Cancan

Legătura neștiută dintre Alina Ceușan și Oana Roman. Ce le unește

Publicat: 17 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Legătura neștiută dintre Alina Ceușan și Oana Roman. Ce le unește
Alina Ceușan s-a căsătorit cu un hairstilist și a devenit mama unui băiețel

Două dintre cele mai cunoscute influencerite din România sunt Alina Ceușan şi Carmen Grebenișan. Ambele au 28 de ani şi sute de mii de fani în mediul online. Înainte de a fi atât de cunoscute însă arătau cu totul diferit. Dacă acum bifează apariţii glam mai mereu, înainte nu ar fi atras atenţia cu absolut nimic. Care este însă legătura dintre Alina Ceușan şi Oana Roman?

La prima vedere am spune că absolut nici o legătură. Prima se ocupă de Youtube şi de dezvoltarea relaţiei cu fanii, pentru a promova cu succes diverse produse. În plus, se ocupă intens şi de băieţelul ei. Oana Roman, pe de altă parte, a ieşit în evidenţă, în ultimele luni, din cauza divorţului de Marius Elisei. Mai mult, paparazzi au surprins-o într-un complex comercial, în timp ce căuta articole vestimentare. Nimic ieşit din comun până aici, numai că nu se ştie dacă acele produse erau pentru uz personal sau pentru magazinul online pe care îl deţine.

Ei bine, pe cele două le leagă un conflict iscat de Oana Zăvoranu. Concret, aceasta din urmă a fost dată în judecată de mai multe vedete, printre care și Oana Roman și Alina Ceușan, din cauza cuvintelor jignitoare adresate. De altfel, atunci nu a fost implicată doar fiica fostului premier, ci și Adelina Pestrițu și Cristina Ich. Dintre toate, doar Cristina Ich a câștigat dreptul în instanță pentru ca Oana Zăvoranu să nu-i mai rostească numele în public.

Cum arătau Alina Ceușan şi Carmen Grebenișan înainte să fie celebre

Înainte de a simţi gustul celebrităţii, cele două arătau cu totul diferit faţă de acum. La un moment dat însă au păşit pragul medicului estetician. Sunt prietene încă din studenţie, ele locuind împreună în Cluj. Le-au unit două pasiuni, şi anume fashionul şi fotografia. Apoi au început să participe la diverse evenimente şi de aici nu a mai fost decât un pas până la celebritate.

„Apartamentul nostru de pe Eroilor, Cluj-Napoca, este plin de povești pe care nu le vom uita niciodată. După ce m-am mutat cu Alina am devenit cele mai bune prietene și am realizat cât de multe puncte comune existau între noi. Eram pasionate de poze, ori de câte ori ieșeam în oraș ne făceam poze una celeilalte și ne plăcea să stăm să le edităm”, a declarat Carmen Grebenișan, pentru revista Fashion.

Legătură de familie

Acum, fiecare are un partener de viaţă stabil, Alina Ceușan fiind şi căsătorită şi devenind şi mamă. Pasiunile şi planurile lor însă au rămas comune. Carmen Grebenișan s-a mutat la Bucureşti acum 4 ani, unde l-a cunoscut pe actualul logodnic, Alex Militaru. Mai mult, legătura dintre ele s-a consolidat şi în momentul în care Carmen i-a botezat băieţelul Alinei.

Cum arătau înainte să fie celebre

Ambele arată diferit faţă de anii facultăţii. Alina Ceușan şi-a făcut rinoplastie şi mai multe injecţii cu botox în buze. Pe de altă parte, Carmen Grebenișan şi-a mărit buzele şi şi-a pus implant mamar. Ideea este că, totuşi, față unele vedete bănuite de operaţii estetice serioase, precum Loredana Groza, cele două şi-au ajustat doar trăsăturile. Aşadar, nu au intervenit extrem de mult.

Se sprijină reciproc şi împreună au un brand de costume de baie.

„Am foarte puține prietene, le pot număra pe degetele de la o mână. Carmen este, într-adevăr, cea mai bună prietenă și va rămâne acolo pentru totdeauna. Lucrurile dintre noi decurg foarte natural, avem perioade când ne vedem la două, trei săptămâni și e ok, de când a venit Rock ea se ocupă mai mult de firmă și am ajuns la un consens că voi face și eu la fel pentru ea când va avea nevoie. Așa trebuie să fie o prietenie, cred. Nu trebuie să suni în fiecare zi, nu trebuie să ieși în fiecare zi, iar toate prietenele mele care au avut nevoie de acest gen de atenție, nu mai sunt acolo”, a declarat Alina Ceușan, pentru revista Life.

Mai mult, au participat împreună şi la emisiunea „Asia Express”.

„Mie mi-a plăcut încă de la început ideea de a participa la acest show. Ne place foarte mult și e fix așa cum ne-am imaginea. Ce nu știam însă și ce voi nu puteți vedea în întregime este ce se întâmplă în spatele camerelor. E absolut incredibil câtă lume este implicată”, a povestit Alina Ceușan, la Antena 1.

De nedespărțit

Prietenia dintre cele două aproape că stârneşte gelozie în lumea mondenă din România.

„Prietenia mea cu Alina, care este una foarte puternică, e cea mai pură prietenie. Este singura prietenie și de cele mai multe ori oamenii cred că suntem surori. Cu siguranță am fost surori într-o altă viață. Nu știu dacă ne crede cineva, însă noi nu ne-am certat niciodată. De fiecare dată una dintre noi este dispusă să îi cedeze celeilalte orice, iar cealaltă își dorește mult acel ceva”, a spus Carmen Grebenișan, într-un interviu acordat revistei Fashion.

Adauga un comentariu