povestit că a fost sechestrată și violată de un individ. Mai multe ore a stat închisă într-un apartament de la Conest Grand Residence, acolo unde a fost chemată de agresor

Poveste cusută cu ață albă la Iași. Zilele trecute, o tânără în vărstă de 29 de ani avea să ceară ajutorul Poliției spunând că a fost sechestrată și violată într-un apartament de la Conest Grand Residence. Tânăra le-a povestit anchetatorilor că a ajuns în apartamentul respectiv pe data de 27 aprilie. A fost sunată de un individ și chemată în apartament pentru a întreține relații sexuale, contracost. Nici bine nu ar fi ajuns tânăra la locație că a fost amenințată de cel care o chemase. Pentru a o determina să întrețină relații sexuale, agresorul ar fi folosit un cuțit pentru tăiat carnea. Ulterior, ar fi violat-o și ținut-o cu forța în apartament. Asta ar fi durat câteva ore. Înainte să plece, tânăra a fost verificată în geantă de agresor. Acesta i-a luat în jur de 200 de lei și a lăsat-o să plece.

„Agresorul a contactat-o telefonic pe tânără găsind un anunț pe Publi24. După ce a ajuns în apartament a întreținut cu ea relații sexuale. Victima a precizat că a fost amenințată cu un cuțit”, a precizat o sursă din cadrul anchetei.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale coordonează ancheta

Oamenii legii au audiat-o pe femeie și trebuie să afle dacă ceea ce susține aceasta este și adevărat. În orice caz, acest gen de anchete sunt destul de dificile. Nu există martori, iar fiecare parte are propria variantă. În orice caz, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale (BIC) fac verificări pentru a stabili întreaga situație.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de viol, tâlhărie calificată și lipsire de libertate, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca, în funcție de cele constatate, să fie dispuse măsuri legale”, a precizat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Surse din cadrul anchetei au precizat că agresorul a fost identificat. Urmează însă să se stabilească adevărul. Trebuie precizat faptul că tânăra agresată a fost dusă în fața unui medic legist din cadrul Institutului de Medicină Legală (IML) Iași, unde a fost examinată. Oamenii legii au vrut să vadă dacă pe trupul său sunt urme de violență. De asemenea, anchetatorii trebuie să aibă suficiente probe pentru a demonstra un posibil viol. Reporterii BZI vă vor ține la curent cu întreaga anchetă. Victima este de loc dintr-o comună din județul Iași.

Adauga un comentariu