Cultural

Florin Dumitrescu se menține tânăr și se declară un bărbat împlinit. Ce spune îndrăgitul bucătar despre soția sa

Publicat: 21 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Florin Dumitrescu se menține tânăr și se declară un bărbat împlinit. Ce spune îndrăgitul bucătar despre soția sa
Florin Dumitrescu are o carieră de succes și o familie frumoasă de care este tare mândru.

Chef Florin Dumitrescu se menține tânăr și se declară un bărbat împlinit. Acesta are o carieră de succes și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, faimosul chef se mândrește cu o familie frumoasă. Florin Dumitrescu se bucură din plin de rolul de tătic și are doar cuvinte de laudă pentru femeia care i-a cucerit inima. Iată ce spune îndrăgitul bucătar despre soția sa.

Florin Dumitrescu se menține tânăr și radiază de fericire în viața privată

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai apreciați chefi din România. Faimosul bucătar se remarcă de fiecare dată când apare la tv și cucerește publicul cu energia sa debordantă și talentul culinar desăvârșit. Pe lângă succesul impresionant în carieră, Florin Dumitrescu are o familie frumoasă de care este tare mândru. Acesta are o soție superbă și doi copii, însă se afișează destul de rar împreună cu aceștia în spațiul public.

Celebrul bucătar este extrem de discret când vine vorba de viața privată și își ține familia departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, Florin Dumitrescu a oferit câteva detalii inedite despre mariajul său, dar și despre femeia care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă.

,,Eu mi-am dorit dintotdeauna o relație cu femeia perfectă. Bineînțeles, perfecțiunea este diferită în accepțiunea fiecăruia. Eu am întâlnit-o pe a mea. Am știut că este ea din momentul în care a apărut, pentru că se cam oprise timpul în loc, era o atmosferă ca de film în perioada aceea în viața mea. Eu, boem, melancolic, artist, am privit-o pe ea, elegantă, frumoasă, strălucitoare, și mi-am dat seama că, dacă ea ar deveni iubita mea, aș putea să fac orice în viața asta, că totul este posibil. Și așa a fost. Mi-am găsit jumătatea și mă bucur că nu am lăsat-o să treacă pe lângă mine, iar de atunci și până azi, și în continuare, fac tot ce îmi stă în putință să mă iubească în fiecare zi la fel de mult și să o iubesc în fiecare zi la fel de mult. Noi trăim o poveste aparte!”, a mărturisit acesta.

La vârsta de 35 de ani, Florin Dumitrescu se declară un bărbat împlinit. Acesta se bucură din plin de celebritate, iar în viața privată radiază de fericire alături de soția sa superbă. Aceasta este de profesie jurist și se dedică în totalitate familiei sale de care este tare mândră. Partenera de viață a lui Florin Dumitrescu se afișează rar la evenimentele mondene, preferând să fie cât mai departe de lumina reflectoarelor.

Și colegul de breaslă al faimosului chef, nimeni altul decât Cătălin Scărlătescu, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de actrița Doina Teodoru. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton și au planuri mărețe de viitor. Doina Teodoru are doar cuvinte de laudă pentru iubitul ei celebru, care o răsfață mereu.

De viața de familie se bucură din plin și Mihai Rait. Acesta se mândrește cu frumoasa lui soție și se bucură din plin de rolul de tătic.

Ce spune faimosul chef despre căsnicia sa

Florin Dumitrescu este extrem de discret când vine vorba de viața sa privată. Acesta a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor. Celebrul bucătar are două fetițe superbe și se declară un bărbat împlinit alături de soția sa, Cristina.

Acesta a dezvăluit cum a început povestea lor de dragoste în urmă cu mai mulți ani și cum a cucerit-o pe femeia care avea să îi devină soție.

,,Ne-am mutat împreună deja la câteva zile de când, oficial, am început relația, dar, în același timp, ne ascundeam de ochii lumii. Proprietarii restaurantului unde lucram eu erau prieteni cu Cristina și nu știam ce părere și-ar fi făcut dacă noi ne-am fi afișat împreună. Așa că ea era pentru mine ,,Fructul Interzis” și ne furam câte un pupic, pe ascuns, pe terasă sau în spatele bucătăriei. (…) Am tot ce îşi poate dori un om în viaţa asta. Nu îmi doresc nimic mai mult decât am acum.”, a mărturisit acesta.

Florin Dumitrescu are o carieră de succes și o familie frumoasă de care este tare mândru. Faimosul chef are doar cuvinte de laudă pentru soția sa și se bucură din plin de rolul de tătic.

Adauga un comentariu