Titlurile zilei

Familie din Iași batjocorită după ce a comandat mobilă de la Seven Hills Furniture! Scuzele patronului: angajați infectați și cu mâini fracturate

Publicat: 04 mai 2022
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Familie din Iași batjocorită după ce a comandat mobilă de la Seven Hills Furniture Scuzele patronului angajați infectați și cu mâini fracturate
O familie din Iași a achitat 7.000 de euro pe o mobilă făcută la comandă, dar au luat țeapa vieții

Tot mai mulți clienți au început să reclame firma de mobilă Seven Hills Furniture din Iași. O comandă care trebuia să fie finalizată în 35 de zile nu a fost onorată nici după șase luni. Clienții au reclamat și deficiențe observate la montaj. Patronul societății susține că au fost solicitate mai multe modificări din partea beneficiarilor

Firma Seven Hills Furniture se află în centrul unui nou scandal. Totul a început în cursul lunii octombrie 2021, când o familie din Iași a comandat mobilă pentru casa din satul Vorovești, comuna Miroslava. Mai întâi, au fost consultate mai multe oferte și au ales în cele din urmă serviciile furnizate de Seven Hills Furniture, care are un punct de lucru pe șoseaua Iași-Tomești. Clienții au fost seduși de termenul relativ scurt de finalizare a comenzii: 35 de zile. Și aceasta se întâmpla în urma unei deosebiri substanțiale față de alte firme care puteau onora contractul doar după un termen mai lung. Bucuroși că au au găsit această ofertă, au făcut comanda pentru bucătărie, dormitor și baie. Au plătit integral suma de 35.000 lei, aproape 7.000 de euro, ceea ce s-a dovedit o greșeală.

„Eu și cu soțul meu am plătit integral această sumă și cred că aici am greșit. Au trecut aproape șase luni, iar comanda nu a fost onorată. Tot timpul veneau la noi doar cu o parte din mobilier. Nu este normal ce se întâmplă. Soțul meu a făcut plângere și la Protecția Consumatorilor. Acum așteptăm un răspuns”, a precizat Mirabela U.

Și în edițiile trecute ale BZI a fost prezentată o situație similară în care a fost implicată aceeași firmă.

Familie din Iași batjocorită după ce a comandat mobilă care a fost montată greșit

Afacerea Seven Hills Furniture este administrată de Călin Răzvan Boncu prin intermediul societății BCCR Gold Solutions SRL. Clienta înșelată a mai precizat și că administratorul a invocat tot felul de motive pentru a nu onora comanda.

„Noi am plătit integral, pentru că beneficiam de un discount. Mobila a venit în bucăți. Cred că au adus cam 80 la sută din comandă. Au venit cu probleme la uși, la fronturi. Nu trebuie să fii de meserie ca să observi că lucrarea nu este executată corect. Au fost identificate și crăpături. Când am sunat la firmă să sesizez probelemele, au venit cu tot felul de scuze. Au spus că montatorii au făcut covid, apoi mi-au spus că mașina s-a stricat și că nu pot ajunge la noi. Mie mi se pare lipsă de bun-simț. Mi-au transmis și că montatorul are mâna fracturată. Au găsit tot felul de motive. Am făcut sesizări și prin ianuarie, februarie, dar degeaba”, a adăugat femeia păgubită de firma Seven Hills Furniture.

Probleme de acest tip au fost semnalate și la firma de mobilă Techna Furniture, care desfășoară activități în spațiile Moldomobila din Iași.

Patronul Seven Hills Furniture: „Este ca un pumn pentru mine”

Contactat telefonic, Răzvan Boncu a precizat că s-au pretrecut mai multe incidente care au condus la întârzieri neașteptate.

„Înainte de Crăciun, noi am finalizat bucătăria, deși am avut angajați bolnavi de Covid. Am apelat la alți parteneri și am finalizat bucătăria chiar înainte de sărbători. Într-adevăr, au fost întârzieri, dar și multe modificări solicitate de clientă. Deși montajul era executat, s-a trezit că este un front zgâriat, deși nici la montaj nu exista problema asta. Noi am făcut mobila din bucătărie, din baie, dormitorul copilului și mobila de sub scări. Au apărut chichițe pe care noi le-am rezolvat în proporție de 99 la sută. Mai aveam de adus o ușă pentru care s-a cerut o modificare. Într-adevăr, cel de la montaj și-a fractura mâna înainte de Paște, dar săptămâna asta vom trimite ușa prin intermediul altor parteneri. Este ca un pumn pentru mine, am fost bine intenționați. Mobilierul a fost verificat foarte amănunțit chiar de către beneficiar”, a explicat Răzvan Boncu.

Familia din Iași batjocorită după ce a comandat mobilă de la Seven Hills Furniture s e va gândi de două ori când va mai face o astfel de investiție.

Comentarii
Adauga un comentariu