Sport

Lionel Messi, la momentul adevărului: când a plâns ultima oară, ce face cu banii și ce sentimente are față de Barcelona

Publicat: 29 dec. 2020
Lionel Messia vorbit despre situația sa de la Barcelona.
Lionel Messi

Lionel Messi a acordat un interviu amplu televiziunii spaniole La Sexta și a vorbit, mai întâi, despre situația sa de la Barcelona. Căpitanul grupării blaugrana poate negocia din această iarnă cu orice club dorește deoarece peste 6 luni va fi jucător liber, însă a dat de înțeles că abia la vară va lua o decizie.

„Am spus-o mereu, Barcelona este viața mea. Sunt aici de când aveam 13 ani, aici am crescut, stau în acest oraș de mai mult timp decât am petrecut în Argentina. Aici am învățat tot, clubul m-a ajutat să devin omul și jucătorul care sunt acum, mi-a dat tot, iar eu am pus întotdeauna Barcelona pe primul plan. Iubesc acest club, acest oraș, mai ales că și copiii mei s-au născut aici”, a explicat Messi.

Lionel Messi: „Știu ce avere am!”

Starul argentinian a fost întrebat dacă știe ce avere are.

„Bineînțeles că știu, știu tot, știu ce pot face cu ei și ce nu. Familia mea nu a fost una săracă, făcea parte din clasa mijlocie, nu mi-a lipsit nimic, dar nu am trăit în lux. Știu că sunt un privilegiat, oamenii cred că trăim într-o bulă, că nu ne pasă de nimic pentru că avem mulți bani, dar nu e adevărat. Știu care e realitatea, mă lovesc de ea și sunt curios să văd ce se petrece. Sunt conștient de modul în care îmi trăiesc viața”, a precizat Messi.

Lionel Messi suferă enorm în fotbal

El a fost întrebat și despre momentul în care a plâns ultima oară.

„Nu plâng când e vorba de fotbal, dar sufăr enorm. Plâng din alte motive, nu vreau acum să intru în detalii, dar sufăr de multe ori din cauza fotbalului. Unii mă judecă, îmi analizează reacțiile, dar eu așa sunt, ce simt, aia fac. Dacă aș sta să mă gândesc la ce zic alții, aș înnebuni. Mulți își dau cu părerea fără să aibă habar despre ce vorbesc. În ziua de azi poți să spui orice minciună că nu se întâmplă nimic. Iar oamenii citesc ziarele, se uită la tv și cred tot ce li se spune. Eu știu că nu e adevărat, dar nu pot controla asta”, a explicat Messi.

Adauga un comentariu