Eveniment-Social

La sfârșitul lunii iulie, sute de motocicliști se vor întâlni la Iași: „Cei interesați de testarea motocicletelor favorite trebuie să dețină permis de conducere categoria A, A1 sau A2 de minim 3 ani” – FOTO

Publicat: 25 iul. 2023
_____ Vizualizări 3 Comentarii
La sfârșitul lunii iulie sute de motocicliști se vor întâlni la Iași Cei interesați de testarea motocicletelor favorite trebuie să dețină permis de conducere categoria A A1 sau A2 de minim 3 ani - FOTO
Ieșenii pasionați de motocilete se pot bucura în perioada 26-28 iulie 2023 de caravana CFMOTO

Ieșenii pasionați de motociclete se pot bucura, în perioada 26-28 iulie 2023, de caravana CFMOTO care aduce cele mai în vogă motoare, acestea putând fi chiar și testate de doritori

Evenimentul are loc la sediul ATVRom Iași, iar participanții trebuie să îndeplinească anumite condiții pentru a testa motocicletele.

Caravana CFMOTO a ajuns la cea de-a III-a ediție, iar printre ultimele opriri se numără și Iașiul: „Suntem dedicați creării unei experiențe de test-ride de înaltă calitate pentru pasionații de două roți”

O poză cu niște oameni care testează motociclete
ATH Moto este importatorul oficial al brandului CFMOTO în România

ATH Moto este importatorul oficial al brandului CFMOTO în România, iar, anul acesta, caravana a ajuns la cea de-a III-a ediție. De-a lungul celor trei ani s-au realizat aproape 650 de sesiuni de test-ride la nivel național. La Iași ajunge în perioada 26-28 iulie 2023, la sediul ATVRom Iași.

„Este pentru al treilea an consecutiv când aducem acest eveniment în atenție și deja a devenit o tradiție. Caravana CFMOTO a ajuns și în acest an în cele mai importante orașe din România și continuă încă. Timp de patru luni, ne bucurăm să oferim tuturor iubitorilor de motociclete șansa de a testa, de a cunoaște și a discuta despre întreaga noastră gamă de modele. Dar ce înseamnă, de fapt, Caravana CFMOTO? Este un spațiu unde fanii și potențialii clienți ai mărcii noastre au ocazia să testeze și să cunoască întreaga noastră gamă de motociclete, de la Naked la Sport Street sau Touring.

Este locul unde peste 650 de sesiuni de test-ride au avut loc în ultimii ani, iar numărul crește cu fiecare oraș vizitat. Misiunea noastră este să ajutăm riderii să aleagă motocicleta potrivită pentru stilul și nevoile lor, nu doar pentru că le place culoarea sau pentru că un prieten a recomandat-o. Suntem dedicați creării unei experiențe de test-ride de înaltă calitate pentru pasionații de două roți și care ne apropie și mai mult de comunitate”, povestește Andreea Mihai, marketing manager ATVRom.

Iată care sunt cele mai în vogă motociclete disponibile pentru testat

 O poză de la sediul ATVRom
Pentru a putea testa cele mai în vogă motoare, persoanele interesate trebuie să îndeplinească animite condiții

Pentru a putea testa cele mai în vogă motoare, persoanele interesate trebuie să fie posesoare de permis de categoria  A, A1 sau A2 de minim 3 ani, să vină cu permisul și cu buletinul în original, să vină cu echipament adecvat, geacă moto, pantaloni cu protecții integrale, mănuși moto, ghete moto, cască integrală. Este necesară înscrierea pe formular și alegerea a cel mult trei modele de motociclete diferite și ziua în care acestea să fie testate și trebuie respectat întocmai programul indicat și instrucțiunile organizatorilor.

„Ieșenii interesați de testarea motocicletelor favorite trebuie să se înscrie pe un formular, să dețină permis de conducere categoria A, A1 sau A2 de minim 3 ani, să vină cu permisul și buletinul în original și, cel mai important, să vină cu echipament moto adecvat”, mai spune Andreea Mihai, marketing manager ATVRom.

Motocicletele disponibile pentru ride test în cadrul Caravanei CFMOTO sunt CFMOTO 300 NK, CFMOTO 300 CL-X Heritage, CFMOTO 300 SR, CFMOTO 450 SR, CFMOTO 650 GT, CFMOTO 650 NK, CFMOTO 650 MT, CFMOTO 700CL-X Heritage, CFMOTO 700CL-X Sport, CFMOTO 700CL-X Adventure, CFMOTO 800 MT Touring și CFMOTO 800 MT Sport.

Comentarii
Adauga un comentariu