Local

La numai 12 ani are solicitări pentru surprize la domiciliu! Emma Istina își dorește o carieră în muzică – GALERIE FOTO/VIDEO

Publicat: 22 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
La numai 12 ani are solicitări pentru surprize la domiciliu Emma Istina își dorește o carieră în muzică  GALERIE FOTOVIDEO
Emma Istina și-a descoperit pasiunea pentru muzică în corul bisericii și a început să-și valorifice talentul, cât mai mult

O fetiță în vârstă de numai 12 ani este pasionată de muzică și a fost remarcată de către diferite persoane care o apreciază și o susțin în mediul online, dar nu numai. Aceasta are câteva solicitări pentru surprize la domiciliu, din partea unor persoane care își doresc să-i încânte pe cei dragi cu melodiile ei. Fata este susținută de părinți, care o ajută pentru a-i construi o carieră în muzică

Emma Karina Istina este în clasa a VI-a și este pasionată de muzică de la vârsta de 9 ani. În câțiva ani, fata a reușit să participe la nenumărate concursuri, unde a obținut premii impresionante. Mai mult decât atât, aceasta a avut oportunitatea de a filma în cadrul mai multor emisiuni de muzică, difuzate pe Inedit și Rapsodia TV.

„La vârsta de 9 ani am început să cânt în corul bisericii și acolo mi-am descoperit pasiunea și talentul pentru muzică. În tot acest timp, am participat la diferite concursuri unde am obținut premii și am filmat pentru câteva posturi de televiziune, în cadrul emisiunilor dedicate muzicii tradiționale”, povestește Emma Istina, fetița care își dorește o carieră în muzică.

o poza cu o persoana imbracata in costum popular
Sora ei mai mică, o vede zilnic cântând și îi calcă pe urme, fredonând alături de ea prin casă

Are solicitări pentru surprize la domiciliu, din partea oamenilor care au remarcat-o

 poza cu Emma Karina când a cântat la un eveniment
Emma Karina Istina are numai 12 ani și un vis, pentru care a început să muncească intens. Își dorește să ajungă un nume mare pe scenă și să avanseze cât mai mult

Emma Karina Istina își dorește să ajungă un nume mare pe scenă și să avanseze cât mai mult.

„Am fost solicitată pentru surprize la domiciliu, pentru le face ziua mai frumoasă persoanelor care îi au pe cei dragi departe. Oamenii m-au remarcat pe rețelele de socializare, unde-mi încarc filmulețe în care cânt și pe cele de la emisiunile unde am fost invitată”, mărturisește Emma.

Pentru ea, visul de a deveni o artistă a folclorului românesc este foarte mare, deoarece în fiecare zi interpretează diferite piese, pentru a-și îmbunătăți calitatea cât mai mult. Sora ei mai mică o vede zilnic cântând și îi calcă pe urme, fredonând alături de ea, prin casă.

„Sunt susținută de către părinți și de către cei dragi. Sora mea mai mică, Sofia, mă tot vede cântând prin casă și începe și ea să fredoneze. Cred că începe și pe ea să o pasioneze muzica și chiar m-aș bucura. Este un domeniu pe care l-am descoperit cu multă dragoste”, afirmă micuța artistă.

o poza cu o diploma castigata de fetita
Emma a participat la diferite concursuri, unde a obținut diferite premii impresionante

Emma Karina: „Pe 4 decembrie am următoarea surpriză la domiciliu”

o poza cu diploma fetitei
Oricât de greu ar putea deveni parcursul, pe care Emma va trebui să-l parcurgă ca să-și atingă obiectivele, părinții ei o vor susține și o vor sprijini până va ajunge la realizarea visului ei măreț

În perioada sărbătorilor de iarnă, oamenii aleg să-i surprindă pe cei dragi cu diferite cadouri. Mulți dintre ei încep să facă lucruri diferite, precum o surpriză la domiciliu, în care li se cântă o piesă aleasă și li se înmânează un cadou frumos împachetat.

„Pe data de 4 decembrie am fost solicitată să surprind o persoană dragă, să cânt o piesă pe care sărbătorita o ascultă mereu și să îi duc un cadou special. Simt un sentiment unic în momentul în care sunt solicitată pentru o surpriză la domiciliu. Realizez că vocea mea îi poate face fericiți pe unii și asta e cea mai mare bucurie”, adaugă aceasta.

Oricât de greu ar putea deveni parcursul pe care Emma va trebui să-l parcurgă ca să-și atingă obiectivele, părinții ei o vor susține și o vor sprijini până va ajunge la realizarea visului ei măreț.

„O vom susține oricât de greu ar putea deveni. Suntem aici să o sprijinim cu orice are nevoie. Suntem tare mândri de tot ce a reușit să realizeze până acum și suntem convinși că ne va mai surprinde, iar sora ei îi va călca pe urme, pentru că pare să-i placă. O acompaniază și o susține mereu prin casă și pe la evenimentele la care merge. Vom face tot ce vom putea pentru ea și pentru sora ei mai mică”, destăinuie plini de mândrie Roxana și Marius Istina, părinții fetiței ce are solicitări pentru surprize la domiciliu.

Adauga un comentariu