Titlurile zilei

Iubita unui interlop din Iași, praștie de beată, către un polițist care a oprit-o în trafic: „Condoleanțe lu’ mă-ta, boule!” Imagini video necenzurate! (EXCLUSIV)

Publicat: 14 oct. 2020
Femeia a fost plasată în arest la domiciliu și are de dat explicații în fața legii pentru fapta sa
Alina Maria Ursache, fosta soție a interlopului Viorel Oarză, a fost dusă cu cătușe la mâini la Judecătoria Iași

Circ în toată regula pe străzile din Iași după ce iubita unui interlop a fost prinsă beată la volan. Femeia a fost într-un fel cooperantă până când a început să le adreseze polițiștilor cuvinte jignitoare. După isprava sa a petrecut o noapte în arest, iar ieri a ajuns în fața judecătorilor. A fost plasată în arest la domiciliu

Alina Maria Ursache, fosta soție a interlopului Viorel Oarză, în vârstă de 43 de ani, a fost prinsă beată la volanul unui autoturism de teren pe Șoseaua Iași-Voinești și a fost arestată! Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Iași au oprit-o pe femeie pentru control pe data de 9 octombie la ora 2:00. Oamenii legii i-au cerut să se legitimeze și au observat că aceasta este într-o stare avansată de ebrietate. I-au cerut să sufle în aparatul alcooltest, însă femeia nu a fost în stare din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla. Polițiștii au însoțit-o la Institutul de Medicină Legală (IML) pentru a i se recolta probe biologice în vederea alcoolemiei. Asta s-a întâmplat în noaptea de joi spre vineri. Între timp au venit rezultatele, iar alcoolemia femeii a fost uriașă.

Alina Maria Ursache a fost arestată

Polițiștii ieșeni au reținut-o pe femeie pentru 24 de ore, iar mai apoi au prezentat-o în fața judecătorilor.

„Pe 9 octombrie, agenții din cadrul Secției VI de Poliție Urbană au prins o femeie de 43 de ani care conducea un autoturism pe drumul public, cel mai probabil fiind sub influența alcoolului. Aceasta nu a putut să sufle în etilotest, dar a fost dusă la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Pe baza probatoriului administrat în cauză, femeia a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore, fiind dusă în arest”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Ieri, femeia a fost prezentată în fața judecătorilor, iar aceștia au decis să o plaseze în arest la domiciliu.

„Marș în p… mea de bulangiu”

Reporterii BZI au intrat în posesia unei înregistrări video incredibile. Un martor a surprins-o pe soția interlopului Oarză în timp ce femeia le adresa polițiștilor cuvinte jignitoare. Unul dintre polițiști i-a spus femeii aflate sub influența alcoolului că îi ascultă doleanțele. Alina Maria Ursache și fostul ei soț, Viorel Oarză, a înțeles că oamenii legii au spus „condoleanțe”. De aici și până la un întreg scandal nu a fost decât un pas.

„Marș în p… mea de bulangiu. Polițaiul p…. mele. Condoleanțe lu’ mă-ta, boule”, a spus Alina Maria Ursache.

Ce alcoolemie avea fosta soție a lui Viorel Oarză

Femeia prinsă de polițiști conducea un autoturism marca Volvo. Ea se numește Alina Maria Ursache și este fosta soție a interlopului Viorel Oarză. Rezultatele analizelor de sânge au arătat că aceasta se afla sub influența băuturilor alcoolice având o alcoolemie de 2,53 miligrame de alcool pur în sânge.

„Polițiștii ieșeni au întocmit în acest caz un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, au mai transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Comentarii
Adauga un comentariu