Prima pagină » Titlurile zilei » Iașul a fost blocat din nou! Parada lui Nicolae Ciucă și ouăle roșii din cimitirele din oraș au scos șoferii din minți. S-a stat cu orele în trafic – FOTO/VIDEO

Iașul a fost blocat din nou! Parada lui Nicolae Ciucă și ouăle roșii din cimitirele din oraș au scos șoferii din minți. S-a stat cu orele în trafic – FOTO/VIDEO

11 mai 2024, 02:00, 20 ,
Alexandra MAISNER în Titlurile zilei

Iașul a fost blocat din nou de traficul infernal. Parada militară a lui Nicolae Ciucă și ouăle roșii împărțite în cimitir au paralizat tot municipiul

Încă o zi în care lipsa proiectelor de infrastructură din oraș se simte și apasă tot mai mult pe nervii șoferilor. Ieri, 10 mai 2024, evenimentele din oraș au întins limitele ieșenilor din trafic. Aceștia au putut parcurge câte 2 kilometri în 60-75 de minute.

Iașul a fost blocat de parada lui Nicolae Ciucă

 

Ieri, 10 aprilie 2024, a fost o altă zi neagră pentru șoferii din Iași. Toate străzile, fie ele principale sau secundare, au fost blocate. Autoturismele au înaintat lent, iar șoferii au devenit din ce în ce mai recalcitranți. Aceștia au început să claxoneze îndelung, săturându-se de situația traficului din oraș.

„Să-mi bag p**a în străzile lor, că m-am săturat! Stau ca boul în trafic de 2 ore ca să ajung din Podu Roș până în CUG. Nu se poate așa ceva, fură încontinuu, doar pentru ei, îi doare în c**r de noi”, a spus unul dintre șoferii nervoși.

Unii au transmis faptul că situația traficului paralizat e cauzată de o conducere deficitară care nu a fost capabilă să rezilieze proiecte de infrastructură.

„Nimic, doamnă, nimic nu au făcut. Toți sunt la fel, vor ciolanul, ne mint, ne aburesc și după uită de toate promisiunile. Să merg să votez pe cine? Nimeni nu face nimic. De zeci de ani, avem aceleași străzi și milioane de mașini care vin și tot vin. Câte să mai încapă pe străzile astea”, a mai spus unul dintre șoferii blocați în trafic.

Este cât se poate de clar faptul că ieșenii s-au săturat de toate promisiunile electorale și sunt convinși de faptul că oricine ar veni la conducere va uita de problemele și necesitățile reale ale populației.

Traficul infernal a fost cauzat de parada militară și aglomerația din cimitire

Potrivit reprezentanților Poliției Locale Iași, traficul a fost paralizat din cauza manifestațiilor de ieri, 10 aprilie 2024, cu ocazia sărbătoririi Zilei Europei și a Independenței de Stat a României, unde a fost prezent și liderul PNL, Nicolae Ciucă, alături de alte oficialități din capitală, dar și a pomenilor date în cimitirele din Iași, cu prilejul Izvorului Tămăduirii.

„Într-adevăr, a fost o zi mai aglomerată din mai multe cauze. În primul rând, foarte mulți oameni au mers la cimitire astăzi, astfel că s-au creat anumite blocaje, iar în al doilea rând, noi am fost prezenți în intersecțiile importante. Suntem deja obișnuiți cu această situație. Am intervenit și dimineața, la prima oră, când au mers elevii spre școală”, a transmis Liviu Zamfirescu, directorul general al Poliției Locale Iași.

Iașul a fost blocat din nou! Parada lui Nicolae Ciucă și ouăle roșii din cimitirele din oraș au întins limitele șoferilor la maxim. Aceștia au petrecut ore întreg în trafic, claxonând și înjurând administrația locală. Oamenii s-au săturat de timpul lung petrecut bară la bară în fiecare zi și de lipsa interesului pentru construirea unor străzi noi.

Comentarii
  • Sa se taie finantarea echipei de fotbal iar banii sa fie folositi la noua infrastructura. Asta va aduce mai multe voturi decat looserii de la Poli.

    Pariu ca apar aia care indeamna la mersul pe bicla si troti, plus ala care sustine ca are vreo 3 masini bengoase, doar ca el merge cu bicla? Tot aia care tac ca porcu’n papusoi cand sunt publicate articole despre problemele transportului in comun.

  • Pt kktul de plm
    Boule,vita incaltata,in orice oras civilizat lumea circula cu bici sau cu transp.in comun.Doar la noi vezi orice handicapat-ca tine- cu kuru-n masina pt orice deplasare si ne au intoxicat si taranii de vs,bt,nt,sv,bc-din tagma carora faci parte.

  • Transportul în comun este o mare țeapă în Iași, stai cu orele prin stații…fauritorul urinii, Chirică, care pe vremuri ne-a pricopsit cu cadavrele de autobuze de la cumatru’ unistil pușcașu, acum ne-a adus tramvaie din Polonia și Turcia care zac în depou..cât despre trafic luați exemplul Brașovului…dar fără centură ocolitoare nu se poate…

  • Nu mai votați, PNL PSD usr….

  • Ziaristule , a fost 10 mai 2024, nu 10 aprilie…..

  • Zamfirescu nu te mai satura dracu de bani și pensie și salar de la locală, huuuuu!!!!!!

  • Parada militară poate să o facă si în alt loc nu neapărat în centru Iașului, de exemplu intr-o unitate militară.

  • Blestemati sa fie cei care voteaza Psd,Pnl, Usr- alianta dreapta unita!

  • Da sa cunoscut că au venit gunoaiele de dottori îîî înpreună cu golani cu rolexuri prin piețele din iași iar slugile au blocat tot ca să nu fie deranjați când își expun figurile de ciorrrrrdaci ai mei pe niște panouri pentru a face populimea mișto din ei în timpul golăneli de promisiuni și minciunide ție greață măcar săi privești–drămite să le mai dai și voturi în loc de plăcuțe

  • Andrei casacu

    CHIRICA VA IESI PRIMAR SI VA DA LA MOOE IAR!!!!! Cu ALEXE LA CJ, INCA O DATA MOOE…. eeeeeee

  • Soluții sunt, dar am plantat salcâmi în puncte cheie…

  • Da, da, orice altceva si oricine altcineva e vinovat, mai putin soferache ce nu poate merge 2 km pe jos. Ar trebui sa fie pensie anticipata pentru invartitorii de covrig.

  • Pt Anonim

    Esti de la Haur?

  • Ba da, votati-i ! Asteptam sa ne votati dragi IDIOTI !!!

    In 2020, dupa ce v-am tinut arestati la domitziliu ca sa fiti iradiati cu 5G, v-am bagat in sperieti cu tembeliziunile si cu ZOIarele care afisau mortii si imbolnavitii, v-am facut sa cereti bilet de voie ca sa iesiti la cumparaturi, v-am dat amenzi ca sa purtati masca impregnata cu Oxid de grafen, v-am pus la dispozitie paznicii de la suprmaket ca sa va consulte cu termometru cu LASER, v-am facut legitimatie de eutanasiat ca sa puteti face cumparaturi de unde voiati, v-am legat de paturi si v-am oxigenat plamanii pana ati mierlit-o, v-am interzis sa cumparati IVERMECTINA din farmaciile veterinare ca sa muriti cat mai multi sa nu va mai dam pensii, ajutoare sociale si alte drepturi, ca sa avem ce fura noi PENALII CRIMINALI din PARLAMENTUL PENAL CRIMINAL TRADATOR si JEFUITOR, noi din Guvernele CRIMINALE, noi din Primariile pline de CRIMINALI JEFUITORI. V-am cerut votul si spre surprinderea noastra ni l-ati dat… !!! Atunci am inteles ca romanii sunt IDIOTI fara scapare ! Atunci ne-am dat seama ca adevarata pandemie este cea de PROSTIE ! Atunci ne-au felicitat chiar si sefii nostri satanisti, pentru ca avem niste alegatori CRETINI pe care ii putem extermina lejer, iar celor care mai raman vii le putem cere voturile ca si cand nu s-a intamplat nimic rau. Chiar si Mafia Khazara – sobolanii paduchiosi, s-a minunat de cum am reusit sa va prostim sa ne votati fara sa comentati. Atunci am prins curaj si in noul mandat am trecut la alt nivel : v-am eutanasiat cu arma biologica numita vaccin – contra mici si bere, v-am ameninintat cu tot felul de legi sataniste, v-am speriat ca RUSIA ORTODOXA care lupta impotriva satanistilor va ataca Romania, v-am speriat ca in Romania va fi un cutremur ca cele provocate de Khabala in 1940, in 1977 si in 1986, v-am dat sa mancati paine din grau toxic si iradiat din Ucraina, v-am importat alimente cu faina de gandaci, injectate cu ARN si amestecate cu Oxid de grafen, din aceeasi Ucraina a poponarului drogat Zelensky, v-am adus droguri din Ucraina ca sa va facem ZOMBI, v-am saracit trimitand banii fara numar in Ucraina si in Israelul TERORIST, iar voi nu ati protestat, ba chiar sunteti fericiti la gratarele de 1Mai cand beti bere cu acetona si mancati mici si carnati facuti cu carne de OM – ca doar au murit atatia din 2020 incoace si avem marfa suficienta ca sa va facem canibali. Pentru ca noi suntem CRIMINALI, JEGURI PENALE si TALHARI, iar voi sunteti niste IDIOTI care acceptati si streangul in locul nostru fara sa cracniti, va rugam sa ne mai votati inca o data ca sa va punem pielea pe bat, sa va facem buletine fara adresa de domiciliu ca sa va putem lua casele, masinile si alte proprietati, si sa ajungeti homlles, sa va interzicem sa mai calatoriti dintr-o localitate in alta si chiar in interiorul oraselor mai mult de 15 minute, sa va facem sclavii sobolanilor paduchiosi, si sa distrugem Romania si poporul roman RETARDAT, CRETIN si IDIOT !

    Va rugam sa ne votati ca sa va ia dracu’ la cat de PROSTI GRAMADA sunteti !
    Va asteptam la vot ! Semnat anonim : CALAII vostri dragi ! Va iubim – MORTI !

  • Cu ce te-au spalat pe creier misha? Inalbitor?

    Toti cei ce guverneaza , in toata lumea, sunt platiti de prostime din taxe si impozite.

    Ce s-au gandit ei (gov), in logica descrisa de spalatoriile de creier
    din dorinta de a avea pct pe nu stiu ce retele de net? Hai sa iradiem , vaccinam prostimea sa crape

    Moare prostimea. Gata . Terminat.

    Cine mai plateste toate alea si din ce mai traiesc guvernantii?

    Pune-ti folia de aluminiu pe cap. Altfel o iei razna.

  • Bravo Mihai! Bravo Mihai!

  • Iar va revoltati pe la colturi si pe net. Fricosilor !Dar ieri cand au venit kakaciosii Maciuca si Rares Rahat de ce ati fost atat de cumninti si tacuti? Macar niste oua se gaseau in casa fiecaruia de aruncat in ei.Se vede ca Iasul,Moldova inca traieste cu 33 de ani in urma , in comunism cand toti aveau gura sigilata si mainile legate . Cacaciosii astia au plecat fericiti ,,,prostii astia de la Iasi au fost linistiti ,ne-a mers bine ,traiasca prostimea” si au desfacut o sticla de sampanie de 16.000 lei ca cacaciosii au bani pe spatele prostimii. In realitate Maciuca si Rares Rahat tremurau de frica ,se asteptau la incidente majore la Iasi. Traiasca prostimea ieseana! Rusine sa va fie lasilor,nepasatorilor ,fricosilor fara un pic de demnitate.

  • Dimineata pe racoare cu PLM

    In mare, PLM are dreptate in commenturile sale, in special la faza cu echipa de fotbal, o ambitie desarta de-a lui Chirica in care a bagat sute de mii daca nu milioane de euro din bugetul local. Ce ma nedumireste pe mine e ora la care PLM posteaza… 2 dimineata :))))))

  • Plm face ture de noapte, de-aia scrie la ora aia. Tre’ sa-si plateasca ratele la banca pentru casa din Copou 🥹😅

  • @Anonim 3:27 , data viitoare arata-ne cum se face .Tu primul. Sau taci , curajos din spatele tastaturii.

  • @
    Ieșean
    mai 11, 2024 la 7:01 am

    „Transportul în comun este o mare țeapă în Iași, stai cu orele prin stații…”

    pai din ce cauza porcupina ce esti! nu tot din cauza masinilor din trafic? din 10 masini 6 doar soferul. daca e ambuteiaj in trafic cum sa vina la timp autobuzul si tramvaiul? stati in masina ore intregi daca sunteti fudui. gandati-va ca o sa fie din ce in ce mai rau, lumea se inmulteste si toti vor fuduleala: sotul, sotia, fiica , fiul, bunicul, bunica, vecinul, vecina, cumatru, cumatra, s.a.

  • Mihai Viteazu

    Mai baieti..! Mai plecati si acasa, in judetele voastre de resedinta..! Nu e posibil, si nici normal sa migreze toti tinerii din 7-8 judete in Iasi, si sa aiba pretentii pe care acasa la ei nici nu le-ar fi visat…Omul sfinteste locul, nu trebuie sa-l împută..!

  • Iasul e oras civilizat?! Ha! Probabil ca vii de la Harlau, iar Iasul ti se pare Las Vegas. Dupa mintea ta putina, un oras e civilizat pentru ca bastinasii circula cu troti. Inseamna ca orice asezare, fie ea si rurala, se poate civiliza peste noapte, foarte simplu: toata lumea circula cu troti. Daca ar fi sa ne luam dupa logica ta, cei de la tara sunt mult inaintea iesenilor. Pentru ca aia chiar folosesc bicla in viata de zi cu zi, nu doar de agrement, cum fac iesenii.
    Inca ceva: biclele si troti isi gasesc locul abia dupa ce un oras se civilizeaza, si nu invers, cum crezi tu. Civilizatia unuyi oras nu e data de numarul de trotinetisti si biciclisti.
    Asa ca hai mars cu logica ta de taranote cu pretentii de orasean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *