Cancan

Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit faptul că le-a cumpărat apartament fetelor Anamariei Prodan. Impresara a răbufnit

Publicat: 23 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit faptul că le-a cumpărat apartament fetelor Anamariei Prodan. Impresara a răbufnit
Laurențiu Reghecampf a vorbit deschis despre cele două fiice ale Anamariei Prodan

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruţa, Laurenţiu Reghecampf a spus că le-a cumpărat un apartament de lux fetelor Anamariei. Acesta a povestit că a făcut mult mai multe pentru familia impresarei decât a făcut pentru băiatul lui. Totul a venit în contextul în care, Anamaria a precizat de-a lungul timpului ca ea a fost stâlpul familiei.

Ajuns la divorţ, antrenorul de fotbal susţine că din primii săi bani de la Steaua le-a cumpărat un apartament de lux fetelor soției sale.

Laurențiu Reghecampf a vorbit deschis despre cele două fiice ale Anamariei Prodan

Laurențiu Reghecampf a povestit despre relaţia pe care o are cu Sarah și Rebecca Dumitrescu, pe care le-a ‘crescut’ de la vârsta de șase ani. Antrenorul a spus că pe vremea când a câştigat primii bani de la Steaua, le-a cumpărat acestora un apartament de lux.

Pentru a nu mai face naveta pentru a merge la școală, le-a cumpărat fetelor un apartament de fițe în zona Pipera a Capitalei. Mai mult decât atât, Laurențiu Reghecampf a afirmat că a cumpărat acel apartament pentru că fiicele Anamariei Prodan, Rebecca și Sarah Dumitrescu, să locuiască alături de tatăl lor, Tiberiu Dumitrescu.

‘Eu le-am cumpărat apartamentul ăla din banii mei, primii bani pe care i-am câștigat eu la Steaua. Le-am cumpărat la fete un apartament. Atunci a fost o singură discuție pe care am avut-o cu Anamaria și a spus că ar fi mai bine pentru fete să nu mai facă naveta. Nu aveam bani mulți atunci, i-am zis, ia-le apartament, lasă-l pe Tibi să stea cu ele. Tibi și acum stă în apartamentul ăla’, a povestit Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf susține că el este cel care a adus sume impresionante în casă

‘Pentru Sarah și Rebecca, hai să spunem ultimii trei ani, dar e urât, sincer, e urât rău de tot. Sunt câteva sute de mii pe care numai în ultimii ani… Eu le-am făcut din suflet. Eu pentru Luca, de exemplu, nu am făcut atâtea câte am făcut pentru Rebecca. Dacă stau și trag linie…’, a spus Laurențiu Reghecampf.

Mai mult decât atât, pentru a nu exista scandal sau discuții în contradictoriu, Laurențiu Reghecampf i-a anunțat pe toți copiii săi (nr. Sarah Dumitrescu, Luca Reghecampf, Laurențiu Reghecampf Jr.) că va face aceleași eforturi și pentru ei, atunci când va veni momentul potrivit.

Antrenorul a subliniat faptul că niciodată nu a făcut diferențe între copiii lui și fiicele Anamariei Prodan.

‘Le-am spus tuturor că pentru fiecare am să fac când vine momentul. Rebecca avea nevoie. De ce? Era la facultate, trebuia să o ajutăm să ajungă mai sus, meseria pe care și-a ales-o ea este o meserie foarte grea, avea nevoie de ajutor, are nevoie de finanțare, are nevoie să stea între oameni influenți.

Vrea să facă tot felul de nebunii și ai nevoie de bani. A vrut să-și facă o colecție de haine, i-am dat bani’, a adăugat Laurențiu Reghecampf.

Ce reacţie a avut Anamaria Prodan

După cele declarate în podcastul lui Cătălin Măruţa, Anamaria a avut o reacţie pe contul ei de Instagram.

‘Șarlă de om. Erau copiii tăi, golanule! Tu meriți să mergi direct în iad. Cum să vorbești măi golanule că ai dat bani copiilor? Ce au scăpat printre degete prostituatele, le dădeai. De doi ani ești mort de foame și târfele îți dau cu porția să-ți iei un corn. Te târâi în fața fetelor să te ierte’, a spus Anamaria Prodan.

Adauga un comentariu