Cancan

Iuliana Tudor a ajuns la vârsta marilor împliniri. Ce sacrificii a făcut vedeta pentru a ajunge celebră

Publicat: 04 apr. 2022
Iuliana Tudor varsta
La vârsta de 44 de ani, Iuliana Tudor are o carieră impresionantă în televiziune și o familie frumoasă de care este tare mândră.

Frumoasa prezentatoare Iuliana Tudor a ajuns la vârsta marilor împliniri. Aceasta are o carieră impresionantă în televiziune și este extrem de apreciată de publicul autohton. Dincolo de succesul profesional, Iuliana Tudor se declară o femeie fericită alături de partenerul ei de viață și se bucură din plin de rolul de mamă. Îndrăgita moderatoare tv este o prezență discretă în showbiz-ul autohton și își ține familia departe de ochii curioșilor. Puțini sunt cei care știu ce sacrificii a făcut vedeta pentru a ajunge celebră.

Iuliana Tudor se bucură de viață la vârsta marilor împliniri

La vârsta de 44 de ani, Iuliana Tudor se bucură de succes și de realizări deosebite pe plan profesional, dar și de împliniri în viața privată. Celebra prezentatoare s-a remarcat de la primele apariții în showbiz-ul autohton, fiind un model de discreție și profesionalism pentru colegii de breaslă.

Vedeta are o poveste de viață impresionantă și o biografie surprinzătoare. Puțini sunt cei care știu că Iuliana Tudor a renunțat la cariera de magistrat pentru succesul în televiziune.

Prezentatoarea tv s-a remarcat și în muzică la vârsta de 22 de ani, iar de atunci și-a dorit să apară pe marile ecrane. Iuliana Tudor și-a urmat cel mai mare vis, acela de a deveni celebră, însă traseul profesional a fost plin de provocări.

În plan personal, Iuliana Tudor are o căsnicie frumoasă alături de Răzvan Văcăroiu, bărbatul care i-a cucerit definitiv inima. Cei doi au împreună un băiețel de care sunt tare mândri. În pofida momentelor grele, prezentatoarea se bucură din plin de viața de familie și se declară o femeie fericită.

Vedeta a dezvăluit care sunt secretele căsniciei ei longevive, dar și cum s-a schimbat viața ei de când a devenit mamă.

„Nu e ușor, mă întreabă lumea cum de rezistă relația. O căsnicie se învață în fiecare zi. Copiii, pentru mine, sunt o rațiune fundamentală. Cei doi (n.r. partenerii) trec în plan secund. Și atunci, orice probleme am avea noi ca părinți sau cuplu trec în planul doi. Copilul este important. (…)

Fiul meu m-a vindecat de nerăbdare, de impulsivitate. Am avut mereu treaba asta, să nu mă vadă cum sunt la televizor, cu artificiile de acolo, ci așa cum sunt eu, mama lui, Iuliana, și cam atât. L-am ferit multă vreme de ceea ce înseamnă lumea mea publică. Acum înțelege, știe ce fac.”, a mărturisit vedeta.

De viața de familie se bucură din plin și prezentatoarea de știri Alessandra Stoicescu. Aceasta are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei și se mândrește cu familia ei frumoasă. Și fosta prezentatoare tv Anca Lungu se declară o femeie împlinită alături de partenerul ei de viață, iar de când a renunțat la televiziune, știrista se dedică în totalitate căsniciei.

Ce sacrificii a făcut vedeta pentru a avea o carieră de succes

Iuliana Tudor este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România. Aceasta are o carieră uluitoare în televiziune, însă puțini sunt cei care știu ce sacrificii enorme a făcut vedeta pentru a ajunge celebră.

Recent, Iuliana Tudor și-a deschis sufletul și a vorbit despre marile provocări din plan profesional, dezvăluind la ce a renunțat pentru a fi o femeie de succes.

„Am renunțat la tot, cred că dacă nu aș fi renunțat la tot, nu ieșea așa. Am renunțat la prieteni, la timpul petrecut cu partenerul meu de viață, cu părinții mei. Am pierdut pe drum foarte mulți prieteni, am renunțat la mine. Când spun la mine, eu nu mâncam, nu dormeam, nu fumam, beam Cola și cafea, doar atât. Au fost ani în care am și dormit în televiziune. Pentru Cerbul de Aur, îmi aduc aminte că am stat vreo trei nopți, vrei 72 de ore cu totul, nemâncată, nedormită, numai ca să am timp cu toate. (…) Cred că a fost travaliul necesar pentru ce sunt eu astăzi.”, a precizat vedeta tv.

Celebra moderatoare nu regretă sacrificiile pe care le-a făcut de dragul profesiei și își asumă fiecare experiență din viața sa.

,,Au fost multe obstacole și profesional, și personal. Momentele astea sunt cele care ne fac puternici. Fără ele nu am ști ce e cu adevărat viața. Cred că sunt binevenite experiențele despre care spunem că sunt greutăți sau puncte de cotitură.”, a declarat aceasta.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Iuliana Tudor este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta se afișează destul de rar la evenimentele mondene și este rezervată în declarații privind familia sa. Îndrăgita prezentatoare a încercat mereu să fie departe de scandalurile din showbiz-ul autohton.

O altă prezentatoare celebră care își ține viața privată departe de ochii curioșilor este Eda Marcus. Colega de breaslă a Iulianei Tudor este o prezență discretă în spațiul public, însă face furori de fiecare dată cu fizicul de invidiat.

La vârsta de 44 de ani, Iuliana Tudor are o carieră impresionantă în televiziune și o familie frumoasă de care este tare mândră. În pofida momentelor grele din plan profesional, vedeta a reușit să ajungă o prezentatoare celebră și extrem de apreciată de publicul autohton.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net
Adauga un comentariu