Local

Încă o tragedie la Iaşi! Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul 4, în centru. Anchetatorii cred că s-a sinucis (Exclusiv) – FOTO, VIDEO

Publicat: 22 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Încă o tragedie la Iaşi Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul 4 în centru. Anchetatorii cred că s-a sinucis Exclusiv - FOTO VIDEO
Sinucidere în municipiul Iași. Un bărbat de doar 40 de ani și-a pus capăt zilelor într-o manieră înfricoșătoare

Din păcate, un nou deces în municipiul Iaşi. Tot mai multe persoane recurg la gesturi extreme necugetate. Pe strada Sfântul Lazăr, un bărbat în vârstă de 40 de ani, a decis să-şi pună capăt zilelor, aruncându-se de la etajul 4 al imobilului unde locuia.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj medical, care a putut doar constata decesul, dar şi poliţiştii care au deschis o anchetă în acest caz.

Duminică, o avocată din Iași a căzut de la etajul 9

Reamintim faptul că o tânără din Iași a căzut de la etajul 6, sâmbătă, 19 iunie 2021. Aceasta era avocată de profesie și din nefericire s-au stins două vieți, fiindcă avea un bebeluș în pântece. Asta spun apropiații ei, iar acest lucru urmează să fie confirmat de medicii legiști care au efectuat necropsia în cursul zilei de duminică, 20 iunie 2021. Monica Cioată era frumoasă, avea planuri mari de viitor și urma să devină mamă.

Pentru toți cei care o cunoșteau, vestea morții ei a căzut ca un trăsnet. Nimeni nu se aștepta ca Monica să se stingă atât de brusc. În aceste momente, moartea tinerei este învăluită în mister. Oamenii legii vor să descopere dacă a fost vorba despre un accident, despre sinucidere sau despre o crimă. În orice caz, ancheta este destul de grea. Motivul fiind unul simplu, existând doar mărturia iubitului ei. Acesta susține că tânăra s-a dezbrăcat și a sărit în gol, însă anchetatorii nu îl cred în totalitate. Au sigilat ușa apartamentului în care ea a locuit împreună cu iubitul și așteaptă rezultatele de la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași.

„Eu și Monica, am petrecut 13 ani în aceeași clasă. Sunt în șoc, aflând această veste atât de dureroasă. Ai plecat prea devreme, suflet inocent și îmi pare atât de rău!!! Monica a fost o persoană cu un suflet curat, fără răutate, blând și mereu cu un bagaj de cunoștințe încărcat. A fost mereu silitoare și mereu a fost printre primii, chiar și prima din clasă. Un copil mereu ascultător și inocent. Sper că îți vei găsi liniștea alături de ai tăi îngeri! Sincere condoleanțe familiei!”, a spus colega Monicăi.

Un bărbat de 72 de ani a sărit de la etajul 9 și a decedat, la Iași

Ieri, 21 iunie 2021, a mai avut loc o sinucidere. Incidentl a avut loc în cartierul Zimbru din municipiul Iași. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI se pare că bărbatul, în vârstă de 72 de ani, a decedat, după ce a sărit de la etajul al nouălea de la blocul unde locuia.

Cadrele medicale, din păcate, nu au mai putut face nimic, ci au constat doar decesul. În momentul de față nu se cunoaște cu exactitate dacă ieșeanul a vrut să se sinucidă sau a fost un accident. La faţa locului au intervenit un echipaj medical şi poliţiştii.

În edițiile trecute ale Cotidianului BZI, s-a scris și despre cazul tânărului ieșean care a murit în urma unui accident feroviar. Mașina pe care o conducea a fost izbită în plin de un tren. Detaliile din spatele accidentului sunt șocante. Surse din cadrul anchetei au precizat că bărbatul de 23 de ani ar fi așteptat venirea trenului, iar mai apoi ar fi oprit autoturismul pe calea ferată. Dacă a fost vorba despre o sinucidere sau despre un accident, este greu de spus în acest moment, însă polițiștii vor face verificări pentru a stabili ce s-a întâmplat

 

Adauga un comentariu