Cancan

Gabriela Cristea a fost chemată în instanță. Vedeta riscă să fie executată silit

Publicat: 20 iul. 2021
Gabriela Cristea, machiata strident zambeste
Gabriela Cristea are probleme cu recuperatorii de creante

Vești triste pentru Gabriela Cristea care a fost chemată în instanță. Celebra realizatoare tv riscă să fie executată silit de o firmă de recupare a creanțelor. Societatea a chemat-o în tribunal pentru a putea obține acordul judecătorului de a mandată un executor judecătoresc în scopul recuperarării unei datorii mai vechi pe care aceasta nu ar fi achitat-o.

Procesul este înregistrat la Judecătoria Sectorului 1 pe data de 15 iulie, însă prima înfățișare nu a fost încă stabilită.

Gabriela Cristea a fost chemată în instanță

Vedeta tv nu se află pentru prima dată în această situație. Acum doi ani de zile Gabriela Cristea a mai fost implicată în două astfel de procese, ambele încheiate în mod fericit pentru aceasta. Mai exact, judecătorii au respins cererea societăților de recuprare a creanțelor pentru trecerea la executarea silită a prezentatoarei.

În anul 2017, Gabriela Cristea și soțul ei au făcut fiecare câte un împrumut bancar pentru o suma de 35.000 de euro.

Vestea nu este deloc bună pentru Gabriela Cristea, care ar putea rămâne și fără mașina pe care a condus-o încă de pe vremea când era căsătorită cu omul de afaceri Marcel Toader.

Cu toate că a decedat, noul administrator al firmei pe care bărbatul a deținut-o și care a intrat în insolvență, îi cere Gabrielei Cristea să predea autoturismul, care ar fi în continuare un bun al societății.

Mai precis, Gabriela Cristea a condus o mașina înmatriculată pe firma lui Marcel Toader, iar acum aceasta trebuie s-o predea pentru a fi valorificată și stinse din datorii.

Trebuie menționat că în primăvara acestui an, firma Gabrielei Cristea a fost somată de ANAF pentru a-și plăti urgent datoriile, în sens contrar putea rișca blocarea conturilor companiei.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au trecut prin momente grele

Gabriela Cristea și actualul ei soț Tavi Clonda au trecut prin momente grele din cauza epidemiei de coronavirus.

Vedeta TV a suportat extrem de greu izolarea și a declarat că a avut parte de câteva episoade cu atacuri de panică, în condițiile în care Tavi a lucrat la o emisiune de televiziune de la trustul Intact.

La un moment dat, bărbatul a avut și siptome specifice COVID-19, ceea ce a declanșat un moment extrem de tensionat în sânul familiei, însă, din fericire, a fost doar o alarmă falsă, la cum anunța la acea vreme pe Instagram Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea a ajuns cu fiica ei la urgențe

Gabriela Cristea a răcit, după ce a ajuns cu fata ei cea mare de urgență la spital, acuzând febră mare. Tavi Clonda, soțul vedetei, a declarat ulterior faptul că, din fericire, acum ambele fetițe sunt bine și că atât fata cea mare, cât și mezina, Iris, se află sub tratament.

„Gabriela era la emisie. Am rămas cu amândouă acasă și când am văzut 39, 9 am chemat salvarea, pentru că m-am panicat. Eu am făcut tot ce se putea… spaima a fost groaznică pentru că nu scădea sub 38,8. Am dus-o la spital, au rămas internate. Au făcut analize și a fost o laringită virală, deci nu a necesitat antibiotice. Acum este mai bine Victoria, este ținută sub control. Are un tratament, la fel și Iris. E haos. Fiecare are tratamentul ei”,a dezvăluit Tavi Clonda, la Antena Stars.
Adauga un comentariu