Prima pagină » Eveniment-Social » Faza națională a Concursului Național „ŞTIU ŞI APLIC” – Securitatea și sănătatea în muncă se deprind de pe băncile școlii! se va desfășura în perioada 17-19 mai 2024, la Iași

Faza națională a Concursului Național „ŞTIU ŞI APLIC” – Securitatea și sănătatea în muncă se deprind de pe băncile școlii! se va desfășura în perioada 17-19 mai 2024, la Iași

18 mai 2024, 17:20,
BZI.ro, în Eveniment-Social

Conducerea ITM Iași are deosebita bucurie de a anunța că în perioada 17-19 mai 2024, se va desfășura la Iași faza națională a Concursului Național „ŞTIU ŞI APLIC” – Securitatea și sănătatea în muncă se deprind de pe băncile școlii!, marcând, în acest an, un moment jubiliar prin cea de a X-a ediție.

Competiția, organizată anual de către Inspecția Muncii, Inspectoratul Teritorial de Muncă Iași, Inspectoratul Școlar Județean Iași, Colegiului Tehnic „Gheorghe Asachi” Iași, în colaborare cu Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaș, atrage anual elevi din toată țara dornici să fie puși în situații profesionale concrete. Obiectivul general al Concursului Național „ŞTIU ŞI APLIC” îl reprezentă conștientizarea și evitarea riscurilor la locuri de muncă, ca viitori angajați pe piața muncii.

La prezenta ediție, sunt așteptate la Iași 178 de echipaje, însumând un număr de 356 de elevi, însoțiți de profesori din 37 de județe ale țării și din Republica Moldova, care au participat la etapa județeană și s-au calificat obținând premiul I de la nivelul fiecărei secțiuni, și anume:

✓ învățământ profesional;

✓ învățământ tehnologic – ciclu inferior,

✓ învățământ tehnologic – ciclu superior;

✓ învățământ teoretic – ciclu inferior;

✓ învățământ teoretic – ciclu superior.

Ediția jubiliară 2024 va fi de referință pentru Concursul ,,ȘTIU ȘI APLIC” și prin participarea elevilor din Republica Moldova, reiterându-se demersul de a extinde acest concurs și în plan internațional. Numărul crescut de competitori demonstrează interesul elevilor pentru participarea la un concurs de anvergură în domeniul Securității și Sănătății în Muncă.

Organizatorii Concursului Național le doresc mult succes participanților, să se bucure de experiența competiție iar cei mai pregătiți să câștige.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *