Prima pagină » Radio » Actualitate » Fosta soție a lui Mădălin Ionescu a atras toate privirile la mall. Mihaela Coșerariu s-a afișat cu o ținută sumară

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu a atras toate privirile la mall. Mihaela Coșerariu s-a afișat cu o ținută sumară

17 oct. 2023, 13:57,
BZI.ro, în Radio

Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, a atras toate privirile la mall, recent, când a mers la film într-o ținută sumară. Recăsătorită cu un bărbat mai tânăr decât ea, femeia s-a reinventat și arată foarte bine, ce-i drept. În ultima vreme, Mihaela Coșerariu lucrează ca PR în diverse proiecte, dar a urmat și Jurnalismul.

Mihaela Coșerariu, prima soție a lui Mădălin Ionescu, nu a dispărut din viața publică după divorțul de celebrul prezentator TV. Datorită meseriei ei, cea de PR, Mihaela se învârte încă printre vedete, lansări și evenimente. Săptămâna trecută a fost la avanpremiera peliculei „Băieți deștepți” și a atras toate privirile cu ținuta sumară.

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu a atras toate privirile la mall

Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, s-a reinventat. La 47 de ani, femeia arată incredibil și parcă vrea să concureze la „Miss Fitness”. Și nu ține doar pentru ea pozele provocatoare pe care și le tot face, ci le expune pe Facebook, spre bucuria prietenilor virtuali, potrivit LPF.

Însă nu doar pe Facebook apare în pantaloni minusculi, bustiere și cizme toc. Mihaela a ieșit așa și în oraș, la cinematograful din Mall Băneasa, acolo unde pe 10 octombrie a avut loc avanpremiera peliculei „Băieți deștepți”. Mihaela s-a lăsat fotografiată în ținuta de infarct, cu care a atras toate privirile. Îmbrăcată în jeanși care abia îi acoperă posteriorul, o bustieră albă și cămașă descheiată și încălțată cu cizme cu toc, Mihaela a accelerat, cu siguranță, pulsul multor bărbați prezenți.

Se vede clar cât e de schimbată față de perioada în care apărea în presă, la brațul vedetei de televiziune Mădălin Ionescu, până în 2010 soțul ei. Bruneta și-a resetat stilul de viață, iar rezultatul e de admirat. Este tonifiată, plină de mușchi, dar și-a păstrat și senzualitatea.

Îi place și ei ce vede în oglindă, așa că publică foarte des, pe Facebook, poze cu ea în costum de baie sau în ținute sexy. Mai mult, îi place să iasă și pe stadă în ținute „interzise”. Nu sunt puține videoclipurile publicate pe conturile ei, în care apare defilând pe stradă în costum de baie. „Pantalonii scurți mi-au rămas scurți”, spune ea în deschiderea unui pictorial incendiar.

Mihaela are o mulțime de admiratori care o copleșesc cu complimentele, dar cel mai înfocat fan este soțul ei, Cătălin Șerbănescu, cu care s-a căsătorit anul trecut. După divorțul de Mădălin a decis să se ocupe de studii, așa că s-a înscris la Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din București. Ulterior a lucrat ca PR în diverse proiecte.

Are doi copii cu Mădălin Ionescu

Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu au fost căsătoriți timp de aproape 14 ani și au doi copii, Ștefania și Filip, care acum sunt în grija lui Mădălin și a actualei soții, Cristina Șișcanu. În 2010, când s-au despărțit, Mădălin a explicat, elegant, care au fost motivele.

„Îmi e greu să vorbesc despre noi, dar o fac din respect pentru publicul meu fidel. Vorbesc acum şi pentru că am acordul Mihaelei, soţia mea. Ştiu că în România pare anormal ca un cuplu să se poată separa amiabil. Cred că vor căuta scheleţi în dulap şi de aceea fac aceste clarificări încă de la început.

Am trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de soţia mea timp de 13 ani şi jumătate. În această clipă, eu şi Mihaela suntem separaţi. Acum două luni, soţia mea s-a mutat împreună cu băieţelul nostru, Filip. Ştefania a rămas cu mine. Totul s-a întâmplat pe baza unui acord de principiu, pe care îl vom respecta în continuare.

În momentul despărţirii, între noi existau mari rezerve de afecţiune. Am considerat însă că acestea trebuie canalizate spre educaţia şi creşterea copiilor. Am iubit-o cu disperare pe Mihaela şi niciodată, în toată perioada aceasta, nu i-am înşelat încrederea. Pur şi simplu, au existat anumite divergenţe legate de cadrul vieţii de familie care ne-au împiedicat să mai continuăm pe acelaşi drum”, povestea la acea vreme prezentatorul TV.

Comentarii
  • E mult mai faina ca asta de acum si pare si mai desteapta. Cred ca ea la parasit pe asta, pentru ca toti spun invers.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *