Actualitate

Iulia Albu se ia de vedetele care promovează clinici dubioase! „Se vând pe 3 covrigi!”

Publicat: 02 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iulia Albu se ia de vedetele care promovează clinici dubioase Se vând pe 3 covrigi
Iulia Albu se ia de vedetele care promovează clinici dubioase și produse dubioase, fără a le cunoașt

Iulia Albu se ia de vedetele care promovează clinici dubioase și produse dubioase, fără a le cunoaște. Printre vedetele care și-au rotunjit veniturile din promovarea unor produse se numără și Loredana Chivu, Vica Blochina, Daniela Crudu, Anda Adam sau Adelina Pestrițu.

Iulia Albu se ia de vedetele care promovează clinici dubioase!

Iulia Albu a lansat un atac dur la adresa vedetelor care au ajuns în situația de a promova clinici și produse dubioase, fără a le cunoaște.

Vedetele autohtone s-au umplut de bani grație promovărilor făcute în online la diverse produse pe care le promovează pe conturile lor de socializare.

Iulia Albu consideră că multe persoane publice au ajuns să se vândă și pe 3 covrigi, acceptând orice li se propune.

„Nu este un tabu chirurgia estetică. Nu știu vreo persoană publică de sex feminin care să nu apeleze, periodic, măcar la proceduri noninvazive. Este trist însă că unii ar promova orice, pentru trei covrigi uscați! Mă refer la cei ce preaslăvesc intervenții cu rata de succes discutabilă, executate prin scări de bloc de persoane necalificate. Procesul prin care alegi doctorul, care trebuie să fie chirurg estetician, nu doctor generalist și nici cosmeticiană, trebuie să includă neapărat un background check al acestuia/a acesteia. Dar și o informare corectă în legătură cu ce ai nevoie. Nu ce ai văzut tu pe tik tok și crezi ca ți se potrivește. Operațiile se fac în spital nu în săli cu plante în ghivece și odorizante de cameră”, a declarat Iulia Albu.

Iulia Albu l-a criticat și pe Cătălin Măruță

Criticul de modă a spus că și ea primește zeci de astfel de propuneri de acest gen, dar își dă ok-ul abia după o analiză temeinică a respectivei oferte.

„Unii cred că pot cumpăra orice și pe oricine. Și, în 99 la sută dintre cazuri, au, din păcate, dreptate. Mi se propune și mie tot timpul. Dar nu promovez produse sau bussinesuri pe care nu le cunosc. Eu am o agenție care face selecția. Apoi o analizez și eu”, a mai spus Iulia Albu.

Multe vedete de la noi au beneficiat de serviciile unor clinici de înfrumusețare, pe care le-au promovat. Este vorba despre Loredana Chivu, Anamaria Prodan sau Vica Blochina. Unele dintre acestea au ajuns însă în proces cu esteticianul care le-a operat.

Iulia Albu l-a criticat și pe Cătălin Măruță pentru că a înregistrat și distribuit imagini cu fiica sa de 8 ani, încurajându-i utilizarea cremelor de față la o vârstă atât de fragedă.

Vedeta a fost oripilată de comportamentul prezentatorului TV și a argumentat de ce a ales să nu-și expună propria fiică în mediul online, într-un mod similar.

Iulia Albu se mândrește cu o fiică frumoasă de 14 ani, care se pregătește pentru admiterea în liceu. În ciuda acestor lucruri, vedeta adoptă o atitudine rezervată în ceea ce privește expunerea publică a adolescentei.

Dar, Iulia Albu s-a luat, în primul rând, de vedetele care promovează clinici dubioase.

Adauga un comentariu