BZI LIVE

LIVE VIDEO – În lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE este programată o nouă ediție specială. Invitat la un dialog de impact este rectorul Universității Naționale de Arte George Enescu Iași, prof. univ. dr. Aurelian Bălăiță – FOTO

Publicat: 06 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Miercuri, 7 octombrie 2020, la ora 15.00 în lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE este programată o nouă ediție specială. Invitat la un dialog de impact este rectorul Universității Naționale de Arte George Enescu (UNAGE) Iași, prof. univ. dr. Aurelian Bălăiță. Universitarul Aurelian Bălăiţă va dialoga despre cum a trecut instituția prin pandemia de COVID-19 și noul an academic respectiv aniversarea a 160 ani de la fondarea Şcolii ieşene de Belle Arte!

Vor fi avute în prim-plan și elemente ce țin de: procesul de evaluare – învățare și predare on-line, cum vor avea loc examenele de finalizare a studiilor, Admiterea 2020 la UNAGE Iași. În plus, rectorul – prof univ. dr. Aurelian Bălăiţa va veni cu un mesaj pentru întreaga comunitate academică a instituției recunoscute, atât pe plan național și internațional! Despre planurile și proiectele pe care le are pentru următorii ani și aplicarea viziunii sale manageriale, realităţi educaţionale pe fondul acestei situații grele se va mai aborda cu acesta în această ediție- dialog BZI LIVE.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu