Cultural

Irina Cornișteanu și Silviu Biriș nu mai păstrează legătura după divorț. ,,Ca mulți alții, am făcut greșeli mari în viață…”

Publicat: 05 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Irina Cornișteanu și Silviu Biriș nu mai păstrează legătura după divorț. Ca mulți alții am făcut greșeli mari în viață
Silviu Biriș a divorțat de Irina Cornișteanu în anul 2016 și fost la un pas să renunțe la actorie.

Irina Corniștanu și Silviu Biriș nu mai păstrează legătura după divorț. Cei doi au format unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din lumea artistică românească, însă au pus punct mariajului lor cu mulți ani în urmă. După divorț, actorul Silviu Biriș a fost la un pas să se călugărească și să renunțe la actorie, însă a fost oprit de un coleg de breaslă. Iată ce spune îndrăgitul artist despre divorțul dureros prin care a trecut și motivele care au dus la destrămarea familiei sale.

Irina Cornișteanu și Silviu Biriș nu mai păstreză legătura după divorț

Irina Cornișteanu și Silviu Biriș au divorțat în anul 2016. Vestea despărțirii i-a șocat pe mulți, mai ales că nu se știa că cei doi ar avea probleme în cuplu. Actorul nu a dorit să ofere prea multe detalii despre motivele care au dus la separarea definitivă, însă a recunoscut că a trecut cu greu peste suferințele din acea perioadă și s-a refugiat în credință.

,,Ca mulți alții, am făcut greșeli mari în viață. Au fost momente când am simțit că sunt la pământ, am simțit nevoia de a fi mângâiat, să fiu iubit, cred că atunci am început să mă apropii de biserică.”, a precizat actorul.

În prezent, Silviu Biriș nu mai păstrează legătura cu fosta soție și se dedică profesiei, dar și publicului care îl îndrăgește atât de mult. Actorul nu exclude ca pe viitor să se recăsătorească.

,,Cred în acea căsătorie pe care nu o facem cu vicleșug, pentru că fiecare vicleșug va ieși la suprafață. Eu am trecut prin așa ceva, dar eram foarte tineri.”, a mai precizat acesta.

Ce spune Silviu Biriș despre dorința sa de a se călugări

Silviu Biriș are o carieră de succes în actorie și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă. Artistul a fost însă în urmă cu mulți ani la un pas să renunțe la lumea artistică și să se călugărească, dar a fost sfătuit să nu facă asta de către regretatul Radu Beligan.

,,Deocamdată rămân la nivelul de participant la slujbele bisericii, în măsura în care timpul îmi permite. (…) A fost un gând de a mă călugări, dar îi sfătuiesc pe cei care-l au să nu renunțe, să-și ducă crucea aici. Aici e fierbinte și arde și e nevoie de noi. Mai sunt multe lucruri de făcut.

Acel gând nu a venit la divorț, ci ulterior, după ce am absolvit Facultatea de Teologie. Mi-a plăcut foarte mult. M-am simți foarte ocrotit și menajat, pentru prima oară înțeles. Și iubit. Iar această parte de spiritualitate a venit într-un moment potrivit. Și atunci mi-am zis că ar fi bine. Dar apoi mi-am dat seama că ar fi bine să stau într-o liniște cum se poate și să mă duc la biserică în acele momente în care vreau să aprofundez această comuniune cu Divinitatea.”, a declarat Silviu Biriș.

Silviu Biriș a divorțat de Irina Cornișteanu în anul 2016 și fost la un pas să renunțe la actorie. Artistul a trecut cu greu peste suferințele cauzate de mariajul eșuat, însă în prezent se dedică publicului și nu exlude ca pe viitor să se recăsătorească.

Adauga un comentariu