Cancan

Gabriela Cristea a plecat cu soțul în vacanță, fără copii. Vedeta și Tavi Clonda au aniversat 9 ani de mariaj

Publicat: 01 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gabriela Cristea a plecat cu soțul în vacanță fără copii. Vedeta și Tavi Clonda au aniversat 9 ani de mariaj
Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt în Italia pentru a sărbători împlinirea a 9 ani de la căsătorie

Gabriela Cristea a plecat cu soțul într-o mică vacanță, fără copii, pentru a sărbători împlinirea a 9 ani de când a devenit doamna Clonda. Cuplul a ales ca destinație pentru a marca așa cum se cuvine fericitul eveniment tocmai însorita Italie. Totodată, Gabriela Cristea a povestit și ce accident vestimentar a suferit în ziua cununiei civile.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi au sărbătorit pe 30 aprilie nouă ani de când și-au unit destinele, așa că au decis să își facă bagajele și să plece într-o vacanță în Italia.

Gabriela Cristea a plecat cu soțul în vacanță, fără copii

Aflați pe meleaguri străine, Gabriela Cristea și soțul ei au vizitat mai întâi Verona, orașul Julietei și al lui Romeo. Apoi, cei doi au mers în Veneția, unde au ales să ia masa în Piața San Marco, și nu numai.

Gabriela Cristea le-a povestiti tuturor cât de fericită a fost în ziua în care s-a căsătorit cu Tavi Clonda.

„Niciodată nu am regretat că ne-am căsătorit acum nouă ani. Dacă ne cunoșteam un pic mai devreme cred că mai aveam vreo 2/3 copii. Astăzi pe 30 aprilie, în urmă cu nouă ani, am hotărât să ne luăm de mână unul pe celălalt și să mergem în fața Ofițerului Stării Civile și să spunem «da». Țin minte că m-am simțit atât de bine în ziua aia și am fost așa de fericită și de liniștită și de zen. Am făcut pasul fără niciun fel de apăsare”, a spus Gabriela Cristea.

A suferit un accident vestimentar în ziua cununiei

Deși au trecut 9 ani de atunci, Gabriela Cristea își aduce încă aminte ce a pățit când a revenit acasă. Vedeta a suferit un accident vestimentar în momentul în care a coborât din mașină.

„Țin minte că în acea dimineață m-ai trecut pragul casei. Îți doresc baftă dacă vrei să o mai faci acum. Îmi mai aduc aminte că aveam o rochie superbă din dantelă. La un momen dat am mers cu limuzina și cu limuzina aia cum ne plimbam noi am ajuns acasă. Ei și cum am coborât eu din limuzină am auzit un zgomot de la șlițul meu care s-a rupt”.

Adauga un comentariu