Cancan

Irina Păcurariu are o carieră impresionantă. De ce a vrut vedeta să renunțe la profesia de jurnalist

Publicat: 20 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Irina Păcurariu are o carieră impresionantă. De ce a vrut vedeta să renunțe la profesia de jurnalist
La vârsta de 53 de ani, Irina Păcurariu are o carieră de succes în televiziune și o familie frumoasă de care este tare mândră.

Una dintre cele mai apreciate jurnaliste din România, Irina Păcurariu, are o carieră impresionantă. Aceasta este o femeie de succes și se declară împlinită pe plan profesional și personal. Irina Păcurariu se bucură din plin de viață și se mândrește cu familia ei frumoasă. Mereu discretă când vine vorba de planul personal, aceasta a vorbit de puține ori despre provocările din carieră și despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a ajunge la succes. Iată de ce a vrut vedeta să renunțe la profesia de jurnalist.

Irina Păcurariu are o carieră de succes și o familie superbă

Irina Păcurariu are biografia unei femei de succes. Vedeta și-a construit o carieră uluitoare în televiziune și a cucerit publicul de fiecare dată cu energia și profesionalismul de care a dat dovadă. Aceasta a lucrat 30 de ani la TVR, însă a recunoscut că nu de puține ori a fost la un pas să renunțe la cariera de jurnalist.

Irina Păcurariu a debutat în televiziune la doar 23 de ani, iar de atunci nu a mai putut renunța la marea sa pasiune, jurnalismul. Vedeta a realizat nenumărate documentare pe teren, iar munca sa a fost extrem de apreciată de publicul autohton. Aceasta a declanșat nu de puține ori controverse cu anchetele sale pe teme sociale, politice sau economice.

Recent, jurnalista a vorbit în cadrul unui interviu despre marile provocări din carieră, dar și ce a determinat-o să rămână la TVR timp de 30 de ani.

,,De ce-am rămas? Sunt într-un loc pe care îl cunosc, îi știu slăbiciunile, dar la fel de bine și punctele tari. N-am fost obligată să fac mereu același tip de subiecte sau de emisiuni, am luat-o mereu de la capăt în interior, n-a fost nevoie să schimb mediul. Deocamdată funcționez și mi-am promis că voi renunța imediat ce nu voi mai avea entuziasmul de a face meseria asta la superlativ.”, a declarat aceasta.

O carieră impresionantă în televiziune are și Dana Războiu. Aceasta s-a confruntat cu multe provocări în viața privată, dar și pe plan profesional, însă a trecut de fiecare dată peste momentele grele. Dana Războiu a suferit enorm după cele două căsnicii eșuate și are o relație tensionată cu fostul soț.

Greu încercată de soartă a fost și îndrăgita moderatoare tv Florentina Fântânaru. Vedeta a rămas văduvă după câțiva ani de căsnicie și l-a crescut singură pe fiul ei.

Ce spune frumoasa vedetă despre provocările din carieră

Irina Păcurariu a vorbit recent despre debutul său în televiziune, dar și despre marile sacrificii pe care le-a făcut de dragul profesiei. Frumoasa vedetă a dezvăluit că a fost de câteva ori la un pas să renunțe la marea sa pasiune.

,,Începutul, așa cum am mai povestit, a fost la limita norocului. Terminasem facultatea, jumătate consumată în comunism, ultima parte în democrație, și un concurs la TVR Iași a fost primul concurs despre care am aflat la câteva zile după licență. M-am prezentat, uluită să văd că erau câteva sute de candidați pentru două posturi de colaborator… Cine ar mai accepta astăzi să facă munca unui redactor/reporter/prezentator fără să fie plătit?! Și am fost unul dintre cei care au trecut probele.”, a precizat aceasta.

Cu toate că a fost la un pas să se retragă din televiziune, Irina Păcurariu a înfruntat prejudecățile și criticile unora și și-a construit o carieră impresionantă.

,,Vine un moment în viață când pur și simplu vrei ca ceea ce faci să fie judecat altfel sau când, omenește, îți dorești să câștigi mai mulți bani, să ai un altfel de statut, să nu mai fii parte dintr-un întreg foarte mare, judecat de multe ori in corpore pentru calitatea sau moralitatea unor programe cu care n-ai nicio legătură. Într-o instituție atât de complicată ești mai rar parte activă din întreg și sunt puține momentele în care simți cu adevărat că ceea ce faci contează cu adevărat.”, a declarat celebra jurnalistă.

La vârsta de 53 de ani, Irina Păcurariu are o carieră de succes în televiziune și o familie frumoasă de care este tare mândră. Aceasta este extrem de apreciată de publicul autohton și se remarcă de fiecară dată când apare la tv sau la evenimentele mondene.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu