Titlurile zilei

Frumusețea unei studente de la UMF l-a înnebunit pe un tânăr din Iași! A urmărit-o pas cu pas până în scara blocului, crezând că va face dragoste cu ea chiar lângă ușa vecinilor! (Exclusiv)

Publicat: 02 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Frumusețea unei studente de la UMF l-a înnebunit pe un tânăr din Iași A urmărit-o pas cu pas până în scara blocului crezând că va face dragoste cu ea chiar lângă ușa vecinilor Exclusiv
Studentă, lângă Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași, și polițiștii, în timpul anchetei

O studentă de la Facultatea de Medicină din Iași a trecut prin clipe de coșmar după ce a fost urmărită de un obsedat sexual. Tânăra, de loc din Suceava, a avut parte de șocul vieții ei când, în scara blocului în care locuia, a văzut un individ cum își dă pantalonii jos și își ține penisul în mână. Tânăra a strigat după ajutor, iar individul s-a făcut nevăzut. A fost identificat, însă, de polițiști și are de plătit scump acum pentru ieșirea sa necontrolată

O tânără de loc din Suceava, studentă la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) din Iași, a trecut prin clipe dramatice. Studenta tocmai terminase cursurile și se îndrepta spre casă cu un mijloc de transport în comun. Nici prin cap nu i-a trecut că un bărbat din acel mijloc de transport în comun o va urmări până acasă. Povestea începe în primăvara anului trecut, mai precis pe 12 martie. Mădălin Marian Ungureanu este individul care a recurs la un asemenea gest. În acea zi, individul a stat câteva ore la Judecătoria Iași, unde era judecat într-un dosar pentru conducere sub influența alcoolului. Mai apoi, el a plecat, urcând într-un mijloc de transport în comun. După ce a schimbat câteva mijloace de transport, într-un autobuz care circula pe traseul 47, a pus ochii pe frumoasa studentă, care s-a așezat lângă el.

Frumusețea studentei l-a făcut să recurgă la un gest ce avea să-l coste libertatea

Probabil, tânărul orbit de frumusețea studentei a crezut că, dacă o va urmări, va ajunge într-un final să facă sex cu ea. Nu a fost, însă, deloc așa.

„La coborârea acesteia (studentei) din autobuz, inculpatul a urmărit-o până în scara blocului, a intrat în scară după ea (sistemul de închidere securizat al interfonului era defect), a așteptat-o între etajele 2 și 3, după care, în prezența persoanei vătămate, și-a dat jos pantalonii și chiloții și i-a arătat organul genital”, au subliniat oamenii legii.

Studenta, a cărei identitate o vom proteja, a strigat după ajutor, iar ieșeanul s-a făcut nevăzut. Ulterior, speriată, victima a mers la Poliție, unde a depus o plângere. Individul a fost identificat după ce oamenii legii au studiat imaginile surprinse de camerele de vederi de la Judecătoria Iași și din autobuz, dar și după ce victima l-a recunoscut din planșe foto.

La audieri, tânărul înfierbântat a recunoscut totul

Polițiștii l-au identificat și l-au dus la audieri. Individul în vârstă de 24 de ani a recunoscut comiterea faptei.

„Mi-am dat pantalonii și chiloții jos după ce m-a împins… Nu voiam decât să fac cunoștință cu ea și să o invit la cafea!”, a spus Mădălin Marian Ungureanu în fața magistraților ieșeni.

Pe numele său a fost deschis un dosar penal. Totuși, nu era o noutate pentru Madălin Marian Ungureanu, pentru că acesta a mai fost anchetat penal. Dosarele din trecut și gestul pe care l-a făcut față de studentă l-au trimis în spatele gratiilor. Astfel, la sfârșitul săptămânii trecute, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Mădălin Marian Ungureanu la pedeapsa rezultantă de 4 ani de pușcărie, pentru ultraj contra bunelor moravuri, conducerea unui vehicul fără permis și refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice. La aplicarea pedepsei, instanța a luat în calcul și o condamnare anterioară a individului. De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Nu este prima dată când a încălcat legea

Până să-și etaleze organele genitale în fața studentei, Mădălin Marian Ungureanu a comis două fapte penale. Pe 7 octombrie 2018, anchetatorii au susținut că ieșeanul a condus un autoturism marca Opel având dreptul de a șofa suspendat. După prinderea lui de polițiști, acesta a refuzat recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Inițial, el fusese testat cu aparatul etilotest marca Drager, testare în urma căreia s-a înregistrat o valoare a alcoolemiei de 0,71 mg/l alcool pur în aer respirat. Înainte de asta, Mădălin Marian Ungureanu a rămas fără permis deoarece, pe 26 noiembrie 2017, comisese o altă abatere la legislația privind traficul rutier.

Adauga un comentariu