BZI LIVE

LIVE VIDEO – Cât de greu îi este unui tânăr din provincie să îşi câştige existenţa din muzică? George Condurachi, interpret vocal, prezent în studioul BZI LIVE, va discuta despre situaţia artistului ieşean – FOTO

Publicat: 25 iun. 2020
George Condurache, interpret vocal va veni în Studioul BZI LIVE

Vineri, 26 iunie, de la ora 11:00, la BZI LIVE în maratonul de promovare a tinerilor artişti ieşeni va veni George Condurachi, interpret vocal. Invitatul Biancăi Ciubotariu este interpret de muzică RAP şi se bucura de un real succes în lumea muzicală. Acesta va discuta despre situaţia artistului ieşean, despre posibilităţi de promovare şi totodată, despre colaborări. George nu are studii în muzică, dar cu toate acestea, a ales să cânte din pasiune. Cât de greu îi este unui tânăr din provincie să îşi câştige existenţa din muzică şi care sunt oportunităţile acestuia în Iaşi? La aceste intrabari şi multe altele va răspunde George Condurachi într-o nouă ediţie BZI LIVE.

Cititorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro, sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Comentarii
Adauga un comentariu