International

Kanye West va spijini familia lui George Floyd! Ce sumă a donat acesta pentru educaţia fiicei de 6 ani

Publicat: 06 iun. 2020

Kanye West a făcut o donaţie de două milioane de euro pentru a sprijini familia lui George Floyd. Soţia şi fiica, în vâsrtă de 6 ani, au rămas singure după ce Floyd a fost ucis.

Donaţia cuprinde finanţarea onorariilor familiei, dar şi întreprinderile deținute de persoane de culoare aflate în criză în Chicago, dar și în alte orașe.

Reprezentantul lui Kanye West a stabilit un plan de educație pentru a acoperi în totalitate studiile Giannei Floyd, fiica în vârstă de 6 ani a lui George Floyd.

Donaţia lui Kanye West vine în urma demonstraţiilor împotriva morţii lui Floyd, dar şi împotriva actelor de rasism din întreaga lume. Multe personalităţi solicită încetarea rasismului sistematic, a brutalităţii poliţiei a acțiunilor nepotrivite din partea conducerii politice.

Derek Chauvin, ofițerul care l-a fixat pe Floyd pe gât timp de aproape 9 minute, a fost arestat săptămâna trecută și acuzat de omor de gradul al treilea și omor de gradul doi. Miercuri, procurorii l-au acuzat cu un număr mai grav de omor de gradul doi.

Arbery, un bărbat de culoare, a fost împușcat fatal în timp ce făcea jogging în afara Brunswick, GA, pe 23 februarie. Trei bărbați albi au fost arestați în moartea sa.

Taylor a fost un EMT care a fost împușcat de cel puțin opt ori în martie, când trei ofițeri au intrat cu forța în apartamentul ei din Kentucky. FBI-ul a deschis o anchetă cu privire la moartea ei.

Adauga un comentariu