Local

Imaginile dezastrului! Tot apartamentul de unde a căzut mama şi copilul este distrus – GALERIE FOTO

Publicat: 11 ian. 2024
_____ Vizualizări 13 Comentarii

Reporterii BZI au intrat în apartamentul de unde a căzut mama și copilul ieri, 10 ianuarie 2024. Imaginile dezastrului îți fac pielea de găină și te trec fiorii.

Totul este distrus! Când te gândești că până la producerea tragediei un copil de 4 luni gângurea la surâsul mamei sale.

Din păcate, parcă un blestem s-a năpustit peste familia Pâslaru din Iași.

După ce flăcările au izbucnit la apartamentul situat pe aleea Decebal, o mamă îngrozită și-a aruncat copilul pe fereastră de la etajul 3 în disperarea de a-l salva. La scurt timp, a sărit și ea. Ambii au ajuns la spital în stare gravă, însă copilul nu a supraviețuit. A plecat în ceruri să se joace cu îngerii.

Anchetatorii s-au deplasat la fața locului pentru a descoperi ce s-a întâmplat cu adevărat acolo, iar polițiștii au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

În urma unei investigații se va afla cu exactitate firul întâmplării, până atunci putem aprinde o lumânare pentru sufletul lui Victor Cristofor Pâslaru.

Conf. univ. dr. Lucian Eva, managerul Spitalului de Neurochirurgie Iași, a transmis detalii despre Victor, bebelușul de 4 luni, care s-a stins din cauza leziunilor grave.

„Copilul în vârstă de 4 luni a fost transferat în spitalul nostru de la clinica de pediatrie a Spitalul Sf. Maria. El a ajuns la noi într-o stare foarte gravă, critică, după două stopuri cardio-respiratorii resuscitate. A ajuns într-o stare de comă gradul 4. Din câte am înţeles el a fost victima unui incident tragic, a fost aruncat pe geam din cauza faptului că apartamentul în care locuia cu mama sa a luat foc. În urma incidentului leziunile pe care le-a prezentat au fost foarte grave, la nivel cranio cerebral. A făcut imposibilă supravieţuirea copilului. De astfel, Victor Cristofor Pâslaru a luptat până în ultima clipă a vieţii sale cu determinism care ne-a impresionat şi pe noi, echipa medicală. Pot să spun că din punct de vedere medical, colegii mei care au acordat asistenţă medicală acestui copil, au făcut ce este medical şi omeneşte posibil să-i asigure şanse de supravieţuire. Din păcate, s-a stins în cursul serii de ieri şi trebuie să vă spun că din punctul ăsta de vedere orice pierdere a unui pacient, mai ales la vârsta asta, pentru echipa medicală şi spital resprezinta o tragedie. Vreau să transmit pe această cale condoleanţe familiei şi vă asigur că ne-am străduit cât mai mult să îl ajutăm. Încă odată condoleanţe. Copilul a suferit un traumatism cranio cerebral grav. Asta este diagnosticul final, cu endem cerebral difuz, cu multiple fracturi ale oaselor craniene, mitriaza fixă bilaterală, care este un semn de gravitate neurologică. S-a intervenit în urgenţă plasându-se un captor de măsurare a presiunii intracraniene, el nu avea o leziune chirurgicală propriu zisa şi atunci a fost nevoie de această metodă terapeutică cumva pentru a putea menţine presiunea intracraniană în limite normale. Din păcate, nu s-a putut face acest lucru pentru că resursele organismului lui Victor erau depăşite”, a transmis conf. univ. dr. Lucian Eva, manager Spitalul de Neurochirurgie Iași.
Comentarii
  • Dupa cum arata fotografiile astea, inclin sa cred ca s-a pripit destul de tare aceasta mama. Peretii si mobila foarte putin arse, cizma aproape intacta, usa de la intrare in stare destul de buna denota faptul ca ar fi putut alege o solutie mai buna pentru a se autoevacua.
    Si-a luat panica mare si a apelat la cea mai proasta solutie posibila.
    Oricum pompierii vor face un raport amplu despre incendiu si politia v-a ancheta ce s-a intamplat mai exact in aceea zi.
    Dumnezeu sa il ierte pe acest copilas, o fiinta gingasa si nevinovata.

  • @Baluba, aia nu este cizmă dar nici clăpar de ski. Dacă n-ai văzut cum arată clăparii în viața ta, nu te mai avânta să critici ce spun alții, dacă ai ceva de spus, referă-te la subiect nu la ce spun alții.
    Apartamentul este afectat de incendiu dar nu distrus. Ce pun unii pe FB de cele mai multe ori nu are legătură cu realitatea ci făuresc o imagine despre sine care e departe de realitate.
    Femeia nu avea toate mințile acasă. O nebună !

  • Eu am o parere ca acest caz se aseamana cu mezzosoprana si cu crima din tg. Cucu.
    Inclin sa cred ca a fost aruncata, si ea si copilul pe geam dupa ce el a provocat incendiul in casa. Poate si ma- sa l- a influentdt negativ cu discordie.

  • Dupa cum arata apartamentul, nu cred ca incendiul a fost principalul motiv al acestei tragedii. Nu trebuie sa fii expert criminalist sau procuror ceiminalist ca sa-ti dai seama. Pt acel suflet nevinovat sper sa afle adevarul.

  • De ce sunteti răi? Un atac de panica , cand pulsul trece de 180 , hiperventilatie cu arsuri si ce o fi fost , intervine subconstientul , instinctul de conservare care , imi pare rau ptr masculi , e mult mai mare , asociat cu instinctul matern.

  • Onanime, am vazut cum arata. Nu m’am avantat, n’am criticat. Am vorbit la subiect. Dupa exprimare si atitudine, esti din generatie cu nebunii, deci nu departe de ei. Amandoi sunt. Procurorii au formulat deja acuzatia corecta de omor – impotriva mamei.

  • Eu m-am pus in mintea acestei femei in floarea varstei . Dar @baluba , onanist esti tu . Nu , e prea frumos spus! Un labagiu si atat. Esti tu specialist sa catalighezi pe unul sau altul ca sunt nebuni . Măi prapaditule , ce stii tu de viata daca ai ajuns ditai huiduma si inca locuiesti cu parintii. Hai , vezi ca tre’ sa te sterga mama la ,,nas”

Adauga un comentariu