Cancan ultimă oră

Justyna Gradek, dezvăluiri despre despărțirea de Alex Bodi: „Eu am fost vinovată!“

Publicat: 07 dec. 2021
Justyna Gradek
Modelul polonez Justyna Gradek, supranumit „Kim Kardashian a Poloniei”, a avut o relație pentru scurt timp cu Alex Bodi

Modelul polonez Justyna Gradek, supranumit „Kim Kardashian a Poloniei”, a povestit care a fost motivul despărțirii de afaceristul Alex Bodi, cu care a avut o relație destul de scurtă.

Kim Kardashian a Poloniei, care a fost iubita designerului Philipp Plein, a fost prietenă anul trecut cu Alex Bodi timp de câteva săptămâni. Cei doi s-au despărțit atunci fără să dea vreo explicație sau fără ca măcar să apară niște supoziții legat de asta.

Justyna Gradek si Alex Bodi

Acum, frumoasa blondină a făcut public motivul real al despărțirii pentru presa din Polonia. Kim Kardashian a Poloniei a dezvăluit că cel care a vrut să se despartă a fost Alex Bodi.

„Alex este un tip dur și cu principii și ne-am despărțit la inițiativa lui. Cred că această relație nu a mers din cauza mea“, a povestit Justyna Gradek, care i-a ascuns lui Alex Bodi faptul că încă era căsătorită cu luptătorul Karol Miskiewicz.

În momentul în care omul de afaceri român a aflat din presă că frumoasa poloneză este căsătorită i-a cerut acesteia explicații. Atunci, Justyna a fost nevoită să recunoască. Deși era căsătorită din punct de vedere legal cu luptătorul polonez, Justyna era separată deja de soțul ei. Totuși, Alex Bodi nu a putut să înțeleagă de ce asceasta nu i-a spus acest lucru și s-a ajuns la despărțire.

Justyna Gradek

Gradek Justyna a avut de câștigat de pe urma lui Alex Bodi

Din momentul în care tabloidele din Polonia au mediatizat relația frumoasei blondine cu Alex Bodi, acesteia a început să-i meargă din ce în ce mai bine. Acest fapt a fost recunoscut chiar de Kim Kardashian a Poloniei, care a sus că și-a deschis o afacere în domeniul frumuseții, s-a reapucat de studii și că și-a cumpărat o casă în apropiere de Lodz.

Mai mult, Justyna nu a divorțat de luptătorul Karol Miskiewicz și se pare că relațiile dintre ei sunt acum ceva mai bune, însă nu s-au mutat din nou împreună.

„Suntem împăcați, dar trăim separat. Nu știu ce se va întâmpla în continuare. Ne susținem și ne putem baza unul pe altul. Situația cu trădarea a fost lămurită, nu a fost nicio trădare iar acea fată a confirmat-o. Nimeni nu știe însă care a fost adevărul”, a zis Justyna Gradek.

Justyna Gradek

Motivul despărțirii a fost altul

După declarațiile făcute de frumoasa poloneză pentru presa de la ea din țară, Alex Bodi a contrazis-o. Omul de afaceri a declarat că l-au deranjat declarațiile făcute de aceasta și că nu a avut nicio legătură despărțirea lor cu faptul că ea ar fi fost legal căsătorită atunci. Mai mult, Alex Bodi a precizat că nu i-a păsat de faptul că aceasta era legal căsătorită cu luptătorul Karol Miskiewicz atâta timp cât ea nu mai avea nicio legătură cu acesta.

„Nu înțeleg de ce a vorbit acum, după atâta timp de la momentul în care noi doi ne-am despărțit. Eu am vrut să închei, dar nu o spun ca o laudă. Am considerat că e mai bine pentru amândoi așa. Dar despărțirea nu a avut nicio legătură cu fostul ei. Nu m-a interesat! Ea mi-a zis niște chestii, că era în divorț, dar nu ăsta a fost motivul ”, a mai spus Alex Bodi.

Justyna Gradek

Adauga un comentariu