Sport

FC Dinamo se desparte de trei fotbaliști: Ante Puljic, Diego Fabbrini şi Adam Nemec

Publicat: 13 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
FC Dinamo se desparte de trei fotbaliști Ante Puljic Diego Fabbrini şi Adam Nemec
Dinamo

FC Dinamo a anunţat, marţi, printr-un comunicat de presă, încetarea raporturilor contractuale cu fotbaliştii Ante Puljic, Diego Fabbrini şi Adam Nemec.

„RTZ & Partners, în calitate de administrator judiciar al societăţii noastre, a decis încetarea raporturilor contractuale cu trei dintre componenţii lotului, este vorba de Puljic, Fabbrini şi Nemec. Pe această cale le transmitem mult succes în carieră”, a declarat directorul executiv al FC Dinamo, Iuliu Mureşan pentru pagina oficială de Facebook a clubului bucureştean.

Croatul Ante Puljic a fost legitimat la Dinamo Bucureşti în două perioade, 2015-2016 şi 2019-2021, şi a evoluat în 91 de partide, marcând 4 goluri. El a jucat în 76 de meciuri în Liga I, 14 în Cupa României şi unul în Cupa Ligii, scrie Agerpres.ro.

Italianul Diego Fabbrini a evoluat pentru Dinamo Bucureşti în două sezoane competiţionale, 2019-2020 şi 2020-2021, în 58 de meciuri. Mijlocaşul italian a înscris 4 goluri în tricoul alb-roşu.

Slovacul Adam Nemec a fost legitimat la Dinamo Bucureşti între 2016-2018 şi 2020-2021, şi a marcat 25 de goluri în 98 de partide. Atacantul slovac a cucerit Cupa Ligii în 2017 cu Dinamo.

Un club a intervenit în procesul de insolvență deschis de Dinamo! Câinii au de plătit peste 1 milion de euro

Lichidatorul judiciar al Politehnicii Timișoara S.A., fostul club al lui Marian Iancu, a intervenit astăzi în procesul de insolvență deschis de Dinamo la Tribunalul București și solicită 50% din banii primiți de alb-roșii pentru transferul fotbalistului Dorin Rotariu la FC Bruges, în 2017

Poli Timișoara vrea 1,1 milioane de euro de la Dinamo.

„Avem o creanță neîncasată de la Dinamo din transferul fotbalistului Dorin Rotariu la FC Bruges. Creanța ajunsese la 1,1 milioane de euro, ca urmare a calculului făcut raportat la acel acord de transfer care a existat la un moment dat. Nu mai puțin de 270.000 de euro. Și pe noi ne-a luat prin surprindere cererea de deschidere a procedurii de insolvență făcută de Dinamo, dar am intervenit la timp. Trebuia să facem și demersul acesta. În principiu, ne vom înscrie la masa credală”, a declarat pentru Gazeta Sporturilor reprezentantul lichidatorului judiciar al Politehnicii Timișoara S.A.

În 2017, Dorin Rotariu a fost vândut de Dinamo în Belgia, în schimbul a 2,2 milioane de euro. Lichidatorul judiciar al societății Politehnicii Timișoara, club de la care mijlocașul ajunsese la Dinamo în 2013, a cerut 50% din suma de transfer, după cum stipula o clauză din contractul de vânzare al lui Rotariu la Dinamo. Conform acesteia, Dinamo ar fi trebuit să le achite bănățenilor cota de 50% din indemnizația de transfer a lui Dorin Rotariu la FC Bruges, dar nu mai puțin de 270.000 de euro, plus TVA.

Adauga un comentariu