Actualitate

Horoscop rune 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Peștii merg pe un drum nou cu câștiguri financiare mari. Săgetătorii trec prin furtună

Publicat: 28 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Horoscop rune 29 aprilie - 5 mai 2024 cu Mihai Voropchievici. Peștii merg pe un drum nou cu câștiguri financiare mari. Săgetătorii trec prin furtună
Horoscop rune

Horoscop 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Peștii vor merge pe un drum nou care le va aduce mari câștiguri financiare. Săgetătorii sunt un pachet de nervi și au parte de o săptămână dificilă.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Berbecii au parte de o săptămână în care sunt acaparați de visare, de trecut, de amintiri frumoase, sunt pasivi, nu-i mai interesează familia. Totodată, sunt apăsați de emoții puternice pe care undeva vor trebui să le reconsidere. Încercați să reconsiderați o veche legătură. S-ar putea să aveți surprize plăcute.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Fecunditate! O întâlnire călduroasă și o situație care evoluează lent și în secret. Trebuie să vă așteptați la secrete care se vor dezvălui.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Realizarea materială pozitivă pe care ei și-o doresc se datorează unui nou început. Pentru cei care sunt tineri și cu perspective de a schimba locul de muncă se recomandă întâlnirea cu o persoană mai în vârstă. Aceasta vă va ajuta să vă definitivați opțiunea pentru schimbarea respectivă.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Rac

O săptămână bună cu descoperiri pasionale. Există posibilitatea unei deplasări sau unei călătorii de scurtă durată. O întâlnire pentru cei care sunteți fără obligații, vă redă energia și dorința de a trăi după pofta inimii.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Forța activă pe care o aveți vă face să dominați situația, să fiți combativi iar acest fapt va aduce reușită. În plan personal aveți parte de rapoarte pasionale cu o forță de atracție fizică și magnetică care vă caracterizează în săptămâna următoare.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Are o săptămână în care să reflecteze alături de o persoană mai în vârstă și cu mai multă experiență sau alături de niște oameni extraordinar de bine cotați ca rang și poziție socială. Pentru cei fătă obligații se anunță o relație durabilă.

Horoscop rune

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Balanță

A apărut Cosmosul pe strada Balanței. Reușită în tot ce întreprindeți. Veți avea șansa de a aduce în viața voastră lucruri la care doar visați. Reușita va fi excepțională. Veți avea parte și un final fericit într-o situație care vi s-a părut destul de confuză. Cei fără obligații au parte de o obligație superbă care se poate concretiza cu fericire și recompensă printr-o uniune.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

O scrisoare, un telefon, o reuniune de familie. Comunicarea este foarte importantă pentru săptămâna următoare, cât și schimburile de idei pe absolut toate laturile și profesional și amoros. Apare o atracție mai mult intelectuală pentru voi, decât fizică. Dialogul va juca un rol important.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Trebuie să faceți cât de curând o alegere dar voi ezitați. Sunteți dualiști, vă îndoiți. Multă neliniște. O rivalitate cu o persoană vă pune în situația în care să cereți sfatul de la o persoană mai în vârstă. Trebuie să reflectați înainte de a reacționa.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Transformarea se impune. E perioada de sfârșit de relație sau pentru cei care au încercat, numai eșec. E sfârșitul unei situații. Acceptați schimbarea în profunzime și veți trăi un nou suflu.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Pești

Începutul unei noi acțiuni. Loc de muncă nou, o profesie nouă, o activitate profesională reușită. Toate aceste lucruri conduc la o realizare materială pozitivă.

Adauga un comentariu