Titlurile zilei

Sinucidere planificată până în cele mai mici detalii? El este tânărul care a murit zdrobit în mașina lovită de tren la Iași. Ar fi așteptat pe calea ferată venirea trenului (Exclusiv)

Publicat: 16 iun. 2021
Iulian Ciurdea, imagini cu trenul și mașina pe care o conducea
Iulan Ciurdea și imagini de la accidentul feroviar

Un tânăr din Iași a murit în urma unui accident feroviar luni seara. Mașina pe care o conducea a fost izbită în plin de un tren. Detaliile din spatele accidentului sunt șocante. Surse din cadrul anchetei au precizat că bărbatul de 23 de ani ar fi așteptat venirea trenului, iar mai apoi ar fi oprit autoturismul pe calea ferată. Dacă a fost vorba despre o sinucidere sau despre un accident, este greu de spus în acest moment, însă polițiștii vor face verificări pentru a stabili ce s-a întâmplat

Avea 23 de ani, devenise recent tată, însă a murit subit după ce mașina în care se afla a fost lovită de tren. Tragedia s-a petrecut luni seara, în jurul orei 19:00. Incidentul s-a petrecut în localitatea Luncași, comuna Hălăucești. Iulian Ciurdea se afla la volanul unui autoturism marca VW Golf când a fost lovit de tren. După impact a fost cerut ajutorul medicilor care au ajuns la scurt timp la fața locului. Leziunile pe care tânărul le-a suferit au fost incompatibile cu viața, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul. Polițiștii ajunși la fața locului au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și fac verificări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

„Polițiștii au fost sesizați despre faptul că pe raza localității Luncași s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unui bărbat. În cauză a fost deschis un dosar penal și s-a dispus necropsia pentru stabilirea cauzei decesului”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

„Dumnezeu să-l ierte, era proaspăt tătic”

Pe rețelele de socializare, mesajele au început să curgă. Prietenii tânărului au transmis condoleanțe familiei îndurerare.

„Nu pot să cred, era proaspăt tătic! Dumnezeu să-l ierte”, a spus un cunoscut de-al tânărului pe Facebook.

Anchetatorii au indicii care duc către o sinucidere, însă nici varianta unui accident nu este exclusă. Trupul neînsuflețit al tânărului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie, urmând să se stabilească cauzele decesului. Iulian Ciurdea este din Stolniceni-Prăjescu, iar pe contul său de Facebook a punctat că este angajat la Kosarom.

Câteva măsuri la îndemâna oricui pot salva viața unui om ajuns în pragul disperării

Medicii ieșeni trag un semnal de alarmă.

„Tentativele de sinucidere din această perioadă sunt caracterizate prin gravitate extremă și utilizarea toxicelor folosite în gospodărie, adesea insecticid sau substanțe de curățat corozive și caustice sau plăgi autoprovocate și au loc pe fondul condițiilor socio-economice precare și a conflictelor casnice. Recomandăm o atenție sporită din partea familiei pentru cei care trec printr-o perioadă dificilă și apelarea de urgență la psiholog sau psihiatru pentru a preveni actele extreme.

În cazurile de intoxicație, primele măsuri de eliminare a toxicelor constau în provocarea vărsăturii și prezentarea de urgență la spital, dar avertizăm asupra riscurilor provocării emezei atunci când nu știm tipul de toxic, pentru că leziunile se pot agrava. De exemplu, în cazul substanțelor corozive și a administrării de «antidoturi» precum laptele sau albușul de ou, fără indicație medicală, ele pot crește absorbția toxicelor, ducând la forme severe de intoxicații”, au precizat medicii ieșeni.

În ultimul an, zeci de ieșeni și-au pus capăt zilelor apelând la diferite metode.

Comentarii
 • Mierlitul în mașină nu e de ieri – de azi.
  Celebrități au făcut-o din zorii erei aftomobilistice.
  Acu’, copilul ăsta (condoleanțe familiei) nu era celebru. Da, era tătic, da, avea otomobil din VA Gruppe și cel mai comun numitor cu Champeonul e deznădejdea în amor.
  Păi când te arde asta lași barca, firma, Cina cea de taină, lași etapa, lași telefonul, lași clienții, lași plodul încă netatuat, îl lași chiar și pe Postăchel singur. Și iei pușcociul.
  Băiatul ăsta avea doar 23 de ani. Păcat.
  Nici analizor de gaze n-a mai rămas după el.

 • Bai cel care a scris acest comentariu învață sa scrii ! Ce bălării vorbești tu acolo? Ce treaba are mașina și ce mai spui acolo ? Cine mama naibii va da vouă drept de vot când nici o propoziție nu sunteți in stare sa o duceți la bun sfârșit ?

Adauga un comentariu