Cancan ultimă oră

Fuego este unul dintre cei mai iubiți și apreciați cântăreți din România. Cum arăta când era mic

Publicat: 21 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fuego este unul dintre cei mai iubiți și apreciați cântăreți din România. Cum arăta când era mic
Fuego este unul dintre cei mai iubiți și apreciați cântăreți din România. Cum arăta când era mic

Fuego este unul dintre cei mai iubiți și apreciați cântăreți din România. Când era mic, Fuego era un copil frumos și intelligent. Paul Suruguiu și-a petrecut mai bine de jumătate din viață pe scenă, însă a rămas același om simplu în ciuda celebrității pe care a dobândit-o de-a lungul timpului.

Paul Surugiu, alias Fuego este artistul care le umple casele de căldură oamenilor în timpul sărbătorilor de Crăciun, cu melodia sa „Împodobește, mamă, bradul…” pe care o cântă alături de solista de muzică populară, Irina Loghin.

Este unul dintre cei mai iubiți și apreciați cântăreți din România. Cum arăta când era mic

Încă de la o vârstă fragedă, Fuego a reușit să le cucerească inimile oamenilor cu vocea sa blândă. În copilărie, lui Fuego îi plăcea ca înainte de culcare să asculte povești la pick up sau la radio. Artistul își amintește că reținea atât de bine textele încât, atunci când a mai crescut le punea în scenă alături de prietenii săi.

În copilărie, Fuego era un tânăr chipeș, carismatic și plin de umor care iubea muzica. Apropiații îl strigau Cip, de la Ciprian, Paul fiind al doilea nume în buletin. Viața lui s-a schimbat în momentul în care a ajuns la compozitorul George Grigoriu care i-a spus că Ciprian Surugiu nu este un nume de scenă bun.

Așadar, Paul împreună cu o prietenă a făcut mai multe bilete cu variante de nume, iar numele Fuego a fost extras din bol. „Nu l-am căutat cu atenţie şi nici nu mi l-am dorit neapărat, spune Paul Surugiu.

Paul Surugiu, despre Fuego

Recent, Paul Surugiu declara că nu regretă neapărat numele de scenă Fuego, doar că stilul muzical s-a schimbat de-a lungul anilor, iar acesta nu mai este în concordanță cu artistul de astăzi.

„După cum am mai spus – m-am înţeles de minune cu Fuego, dar acum intră în scenă şi Paul Surugiu, mergând mână în mână. Oricum, în cele din urmă, important este ce faci şi ce transmiţi, nu doar cum te cheamă“, a mai spus Fuego.

Fuego a spus întotdeauna că nu s-a visat niciodată să facă altceva, decât să urce pe scenă și să încânte publicul cu vocea și melodiile sale.

De asemenea, Fuego a fost sprijinit necondiționat de cei doi părinți ai săi, care și-au dorit să ajungă un bun artist.

Decepția din viața lui Fuego

Dacă viața artistică a lui Fuego este una excepțională, plină de succes, viața privată nu este la fel. Cea mai importantă femeie din viața lui Paul Surugiu – Fuego a fost Ana Maria Ciaușu.

Ana Maria Ciauşu, despre care s-a spus că a fost cea mai mare dragoste din viața artistului, a da fost la un pas de căsătorie cu Fuego.

Ana Maria Ciauşu şi Fuego au avut o relaţie care a durat din 2003 până în 2007. Cei doi urmau să se căsătorească, iar pe atunci au stabilit și cine urmează să le fie nașa de cununie, nimeni alta decât cântăreața de muzică populară Irina Loghin.

Unul dintre motivele despărțirii a fost și faptul că nu puteau avea copii împreună.

„Relația mea cu Ana Maria nu mai există. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice și injectabile pentru a rămâne însărcinată, s-a terminat totul. Relația noastră s-a încheiat de curând, dar noi am rămas buni prieteni”, spunea supărat atunci Fuego.

Adauga un comentariu