Titlurile zilei

Fetița de 13 ani, implicată în accidentul auto provocat de instructorul de fitness Lucian Liciu, a încetat din viață după patru luni de chinuri! La aflarea veștii, soția bărbatului a avut o reacție neașteptată: „Sunt crucile noastre de dus” – FOTO

Publicat: 18 apr. 2024
_____ Vizualizări 21 Comentarii
Fetița de 13 ani implicată în accidentul auto provocat de instructorul de fitness Lucian Liciu a încetat din viață după patru luni de chinuri La aflarea veștii soția bărbatului a avut o reacție neașteptată Sunt crucile noastre de dus - FOTO
Fetița de 13 ani, implicată în accidentul auto provocat de instructorul de fitness Lucian Liciu în data de 30 noiembrie 2023, a încetat din viață miercuri, 17 aprilie 2024

Fetița de 13 ani, implicată în accidentul auto provocat de instructorul de fitness Lucian Liciu în data de 30 noiembrie 2023, a încetat din viață miercuri, 17 aprilie 2024. Adolescenta se afla pe bancheta din spate a autoturismului, iar în urma impactului a suferit mai multe traumatisme grave.

Fetița implicată în accidentul auto produs de Lucian Liciu a încetat din viață!

Timp de 4 luni și jumătate, fetița de 13 ani s-a luptat pentru viața sa. În urma impactului, aceasta a suferit un traumatism cranio-cerebral, un traumatism cranio-facial, o plagă contuză la buza inferioară, epistaxis anterior drept (sângerare nazală), a fost găsită inconștientă de echipajul de prim ajutor. Ulterior, a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași. După circa 2 luni de comă, fata a intrat într-o stare vegetativă și a fost transferată la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” Iași, iar familia a transferat-o într-un centru de specialitate ulterior, unde lucra cu o echipă multidisciplinară, în speranța că se va recupera. La 4 luni și jumătate de la accident, aceasta a încetat din viață.

Soția bărbatului a avut o reacție șocantă: „De cinci luni de zile, ne chinuim să supraviețuim”

Miercuri, 17 aprilie 2024, reporterii BZI au luat legătura cu Corina Liciu, soția lui Lucian Liciu, bărbatul care se afla la volanul autoturismului implicat în accidentul rutier din data de 30 noiembrie 2023. Femeia era vizibil afectată de moartea fetiței, dar și extrem de iritată. Aceasta a mărturisit că o doare inima de cele întâmplate.

„Am aflat astăzi (n.r. – ieri, 17 aprilie 2024) de decesul fetiței de 13 ani, nu am ce să comentez. Ce părere pot să am, mă doare sufletul de copilul ăla, mă doare sufletul, în special, de familie. Este un copil nevinovat, oricum accidentul nu s-a întâmplat că așa a vrut soțul meu, dar este vorba despre un copil nevinovat. Efectiv, mă doare sufletul. Dacă vom contribui cu ceva sau nu, sunt lucruri care țin de noi, de mama copilei, pentru că noi suntem prieteni de familie.

Ați făcut un mare scandal cu accidentul acesta, da, a fost implicat soțul meu și acum trece printr-o perioadă extrem de grea, de 5 luni de zile, ne chinuim să supraviețuim. Bineînțeles că regret ceea ce s-a întâmplat pentru că este vorba despre viața unui copil, eu sunt la muncă, am trimis pe cineva la cabinetul medical să-mi aducă o pastilă pentru că nu mai pot respira.

Credeți că suntem animale? Că nu avem și noi sentimente? Soțul meu conducea, dar acest lucru nu înseamnă că este nu mai știu ce, s-a creat dintr-un țânțar armăsar. Nu știți să faceți altceva decât să puneți sare pe rană, pe sufletul omului care trece printr-o perioadă grea. Indiferent de ceea ce s-a întâmplat, indiferent de cine era în mașină, eu mă gândesc la familia fetiței, dar, dacă era invers, nu contacta nimeni familia soțului, să vadă cum se simte.

Că soțul va avea un dosar pentru ucidere din culpă sunt lucrurile pe care le vom duce noi și le rezolvăm noi, sunt crucile noastre de dus”, a mărturisit Corina Liciu, soția lui Lucian Liciu, cel care era la volan atunci când s-a produs accidentul pe data de 30 noiembrie 2023, în care a fost implicată și fetița de 13 ani.

Comentarii
  • PURTATI.CENTURA DE SIGURANTA!!!
    Aveti.impresia ca pretul masinii va scapa daca voi sunteti tembeli si trageti.centura pe.la.spate sau va lasati copiii sa zbenguie pe banchete ca prin curte?

    PURTATI CENTURA!!!

  • S a intamplat din cauza vitezei foarte mare cu care conducea. La 160km cu doi copii in masina nu te astepta sa iesi in costum din masina. Povestea e mult mai condimentata, sapati si o sa aveti o telenovela de toata frumusetea. Pacat ca din cauza inconstientului a murit in suflet nevinovat.

  • Ai luat viata unui om, minim 25 ani de puscarie, simplu.
    Sa suferi si tu si familia ta ce sufera si familia fetitei omorate, sa fiti chit cat de cat.
    Trebuie sa faca parlamentarii nostri o noua lege denumita dupa numele fetitei de 13 ani omorata de acest individ pentru ca aia e ptr aia dogati si bauti, asta sa fie pentru cei inconstienti, vitezomani, cei ce ignora si sfideaza legea doar pentru ca au masini de multe zeci sau sute de mii de euro, pentru ca ar fi ceva diferit.
    Daca a fost promulgata legea aia care zice ca daca esti baut sau/si drogat la volan si faci accident nu mai obtii suspendare ci doar puscarie curata, am vazut cu totii ca nu mai sunt atat de multe acccidente in ultima vreme cu drogati sau/si bauti ?
    Normal ca nu mai sunt, caci frica pazeste bostanaria si puscaria pandeste direct de dupa colt.
    Asa si cu cazurile de genul asta, al fetitei asteia, ar trebui facut.
    Dar si obligatoriu de specificat ca masina se confisca imediat si se vinde la licitatie publica fara drept de participare, iar banii intra la stat intr-un cont destinat victimelor accidentelor auto.
    Atunci sa vezi cum nu mai greseste aproape nimeni, decat sa ii confiste masina.
    Daca tot spunem ca vrem o tara ca afara asa trebuie facut, altfel e apa chioara si praf in ochi.
    Sa vedem ce vor face politicienii nostri in acest sens, unii fiind receptivi la astfel de cazuri, iar altii nici nu stiu pe ce lume traiesc.

  • Pt Anonim și Eu. Adevărat ca centura salvează vietii. Dar accidentul nu l-a produs pt ca avea 160 km/ oră/ dl a facut un anevrism cerebral în timpul condusului. Așa că nu mai dați vina pe el. Dumnezeu sa aibă grijă de fetița acolo sus.

  • Dumnezeu sa o odihnească în pace pe fetiță.
    Andrei, ai perfecta dreptate. Toți au impresia că dacă ai bani și mașină scumpă ești protejat de toate. Ei bine se pare că viața bate filmul. Vad in fiecare zi inconștienți care lasă copiii liberi prin toată mașină, sar printre scaune, stau in fata chiar daca nu au vârsta potrivită,etc, iar legat de purtatul centurii „la spate” sau cu catarama falsa, asta e sport national.
    PURTATI CENTURA DE SIGURANTA SI ASIGURATI SI COPIII INCONSTIENTILOR !

  • Mama era cu ele in masina.Lumea vorbeste ca era amanta lui. Sotia nu vrea sa accepte asa ceva si de aici toata indignarea. Iar povestea cu AVC ul , e cusuta cu ata alba. Va urma

  • Instinctul de conservare e mai puternic decat iubirea pentru adevar, empatia si compasiunea 🫤 Cel putin, asta reiese din declaratie sotiei 😑

  • Că circula cu 160 km/h pe un carosabil umed aproape de un sens giratoriu nu mai menționează doamna. Stați liniștită doamnă, cei din Târgu Frumos au văzut ce viteză avea soțul la volan. Ați luat viața unui copil nevinovat din cauză că v-ați crezut Schumaher. Așa să vă dea Dumnezeu, după suflet și acțiuni.

  • Părinții fetei trebuie să ceară minim 2 milioane de €uro pt viața acesui îngeraș care avea tot viitorul înainte.

    Ea ( fetița care a murit) nu o să mai fie mireasă, nici mamă…iar părinții ei nu o să mai fie bunici NICIODATĂ !

  • Urlu la tine pentru ca esti prea prost sa intelegi ca centura aia are un rost!
    Sa o porti in plm!
    Nu e geanta, bratara sau portofel. Este ceva ce te OBLIGA LEGEA sa o porti.
    Urlu pentru ca lumea e plina de prosti care nu inteleg de vorba buna!

    Urlu pentru ca suntem tara din UE CU CEI MAI MULTI MORTI DIN ACCIDENTE RUTIERE!

    URLU sa inteleaga toti prostii!!!

  • Urlu la tine pentru ca esti prea prost sa intelegi ca centura aia are un rost!
    Sa o porti in plm!
    Nu e geanta, bratara sau portofel. Este ceva ce te OBLIGA LEGEA sa o porti.
    Urlu pentru ca lumea e plina de prosti care nu inteleg de vorba buna!

    Urlu pentru ca suntem tara din UE CU CEI MAI MULTI MORTI DIN ACCIDENTE RUTIERE!

    URLU sa inteleaga toti prostii!!!

Adauga un comentariu